BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 910
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 960
Бледоликият плюе гаджето си пред Ревльото. Беше се приготвила за двойно удоволствие, писмо с любовни обяснения от тийн гаджето и въртене на шиш и нова порция рев на влюбената Амеба. Уви, това не се случи и тя е бясна, бясна е 😂

# 961
Велин само на 19г. има повече самоуважение от 30 годишния Виктор. 😌
Ама Виктор ще се радва, че е победил. За него това е състезание.

# 962
На мен за момент ми изглеждаше притеснена. Май помисли, че ББ ще вкара Велин в къщата и се ококори 👁👄👁

# 963
Принципната Теодора е толкова глупава, че играе на няколко фронта, а няма този капацитет и като опре яйцето до дупето, рязко изпада в паника.

# 964
  • Sunshine state
Всички слушат как тоя истерик Пламен обижда Марио и мълчат като....
Много грозно, наистина. Тоя селтак Пацо нямаше да го изтърпя и 2 мин. да кряска и вряска така на когото и да било. Всеки стои само и гледа сеир. А дъртият ди джей Паци няма топки да се скара с никого и до вчера бе по-незабележим и от трилистник в хола, днес вече го раздава на голям мутряга и то пред кого?? Пред Марио. Добре, че и той с малкото си мозък не започна да му влиза в селския тон.🤣 Най-големият плужек е баш Пацо.
Мутресата Теодора и придворният й парапитек с продупчения анцуг Виктор, се надявам скоро да поемат навън и да се порадват на "народната любов". Не харесвам Ванеса, но тяхните агресивни изблици ми идват в повече.

# 965
  • Сф
Марио се надсмиваше, да. Нарочно ги изкарва извън нерви. Така Пацо се самоизложи. Агресор е типичен. Свалката на Петър , да повърнеш. Но мисля,че се изплаши от сексуалността на Атиже...Joy
Мамито ме кефи много. Но Ланеца понякога и той ми идва женствен и с говора. Не случайно си се закачат по мъжки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре де, Теодора може ли да е толкова проста? То верно, че няма кой да и стъпи на малкия пръст, ама все пак.. Тя как се надяваше на писмо от Велин. По- скоро ще получи шут в гъза като излезе. Представих си майката и бащата на Велин как са го подпукали каква е каката. 😃
Това момче, само на 19 сигурно умира от срам, каква ковра го е ковнала.. сигурно ще емигрира за известно време.  Не знам, на Тедиту нещо сериозно и хлора дъската и се мисли за незаменима. Joy

# 966
Въобще не смятам, че е имало замисъл Велинката да пише писмо, пък после да се е и отказал. Сипва им ББ, че там спря сеира и му трябва материал.

# 967
Със сигурност не само родителите му, а и приятелите му му се подиграват и са му казали право куме в очи, че Теодора не става за нищо. Той 4 месеца каквото е правил, правил, няма смисъл да се излага, жени за секс има колкото иска.

# 968
  • Sunshine state
Хайлайтът на епизода e, че най-после олд скуул Паци изпълзя от ъгъла, та да влезе в светлината на прожектора само за да се ... изложи мощно. 🤣

# 969
  • SF
Теодора ми прилича на ранната Софи Маринова.
И на още 100 Софи Маринови.
И на някаква баба индианка заради тази коса.
А във веждите е като Туранага Сама.
Еклектика!

# 970
Така се надявах да кажат, че Велин влиза в къщата. Жалко. Тяхната история ми е много скучна вече. Самите те ми носят усещане за изгубено време докато ги гледам.

П.П. днес осъзнах, че Теодора ме дразни по същия начин като Виктория от последния Ерген. Дори и визуално си приличат покъртително много.

# 971
  • SF
Да, и на мене ми търкат телевизора. Едни и същи разговори с едни и същи думи, проведени в едни и същи пози. Тоя разкрачен и озъбен, тя злобна, заплашваща вечно някого за нещо и намусена.
Аз никога, никога не ги видях да се засмеят. Да си  кажат нещо смешно, нещо между тях си и да си се зарадват, да им се чуе смехът. Само закани и обидни думи. Егати влюбените хора!!!!

# 972
Според мен Теодора трябва са обмисли сериозно отношенията си с Виктор, защото тя друг мъж, който така да ѝ ходи по гъза едва ли ще намери. А оня на 19...сериозно ли си мисли, ще може да има истинска връзка с него? Той е готов да се задоми и да си направят деца сигурно, ъхъ.

Марио ми се струва със стратегия и си играе играта много успешно дотук. Печели симпатии заради лабилните нерви на останалите там, то си личи като почне някой да му крещи как той става все по-спокоен и самообладанието му е бетон, та мисля, че знае как изглежда всичко това навън.

# 973
  • София
Теодора в момента си прави сметка, кой какви финансови възможности има и как ще й угажда, затова се колебае и не знае накъде да поеме... Тоя външния го знае, но не знае с какви средства и позиции разполага Викторио, а и не е удобно да го разпитва на тая тема, защото това ще го излъчат по тв..много ясно...

# 974
Торанага сан, ма Есмее..Joy

Паци не можел да го нарича Марио, по-смешен прякор пък не може да има...то ми звучи като обида направо Паци от парцал.
И с цялото мъжкарско изражение, подсилено от разчорлените пет косъма, щеше  да схруска безобидния враг.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 12:06 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт