BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 036
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Много бесни всички вчера!
  Беба е бесна ,защото Велин е в 12-ти клас,а още не може да пише.
   Бебов е бесен,че трябва да напише писмо вместо Велин,но и той е забравил буквите.Освен това ще си развали маникюра.
    Зюмбюл е бесен- иска да е Глухарче .Прическата му го доказва.

Бесна съм,чуек,шото едно е да си дразнител,друго е да си агресор.Сещаш ли се?!
JoyJoyJoy Жесток коментар!

# 1 096
  • Варна
Някой знае ли с какви очила е Ивонне?

Имаше подобен въпрос в тази или в предходната тема, но като че ли остана без отговор. А много, много ми харесват всички модели, които носи.
До сега съм я видяла с три чифта.
Сините ми се струват Сваровски или така ми се струва, че пише на рамката.
Черните, големи много ми приличат на Джими Чу, но има разлика в страничната рамка, но Джимито имат много подобен модел.
Третите ми приличат да са диоптрични и не съм им обръщала внимание. Всъщност, май само веднъж съм я засичала с тях.

# 1 097
# 1 098
Агресатор искаш да кажеш сигур!?

# 1 099
Кога се е провела тази анкета? Изпуснала съм да гласувам..

# 1 100

Да се чуди човек откъде са тези 22% за Теодоро

# 1 101
Писмото:

"6sa boria za tebe 4uek!!!!"

# 1 102
  • на пистата
Има лайф в тик ток на едни циг@ни.Единият бил приятел на гаджето на беба.Тази вечер щял да влезне Велин-гаджето.И си казват,че тя е натурална циг@нка.

# 1 103
Марио 48%
Ванеса и Петър по 26%

# 1 104
  • София
Има лайф в тик ток на едни циг@ни.Единият бил приятел на гаджето на беба.Тази вечер щял да влезне Велин-гаджето.И си казват,че тя е натурална циг@нка.
Ми то където Левски Г, там и кв. Христо Ботев..😄 Един срещу друг са..

# 1 105
Как е възможно Петър и Ванеса да са с по 26% ?? Кой въобще е гласувал за този..

# 1 106
Голям майтап е как Теодора сега нарежда Велин пред Виктор. Дори Виктор го защитава, като й каза, че може да се е объркал или е малък.  А тя го нарежда стабилно.

# 1 107
  • на пистата
Ми то където Левски Г, там и кв. Христо Ботев..😄 Един срещу друг са..
Идея си нямам къде са тези квартали 🤣аз съм от дълбоката провинция,ама най-хубавата 😁Гаджето и той бил половин сиганче

# 1 108
На Виктор хич не му се слуша, ама Беба каза “слушай” и той изпълнява. Малко… Безхарактерен? 😁 Тя пък говори каква невероятна възможност имал Велин да ѝ пише… Императрица Теодора.

# 1 109

Общи условия

Активация на акаунт