BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 833
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 215
Много е сладка Ванеска.

# 1 216
Много е тъпо момчето, но е поне не му пречи да се излага.
А тези лицемерите. Кам то мама. Бе, ей, сопол.
Тая Ванеса не я дишам.

# 1 217
Теодора дори не може да разбере, че поведението й, визията й и изказа й, изобщо не са нещо, което се цени и харесва не само в Къщата, но и от повечето от хората навън. Груба като жена, арогантна, самонадеяна, без реална себеоценка, използваща другите за лична изгода...Не й достига умствения капацитет да проумее, че тези характерстики са негативни, а не нещо, с което човек може да се гордее.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 04:18 от Карла_Карла

# 1 218
Тая вечер доста органи се споменаха в ефир. Виктор, Божана 😀 Да не им излезне солено

# 1 219
Виктор малко от малко показа приемливо поведение в този случай, като изпълни нареждането на ББ и освен това явно се почувства неудобно от казаното за Атижа, с която 2 дни не спряха да вървят заедно и се сприятелиха. Реакцията му не беше особено адекватна, но и той нямаше какво друго да каже освен, че казаното от тях не е това, което са излъчили, а има още много и това е нарочно извадено.

# 1 220
Още малко и ще отроня сълза, че Теодора трябва да остане без грим и изкуствени мигли и коса, а как се чувства Атижа, която получи един студен душ след тези коментари, сякаш няма чувства..

# 1 221
Атижа всъщност се държи в пъти по-възпитано от Теодора, по-обрана е и реално изглежда много по-добре. Просто момичето явно предпочита да мълчи, няма какво много да каже, свита е, но по-добре е това отколкото някаква жена, приличаща на квазимодо да дрънка колко е велика и да разиграва едно момче без акъл.

# 1 222
Мен ми е много жал за Атижа…
Преди дни разбра че Петър я е целунал заради мисия, а сега да чуе тези думи от Теодора и Виктория… момичето даже не показва чувства

# 1 223
Определено има тенденциозно отношение от ББ, ето как сега се опитва да покаже Ванеса в добра светлина, а пропусна поне 10 момента на лоша светлина... Няма да я забравя как се глезеше "Биг брадър, може ли една баничка с айрянче... И сладоледче, ванилово", но това удобно го пропуснаха и я изкараха, че едва ли не се е опълчила на ББ и не е изпълнила мисията 😁

# 1 224
Влюбените гъбълчета Joy

# 1 225
Не можели да го бутнат с обръсването и....обръснат пак се разрева. Сакън ше му паднат хелта и стамината с 50% ако вече не мяза на цар Леонид спартанеца.
Този е най-голямата възможна мъжка карикатура, по-жалък тип трудно може да се намери. Освен може би дъртия тийнейджър.

# 1 226
Искам да има наказание, което да понесат всички в Къщата, защото това ще създаде големи драми вътре. Щом дори Георги отиде в изповедалнята да плаче и да помоли за някаква мисия, за да може да върне 5-те процента, които им отнеха, защото той заспа през деня. Така че е хубаво ББ да удари по всички.

# 1 227
Вчера гласувах в NovaPlay кой да остане и сега отново ми позволи и го направих пак. Пробвайте.
Очаквах да са добавили и бебка

# 1 228
На мен не ми позволява отново.

# 1 229
Беба няма как да е добавена, защото ББ каза, че ако не изпълни до края на лайфа наказанието, тогава ще бъде номинирана следващата седмица, а не тази.

Общи условия

Активация на акаунт