Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 793
  • 343
  •   1
Отговори
# 255
Няма нужда да се цитира - просто маркирай белия текст в самия пост  и ще може да се прочете.
Може някой да предпочита да си го изгледа и затова не е коректно да му развалям удволствието.

# 256
  • Торонто/Сливен
Е, мерси много за разказа. Hug Аз баш преди финалната серия се прибрах в БГ, ама нищо - вече знам какво е станало.

# 257
КТВ, благодаря за разказа  bouquet

# 258
Имам да чета малко "Международна икономика" и после ще гледам епизода  Heart Eyes
Нямам търпение вече!
Без да искам прочетох за Иди и сега ме е яд малко, но пък други подробности не разбрах  Sunglasses

# 259
И аз имам да чета, ама NCLEX-RN и не знам кога ще се доредя до Отчаяните...  Crossing Arms

За сметка на това хубаво прочетох какво сте писали с бяло...Хич не мога да трая. Искам да знам всичко. Ужасно съм нетърпелива. Добре, че това не ми влияе и след това също ми е толкова интересно, колкото и ако не знам нищо предварително  Crazy

# 260
БуБ, за какво ти е тоя изпит? Да не се местиш в щатите Simple Smile

# 261
Медицински простотии. Мани  ooooh!

# 262
според мен трябва да има още един епизод...
малко неочаквано свършва, до никъде не са
другите сезони все пак изкарват една тайна и вкарват следващата... този..

# 263
Няма, няма повече за този сезон.
За другият ще чакаме да разберем какво стана с Иди - надявам се да не изпадне и тя в кома  Mr. Green
За тайни май няма какво да се чудим този път.  newsm78

# 264
Гледах и честно казано съм малко разочарована.
Можеха малко по-динамична серия да направят...с по-ясен край.

# 265
Гледах и честно казано съм малко разочарована.
Можеха малко по-динамична серия да направят...с по-ясен край.

И аз така някак си се чувствам излъгана - докато гледах все чаках да има нещо по-така, а то нищо! Даже и финалът не ми е чак толкова шокиращ в сравнение с миналия сезон, когато блъснаха Майк....
Е дано следващият сезон  да е по-обещаваш.

# 266
не мислите ли ,че може да се окаже ,че Габи може да има деца и да е забременяла след тази серия

# 267
Хе-хе, по принцип всичко може Simple Smile
Само че ще е кофти повторение от първата й бременност, когато не знаеше пак кой е бащата.
Ще разберем какво са измислили сценаристите след някой и друг месец Simple Smile

# 268
  • Бургас
На Габи не й казаха, че не може да има деца, а че след аборта има усложнения. Спомням си, че се изненадах как бързо решиха, че няма да стане и започнаха да обмислят осиновяване и инсеменация.
Вчера се сетих за това и специално си пуснах 15 епизод отново. Думите й бяха: "Не е 100% сигурно."
Така че вратичка има.  Wink

# 269
  • Canada
Не очаквах точно от Иди така лесно да се предаде...надявам се в другия сезон да я намерят навреме Confused

И аз се чудя какво ли ще стане с Майк и Сюзън. Не че искам да се разделят, но така щастливи, без интриги около тях (без драма) какво ли интересно ще им забъркат за следващият сезон...

Общи условия

Активация на акаунт