Магазини Sinsay - тема 10

• 45 399
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Аз също много мразя да плащам доставки, винаги правя така, че да няма, тоест надвишвам определените суми Simple Smile
Тук над 55 лв е безплатната,  като аз също не исках нищо определено този път за 25 лв, но се сетих да поръчам една готина количка и до магазин ми излезе с безплатна доставка и платих сано разликата 10 лв, верно ми я бавят, още не е дошла, а взех следващата след нея поръчка, но да видим..

# 616
Аз сега как да откажа поръчката. Пише, че е в офис на спиди. Не виждам опция в спиди за отказ. Вариянта е да не отида да я взема ли? Много ми е тъпо за първи път ще отказвам така, обаче ме изиграха много яко и намалените неща не ми ги пращат, пишат че не са налични и ми пращат само някви неща дето ми бяха пълнеж в поръчката.

# 617
Аз сега как да откажа поръчката. Пише, че е в офис на спиди. Не виждам опция в спиди за отказ. Вариянта е да не отида да я взема ли? Много ми е тъпо за първи път ще отказвам така, обаче ме изиграха много яко и намалените неща не ми ги пращат, пишат че не са налични и ми пращат само някви неща дето ми бяха пълнеж в поръчката.

Да,просто не отиваш да я вземеш.

# 618
  • Пеликания
Ако сте получили съобщение във Вайбър като влезете в линка най отдолу трябва да има Откажи пратка

# 619
Какъв е срока за връщане на продукти, закупени във физически магазин?

# 620
  • Пеликания
Какъв е срока за връщане на продукти, закупени във физически магазин?
30 дни.

# 621
Благодаря MarieSt. Отказах я.

# 622
  • Стара Загора
Имаше код за намаление на якета при покупка на поне две, беше валиден до днес, мислех, че днес включително, но сега видях, че е изчезнал. Валиден ли е все още и някой може ли да ми го изпрати?

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 18:18 от ❇Sisi_91❇

# 623
Кодът е валиден 1 ден само.
 Аз нямам вече, иначе бих ти изпратила.
 Днешният код е -70% на трети артикул от секция деца, валиден е до 00:59 на 10.02, демек малко след полунощ.

# 624
  • Стара Загора
Преди няколко часа гледах якета и добавих две в кошницата, приложих кода (беше валиден тогава), сега реших да прегледам и да поръчам още нещо и го няма.

# 625
Здравейте момичета, идвам да ви питам как се оправяте с връщането към Синсей?
Досега каквото съм връщала, е било в магазин и не е имало никакви проблеми.
Този път обаче е поръчах бански, и понеже видях в сайта, че пише че бански и бельо мога да върна обратно само на адреса им в Русе, ги пратих там, чрез Спиди, като предварително отбелязах артикулите за връщане в сайта. Мина време, получих имейл че връщането е прието, и до там.
След седмица им писах да попитам какво се случва с връщането и парите, и получавам само малоумни имейли. Вчера им препратих имейла, в който ми пише, че връщането с еди кой си номер е прието, те ми отговарят че са получили формуляра за връщане, да опаковам продуктите и да им ги пратя на адрес. 🤦Тоест явно изобщо не се чете това което им се пише.
Не знам какво да правя.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:31 от Lemy

# 626
  • Пеликания
Пробвайте на този номер. Мисля, че доста са писали на вайбър и са им отговаряли +359896320026

# 627
Пробвайте на този номер. Мисля, че доста са писали на вайбър и са им отговаряли +359896320026

За съжаление спряха да отговарят и на този номер. Аз лично преди няколко седмици по абсолютно никакъв начин не успях да се свържа с тях. В лайвчата им има само бот и като избереш опцията да те свържат със служител се започва едно безсмислено чакане и накрая автоматично комуникацията се затваря. На имейл също не получавам отговори. Преди разчитах на чата, който поддържаха във вайбър от този номер, но вече и там липсва всякаква активност.

# 628
Къде сте видяли за адрес на връщане в град Русе? Знам само за един, ел пи пи фешън град София.

На този email ми отговарят хора support.bg@sinsay.com

Здравейте момичета, идвам да ви питам как се оправяте с връщането към Синсей?
Досега каквото съм връщала, е било в магазин и не е имало никакви проблеми.
Този път обаче е поръчах бански, и понеже видях в сайта, че пише че бански и бельо мога да върна обратно само на адреса им в Русе, ги пратих там, чрез Спиди, като предварително отбелязах артикулите за връщане в сайта. Мина време, получих имейл че връщането е прието, и до там.
След седмица им писах да попитам какво се случва с връщането и парите, и получавам само малоумни имейли. Вчера им препратих имейла, в който ми пише, че връщането с еди кой си номер е прието, те ми отговарят че са получили формуляра за връщане, да опаковам продуктите и да им ги пратя на адрес. 🤦Тоест явно изобщо не се чете това което им се пише.
Не знам какво да правя.

# 629
  • Пеликания
Жалко, че вече този номер не върши работа.

Ако искаш да върнеш в офис на Спиди се пращат към Русе.

Общи условия

Активация на акаунт