Магазини Sinsay - тема 10

• 45 491
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
ratsa82, лошото е че върнах с куриер, а не в офис…Не получих и бележка с товарителницата - просто взе пратката.

# 496
Върнете страница назад, обяснен е този казус.

Здравейте, някой да е имал проблем с връщане на нощници в магазин на Синсей, понеже в условията им за връщане пише, че не се приемат пижами и бельо върнати директно в магазин? Имам казус, който може би вече е бил разрешаван преди, но не мога да намеря назад в темата - заявих си връщането за определен ден, получих мейл от Синсей, че е регистрирано искането ми за връщане. Днес, денят за който е заявено връщането, реших да звънна на Спиди да проверя и от там ми казаха, че нямат подадена информация от магазина на мое име и нямат товарителница. Не намирам работещ телефон за връзка на Синсей, а трябва да ги върна най-късно утре. Сблъсквал ли се е някой с подобна ситуация? Мога ли просто директно да отида в офис на Спиди и да им ги пусна за тяхна сметка без товарителницата, която не са създали?

# 497
Момичета, дали има актуален телефон за контакт? В кошницата имам неща за 130 лв., а ми ги смята 168 лв. Няколко пъти смятах, гледах да не съм писала повече бройки от един артикул, не и не, нещо калкулаторът им смята грешно !!! Няма как така да пусна поръчка, а повечето от нещата са само онлайн. Дайте съвет! Благодаря ви Simple Smile

# 498
Защо не пробвате да излезете от акаунта и после пак да влезете?
Или да сложите всичко от кошницата в Любими, да изтриете всичко от кошницата и да си ги добавяте едно по едно. Изтрийте и купона, който е в поле Код за отстъпка.

# 499
Има проблем във връзката между Синсей и Спиди, затова не идват куриери да вземат върнатите пратки. Няма смисъл да чакате като мен, а направо си носете пратките в офис.

# 500
Случвало ми се е артикул, който вече е разпродаден (sold out) и стои най-отдолу в кошницата блед, да бъде включен в крайната сума въпреки това. Вижте да го махнете този артикул, ако имате такива там.

Момичета, дали има актуален телефон за контакт? В кошницата имам неща за 130 лв., а ми ги смята 168 лв. Няколко пъти смятах, гледах да не съм писала повече бройки от един артикул, не и не, нещо калкулаторът им смята грешно !!! Няма как така да пусна поръчка, а повечето от нещата са само онлайн. Дайте съвет! Благодаря ви Simple Smile

# 501
Сънсей във Варна затвориха ли го или има само ремонт?

# 502
Сънсей във Варна затвориха ли го или има само ремонт?

Магазина в Делта планет мол е в ремонт,а в Гранд мол е отворен за клиенти.

# 503
  • оттам, откъдето започва България
Признавам си, че не съм изчела всички теми. Останах с впечатление, че основно коментирате стоки, поръчани от онлайн магазина.

Моят въпрос обаче е свързан с физическите магазини. Някой връщал ли е стока, закупена от физически магазин, и ако да, в какъв срок се връща стоката и има ли посочени условия някъде.

# 504
Признавам си, че не съм изчела всички теми. Останах с впечатление, че основно коментирате стоки, поръчани от онлайн магазина.

Моят въпрос обаче е свързан с физическите магазини. Някой връщал ли е стока, закупена от физически магазин, и ако да, в какъв срок се връща стоката и има ли посочени условия някъде.
Срокът е 30 дни. Трябва или да носите касова бележка, а ако сте пазарували и сте сканирали приложението, може и без бележка, но е необходимо да носите телефона, за да Ви сканират клиентския код. Не приемат пижами и бельо, за чорапи не знам.

# 505
Благодаря, утре ще пробвам да върна продукта.

# 506
Купих си от физически магазин този масажор с 3 приставки за 5,90 лв, харесва ми:

Много се колебаех, защото в отделението за батерии имаше една подвижна пластина, а не бях сигурна дали не липсва някоя друга част (кутията беше отворена) и дали реално ще проработи, когато сложа батерия. Миже и да липсва пружинка или нещо, не знам. В началото не се включваше, като сложих отдолу малко сгънато парче хартия, чак тогава се включи и започна да вибрира. Понякога е необходимо да потупам основата отдолу, за да се включи.😅 Работи де.😃
Взех си и една гел маска (за многократна употреба), намалена на 3,90 лв. И двете неща от физически магазин.🙂

# 507
Здравейте, някой купувал ли си е бански, не детски? Чудя се как е номерацията, отговаря ли си? Дали са по-малки, да взема ли 1 номер на горе и ако има проблем мога ли да го върна? Става въпрос за цял бански, а аз съм и доста висока Thinking

# 508
Днес без проблеми върнах стоката. Действително, както каза rumi_m2001, в срок от 30 дни от датата на пазаруване може да се върне продукт във физически магазин.

# 509
Не съм чела подробно темите, прелистих но не намерих подобен пост - пазарувах във физически магазин, но не се сетих(а не ме и питаха) да маркирам профила си. Има ли начин да ми добавят точките през съпорта ?

Общи условия

Активация на акаунт