Магазини Sinsay - тема 10

• 45 483
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, някой купувал ли си е бански, не детски? Чудя се как е номерацията, отговаря ли си? Дали са по-малки, да взема ли 1 номер на горе и ако има проблем мога ли да го върна? Става въпрос за цял бански, а аз съм и доста висока Thinking

Миналото лято бях с цял бански с размер М и си отговаряше перфектно. Но не съм много висока,167см.

# 511
  • Plovdiv
Здравейте, някой купувал ли си е бански, не детски? Чудя се как е номерацията, отговаря ли си? Дали са по-малки, да взема ли 1 номер на горе и ако има проблем мога ли да го върна? Става въпрос за цял бански, а аз съм и доста висока Thinking
Купувала съм си цял бански - ето този
https://www.sinsay.com/bg/bg/tsyal-banski-kostyum-4906z-91x
много ми хареса като материя, доста ми е удобен, но аз съм нисичка и ми прилегна точно.

Похвалвам ето този съд за масло, керамичен и беше 4,90 лв.:
https://www.sinsay.com/bg/bg/kutiya-za-maslo-484cx-00x

# 512
Ако купуваш от онлайн магазина, може да вземеш 2 съседни номера и да върнеш с куриер (разбира се етикети и хигиенна лепенка) този, който не ти пасва. Бански, бельо и пижами не могат да се връщат във физически магазин. Миналата година си купих бански, уж от две части (по описание), но кой да гледа, че на една от снимките е показана само долна част, а и в информацията на продукта е само  част. Пристигна поръчката, рових, рових за горнище-няма го. Погледнах в сайта, аз не съм догледала, но и съответната горна част беше налична само в много малък размер. Върнах го и ми възстановиха сумата.

# 513
То ако взимаш от физически магазин, мери на място най-добре, за да не се чудиш дали ще ти възстановят сумата после. Знам, че е неудобно, но е най-сигурно.

# 514
Вчера се отбих в магазина - има много намаления на дрехи, но аз бързах за Лидл и не разгледах добре. Взех си само една гел маска и едни апликатори за грим.
Исках да видя едни готини свещи, които ги има на сайта, както и едни купички, но в магазина ги нямаше изобщо - мисля, че не са били предлагани.

# 515
pppqqq, коя е гел маската?
Аз харесах за дъщеря ми една лилава с гел топчета вътре (от тези за многократна употреба), обаче нямаше опаковка и цена.
Чакам безплатна доставка, за да поръчам пак артикулите, който при последната поръчка се оказа изненадващо "неналичен".🙂

# 516
Ето тази:

И аз чакам безплатна доставка, защото пак имам 600 точки и искам да ги употребя.

# 517
И аз тази взех заедно с масажора, но не намирах снимка.😊 Не че си нямам и друга гел маска от Sinsay отпреди това, но ми хареса.

# 518
Аз съм много разочарована как пуснах поръчка до Спиди, в която имаше и един планер. Изпратих ми мейл, че планерът не е наличен и го махат от поръчката. В същия момент отворих сайта и планерът си беше наличен и го поръчах отново, но до магазин да не плащам доставка. И хоп - изпратиха го. Не знам каква им е системата с наличностите, но е много досадно..

# 519
Досадно е, и още как. Последната поръчка я отказах заради липса на наличност в последния момент. На имейл получих писмо, че връщането ми е прието и щели да ми изплатят сумата обратно (не бях плащала предварително😂). А в сайта още стои, че поръчката ме чака в офиса на куриер...😃

# 520
Чудесни съвети сте ми дали, ама аз нетърпелива взех че го поръчах L, ами малко ми е голям, попринцип съм между S и М , вероятно М щеше да ми е супер, но има едни връзки с които може да се попридръпне и ще го запазя. Направо съм приятно изненадана качеството е супер!

# 521
Здравейте, ще връщам 2 броя бански през СПИДИ, които съм купила онлайн и няма как да ги върна през магазин. Изчетах всичко, ще отида до офис на СПИДИ, няма да ги чакам.

Но в приложението като стигна до попълване на банкова сметка не ми дава бутон Продължи.
Чеквам кои са артикулите, отивам на адрес, там попълвам, не моя адрес, а на СПИДИ, както пише в указанията от сайта на Синсей, след това се появявят полета за име и банкова сметка, но няма бутон ПРОДЪЛЖИ. И така не може да се завърши процеса.

Ако ги върна през СПИДИ на адреса на Синсей, те как ще разберат по коя сметка да ми преведат парите?

Ето да тук стигам, попълвам и не може да скролне, нито продължи.

# 522
Бански могат ли да се връщат?

Купих си този панталон, не е лош, еластичен, отговаря си на р-ра, но десният крачол от коляното надолу е почти 1 см. по-широк от левия, не го върнах, ще го стеснявам.

https://www.sinsay.com/bg/bg/pantalon-122bc-84x

# 523

Явно чупя тъпомера, но отново имам нужда от помощ при тълкуването на намалението.
В количката има повече от 3 продукта и на редовна цена и в намаление.
Код за отстъпка...йок.

# 524
Добавяш 3 артикула на редовна цена.
След това добавяш нещо намалено.
Това което е намалено, се намалява с още 15%.
В количката няма код за отстъпка. Намалението се отрязява върху самата цена.
В случая артикула, който добавям е попринцип намален на 14.90. В количката цената е 12.66.

Също така споделям, че цените онлайн и във физически магазин са различни.
Някои неща онлайн са намалени на 50%, във физически магазин са на редовна цена.
Също така днес на касата ми направиха 10% отстъпка върху намален вече артикул. Не намирам обаче условията, а и никъде не пишеше, че има още намаление.
Другия вариант е да не са сменили етикетите.

Общи условия

Активация на акаунт