Магазини Sinsay - тема 10

• 45 469
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
aramely, аз съм връщала два пъти със заявка на куриер. Първият път дойде, вторият път не дойде на указаната дата и аз реших да не чакам, а да отида до офис на Спиди, но имах издаден ваучер за връщане (писах на имейла им). Никъде не съм попълвала данните на картата си. Според мен по номера на връщането би трябвало да знаят коя е банковата сметка, защото е посочено, освен номер на връщане, и номер на поръчка, от която се връща. Други са споделяли, че връщат без издаден ваучер за връщане, те да кажат със сигурност.

Аз реших да бъда търпелива и изчаках, въпреки че, четейки тук за неразбории с невърнати пари и пр. им писах да напомня, че имат да ми връщат пари. Все пак срокът за връщане на парите е 14 работни дни. И на мен ми ги върнаха на 8-я ден, бяха осчетоводени на 10-я.

# 526

Явно чупя тъпомера, но отново имам нужда от помощ при тълкуването на намалението.
В количката има повече от 3 продукта и на редовна цена и в намаление.
Код за отстъпка...йок.

Цените,които виждаш са след отстъпката. Не ти трябва код.

# 527
Ratsa82,

Аз търпеливо чаках куриер 1 месец да вземе един сутиен и накрая една приятелка го хареса за дъщеря си Grinning Доколкото разбрах от служител на на Синсей куриерите много рядко получават заявки и трябвало да си заявим връщане с куриер, но сами да изпратим артикулите за връщане (на тяхна сметка).

# 528
Aramely, плащането с наложен платеж или с карта беше извършено? Ако е с карта - връщат парите по сметката, към която е открита картата, ако е с наложен платеж е малко по-сложно.

# 529
Днес получих код за безплатна доставка при поне 3 продукта ненамалени. Направих поръчка, но впоследствие видях, че един от артикулите ще ми е малък и я отмених. т.е не използвах кода, а сега не мога да го видя. Не си го и записах, има ли начин да го видя?

# 530
Iva1111, на мен ми показва този код: MOBC5PUW7ZH8SEH
По принцип трябва да фигурира в приложението на Профил- Купони.

# 531
Аз днес получих код за безплатна доставка , ако купиш три не намалени продукта, слагам продукти на редовна цена в кошницата и пак ми дава, че кодът е невалиден

Явно чупя тъпомера, но отново имам нужда от помощ при тълкуването на намалението.
В количката има повече от 3 продукта и на редовна цена и в намаление.
Код за отстъпка...йок.

# 532
Искам нормална БД, за да си използвам точките.
Точките имаха ли срок на годност - т.е. изчезват ли след определен период?

# 533
  • Пазарджик
Искам нормална БД, за да си използвам точките.
Точките имаха ли срок на годност - т.е. изчезват ли след определен период?
Да ,имат срок на валидност. Мисля,че е 6 месеца от датата на валидиране.

# 534
Когато влезеш в “история” пише кои точки до коя дата са валидни.

# 535
Поръчах тениски и пуловер за ММ, че му се оказаха доста удобни, обмених точки за купона с най-високата отстъпка 25 лв и сега пуловерът се оказа, че го няма. А купонът изгоря,  естествено.

# 536
Здравейте. Дали имате код за отстъпка, който няма да ползвате?

# 537
Кодовете са индивидуални, според  е-мейла.  Изпробвано, не става да се ползва , когато е пратен на друг потребител.

# 538
  • Пазарджик
Здравейте. Дали имате код за отстъпка, който няма да ползвате?

# 539
Мили дами, как се ползва остъпка от профила? Цъкам върху талона и нищо не се случва. Дори не се вижда целия текст от талона като условия. Прилагам снимка.

Общи условия

Активация на акаунт