Магазини Sinsay - тема 10

• 45 466
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
5 продукта без намаление е това, което не се вижда. Ако ти се занимава, може да намалиш шрифта на самия телефон, само така се вижда целият текст на талона и то понякога.
Ако количката отговаря на условието от талона, натискаш под продуктите Добавете код за отстъпка и после избираш талона.

# 541
При мен не работи този код. Слагам 5 ненамалени, но не мога да го приложа. Развъртях няколко продукта, но пак не стана. Явно няма да пазарувам.

# 542
Не става, защото в ЛПП имат интересна политика някои намалени продукти да не ги пишат с червени цени. Така ти виждаш цената редовна, обаче реално тя не е редовна и кодът не хваща.

# 543
Благодаря за коментарите, аз въобще нямаше да се сетя. За мен някои купони от профила ми се оказват невъзможни за ползване по тези причини. А докато се чудех как става номера с моя код, просто поставих друг код, който някой беше споделил по-горе в темата, и той взе, че сработи! Сега не мога да се ориентирам как да го изтрия, за да сложа моя, но това не е нужно така или иначе. А тези общи кодове за Sinsay, които се разменят тук и в другата тема, от къде са и кой ги раздава? - потребители ли си ги разменят, от Sinsay ли ги публикуват някъде, чета че има приложения за кодове. Извинявам се за въпросите, сигурно сте ги дискутирали вече назад в темите...

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 20:58 от aramely

# 544
Някои кодове се предоставят на инфлуенсъри, най-често съдържат име и число, което показва процента на намаление. Тези купони могат да се използват многократно в определен срок и по принцип важат и за вече намалени продукти. Понякога обаче, при някои промоции на Sinsay, употребата на тези талони не е ок. Аз слагам в количката и тествам с или без даден код ще ми е по-изгодно.

# 545
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prororype.promoKodove
Това е приложението с промо кодове.

# 546

Да и аз си го ползвам, супер е и има за почти всеки сайт😊

# 547
При направена покупка онлайн и взета от магазин, мога ли да върна единият артикул в магазина веднага след получаването му?
Сега видях, че по неясни за мен причини.
Столчетата в поръчката са розови, а не сини.

И знаете ли дали идват опаковани в кашон, т. е дали мога да видя цвета в магазина да не би пък да пратят сини...?

# 548
  • Пазарджик
При направена покупка онлайн и взета от магазин, мога ли да върна единият артикул в магазина веднага след получаването му?
Сега видях, че по неясни за мен причини.
Столчетата в поръчката са розови, а не сини.

И знаете ли дали идват опаковани в кашон, т. е дали мога да видя цвета в магазина да не би пък да пратят сини...?
Да,можете да върнете поръчката още в магазина.

# 549
Зависи какво сте поръчали.
Ако е по-голяма поръчката, идва в кашон.
Ако е по-малка - в найлонови сиви пликове с логото на синсей.

Доста си играят с цените обаче.
Чаках да намалят още едно яке. Беше 34.90.
Вече цената му е 64.90.
Увеличено с 30 лв.
Друг артикул - беше намален на 15.90 от 24.90.
Сега цената е “намалена” от 19.50 на 18.50.
А уж 24.90 е редовната цена.

# 550
Те цените им варират постоянно на някои неща, даже увеличиха едни рокли от 6,90 на 12,90 лв, а не са били намалени. Постоянно изчезват размери, после се връщат, не можеш да ги разбереш.

# 551
Аз нали се оплаках преди няколко поста, че поръчах с талон и стоката - пуловер - се оказа неналична. Същият пуловер се появи сега в пълна номерация. Интересното е, че и талонът ми се появи, цялата сума Simple Smile та поръчах пак пуловера. Нетният резултат - един и същ талон успях да го ползвам в две поръчки. Изобщо не мога да ги разбера вече от Синсей.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 21:24 от Нарцùса

# 552
Момичета, знае ли се докога е намалението?

# 553
А знаете ли как се процедира с 2 кода, например искам да направя онлайн поръчка с единия код за безплатна доставка,  може ли да се плати на място после с кода за отстъпка от точките, които си натрупал, в случая 25 лв имам.

# 554
  • София
Мисля, че само 1 код може да се ползва за 1 поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт