Майски бебета 2025 (2 тема)

• 33 640
  • 546
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм също в 29та седмица и съм качила 10кг. Реално сега съм на килограмите, на които родих първия път 😅
Ужасно е просто

# 436
  • Varna
Аз съм +8 кг в 30 г.с. Измарям се, понатежава ми... чак ми е интересно още колко ще кача до края.Laughing

# 437
Момичета някоя от вас сблъсквала ли се е с ГД или диабет тип 1 по време на бременност и да е била на инсулин?

# 438
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте 🙃
Аз вече съм в 32ра седмица и доста ми тежи корема 😬 Качила съм си поне 15кг и ги усещам доста неприятно.
Вчера бяхме на последната фетална и всичко е наред с госпожицата. Много е шаваща малката, не се спира. За момента е седалищно разположена, но се надявам в близките 1-2 седмици да си заеме позицията. Тежи около 1800гр.
С покупките сме почти на финала и стигнах до козметиката. На коя сте се спрели вие и имате наблюдение? За първите си 2 деца ползвах Bubchen, но минаха доста години от тогава и предполагам на пазара са се появили други марки.

# 439
Здравейте. Мустела ползвах с каката, която сега е на 5г. С близнаците сигурно пак Мустела, или Авен - при по-суха/атопична кожа.
В 27 седмица съм, с около 12 кг нагоре. Бебетата ги мерят приблизително по 1.200. Те на практика с плаценти, води, вече идват колкото едно готово бебе и си натежават.

Ведра вечер на всички и хубав празник утре! : )

# 440
Здравейте, аз съм 32 г.с и съм качила 14 кг. , но само и единствено имам един огромен корем 😀 това е. На последния преглед ми казаха, че бебето вече се е обърнало с главата надолу, и малко се шашнах , но да се надяваме да изчака още 3-4 седмици .

# 441
Здравейте, момичета! И аз съм с термин май. В 28 седмица съм. Усещали ли сте на моменти бебетата да са по-активни и в друг момент - да не са толкова. Имаше период от 4,5 дни, при който ме риташе по цял ден и вечер, сега пак рита, но от 2 дни и по-малко и в повечето случаи рита ниско долу

# 442
Здравейте, момичета! И аз съм с термин май. В 28 седмица съм. Усещали ли сте на моменти бебетата да са по-активни и в друг момент - да не са толкова. Имаше период от 4,5 дни, при който ме риташе по цял ден и вечер, сега пак рита, но от 2 дни и по-малко и в повечето случаи рита ниско долу

И при мен е така.

# 443
  • Варна
Много често е така при нас.

# 444
Аз съм в 25 седмица и също имам такива преживявания. Няколко вечери ме е държала будна от ритане, а вчера ме докара до паника с това ритане право надолу. Аз съм с песар от една седмица и много ме притеснява с това ритане надолу. Доста е неприятно. Определено предпочитам ритниците напред. 😁 Иначе към 9 сутрин и вечер най - обича да се разиграе 😄

# 445
Момичета, здравейте. Как сте?
Как сте с килограмите? Аз съм в 29 г.с., качила съм досега 13 кг и коремът ми е огромен. С предната ми бременност беше такъв в деветия месец.
И аз така.Това нормално ли е? До 9 месец няма да мога да стана от леглото. Ужас. Май с второ, трето и поредно повече расте корема,но чак такова чудо не съм очаквала😭😭😭😭😭😭. Дано се прибере после, ама като гледам все едно са тризнаци вътре.

# 446
Аз съм в 28 седмица и 2 дни, но коремът ми е много малък, все едно съм в 4 месец. Понякога се чудя дали е нормално. Качила съм 5 кг до момента.

# 447
Момичета, здравейте. Как сте?
Как сте с килограмите? Аз съм в 29 г.с., качила съм досега 13 кг и коремът ми е огромен. С предната ми бременност беше такъв в деветия месец.
Здравей, аз съм в 27 г.с. и съм качила 14 кг, първа бременност. Не се чувствам огромна, а и не ям много. Може би всичко е много индивидуално. Леко бременеене 😊

# 448
С килограмите е много относително като почти всяко нещо в живота Grinning . Аз съм в 29 + 1 г.с. и съм почти 8 килограма. Към този момент е само на корем и малко на гърди. Интересното е, че всички казват, че коремчето изглеждало малко, а според последните замервания от ехографа на  АГто бебка върви с 150 грама по-голяма, но знам, че няма как да е съвсем точно и се случват разминавания при различните ехографи. В края на месеца съм на фетална и там ще видим с по-голяма точност. Blush

# 449
  • Варна
Много е относително.
С първата ми бременост и корема ми беше по-голям и качените килограми.

Общи условия

Активация на акаунт