Майски бебета 2025 (2 тема)

• 31 955
  • 545
  •   1
Отговори
# 45
Присъединих се във ФБ групата,приеха ме и след това изчезна,все едно е изтрита. Понеже се присъединих ат профила на приятеля ми дали заради тава не ме махнаха.
stormageddon, ще опитам. И сладко от рози ми каза една приятелка, та ще купя и него. Аз от самото начало на бременността съм със запек и ужасни киселини... явно в един момент се отразява и на стомаха. Ще мъча запека да преборя, пък дано се нормализират нещата.

DEILI95, членувай и в двете Grinning Аз иначе тук хвърлям око и на априлските бебета понякога Grinning

# 46
  • Варна
Здравейте!
В лидл от понеделник има чорапогащник за бременни. Много ги уважам чорапогащниците зимата и мисля да си взема. Сутринта поръчах от тему спортен панталон и бельо за бременни. Често ми стягат дрехите на корема, а не са мръднали килограмите.
За ФБ - вътре в групата съм, но там по-малко се пише от тук. Тук ми е по-систематизирано.

# 47
  • София
Neli__,  сподели после дали си доволна от дрехите и бельото от Тему. И аз ги заглеждам, но не знам дали си съответстват на номера и тн

# 48
DEILI95, сигурно заради това, че профилът е на мъж, знам ли. Аз бях в тази група, много ми беше скучна и се махнах Grinning А и тя не е само за нас си от форума, а има много народ.
Neli_, ще взема със сигурност чорапогащници. Да не ви казвам колко съм доволна от рипсените панталони за бременни, които взех от Лидл. На мен отдавна дънките започнаха да ми стягат. Grinning
И сподели за дрехите, даже ги снимай Grinning

# 49
  • Варна
Доставката ще е чак в края на месеца. Ще ви ги снимам. Не са много, но понеже ММ си поръча разни неща, реших и аз да се включа. А и доставката е безплатна.

# 50
В групата има много народ наистина. Има и момичета от тук ама си мисля, че никой не се включва да пише, защото там заставаш с името си, а тук никой не те зная кой си 😀😀 . Може жените да се притесняват да пишат и споделят там ( с лицата и имената си), а тук да са яко активни 🤔. Аз съм и в друга група от първото. Тааам сме 400 жени и искам да ви кажа, че нон-стоп се обменя опит. От 13г.с. до ден днешен.

# 51
  • София
При юнските мами е вайбър групата и е много активна. Но те са младички и не се притесняват.

# 52
Аз съм ЗА вайбър група, правим я тиха,за да не пиука постоянно и всеки отговаря,когато може. С минаване на месеците а особено след раждането ще сме си повече от полза за обменяне на опит та дори и различни предмети Simple Smile
quote author=Sammy_west link=topic=1705343.msg48799434#msg48799434 date=1730984993]
При юнските мами е вайбър групата и е много активна. Но те са младички и не се притесняват.
[/quote]

# 53
Здравейте момичета,

Аз също съм ЗА вайбър група, ще ми е много по-лесно там. Нямам никави притеснения, така че нека да си направим и да се добавяме, който желае 🌞

# 54
Здравейте, момичета.
Вчера мина моята първа фетална морфология и БХС. Всичко изглежда наред с бебчо. Записах се и за ЖК в Надежда, както и ще се следя по ЗК в града, в който живея, за да имам повече прегледи. Май-вероятно ще си имаме второ момченце 💙

# 55
Здравейте, момичета!

Чета ви ежедневно от работното място в работно време и ми е трудно да се включвам.

Миналата седмица бях на преглед при препоръчан доктор и от тази седмица официално ми води бременността.
Днес ми даде направление за всички изследвания, които трябва да пусна в лабораторията. Озадачи ме единствено факта, че миналата седмица говорихме за БХС, но тъй като в понеделник дадох кръв за тест Vision, чийто резултати чакам, и днес на прегледа бебчо изглеждаше абсолютно нормално, ми каза, че няма нужда от БХС на този етап. За фетална морфология дори и не е ставало въпрос. Не съм сигурна дали да се съгласявам с професионалното му мнение, или като изтрещяла бременна да си настоявам за абсолютно всичко възможно, което можем да направим. Smiley

Досега все имаше някаква причина, поради която бях на преглед почти всяка седмица и ми беше едно спокойничко, а днес едва преглъщам факта, че следващият преглед ще е чак след 4 седмици.

Каква беше последователността на прегледите и изследванията при вас? За първи път минавам през това и още ми се смесват понятията дори.

# 56
Аз бях миналия понеделник на преглед (БХС и морфология). Следващия преглед е 4 седмици след последния. И на мен ми е много странно притеснено как ще издържа дотогава. Досега и аз ходех през две седмици. Явно е нормално да е веднъж месечно оттук насетне.

P.S  Не съм правила допълнителни изследвания

# 57
Здравей, при мен феталната и бхм ( които според мен са много важни) и същевременно много интересни,тъй като на феталната таткото влезна и гледа бебчо с мен ми бяха в 12та седмица а в 13та си пуснах пълна кръвна и урина. Други изследвания нямам казаха ми следваща фетална от 18-22 седм

quote author=independent` link=topic=1705343.msg48799653#msg48799653 date=1730987352]
Здравейте, момичета!

Чета ви ежедневно от работното място в работно време и ми е трудно да се включвам.

Миналата седмица бях на преглед при препоръчан доктор и от тази седмица официално ми води бременността.
Днес ми даде направление за всички изследвания, които трябва да пусна в лабораторията. Озадачи ме единствено факта, че миналата седмица говорихме за БХС, но тъй като в понеделник дадох кръв за тест Vision, чийто резултати чакам, и днес на прегледа бебчо изглеждаше абсолютно нормално, ми каза, че няма нужда от БХС на този етап. За фетална морфология дори и не е ставало въпрос. Не съм сигурна дали да се съгласявам с професионалното му мнение, или като изтрещяла бременна да си настоявам за абсолютно всичко възможно, което можем да направим. Smiley

Досега все имаше някаква причина, поради която бях на преглед почти всяка седмица и ми беше едно спокойничко, а днес едва преглъщам факта, че следващият преглед ще е чак след 4 седмици.

Каква беше последователността на прегледите и изследванията при вас? За първи път минавам през това и още ми се смесват понятията дори.
[/quote]

# 58
  • Sofia
Здравейте, момичета. Да се включа и аз по темата за това къде ще раждам. Този път избрах Токуда, по препоръка на две мои близки приятелки раждали там и всъщност при тяхната лекарка се следя. Наскоро открих,че допълнителното здравно осигуряване няма да ми покрие почти нищо по време на бременност и раждане и тази седмица реших да се разровя и да потърся къде мога да се следя и по касата, поне за направления за изследвания и ендокринолог да мога да спестя. И днес запазих час за Софиямед при една млада лекарка. Надявам се да си допаднем.
Първото раждане ми беше в болница Селена, Пловдив, а второто в Надежда, София. Там обаче раждах,защото се преместихме ,докато бях бременна и имах добри отзиви, Кръстев ме беше следил последните 2 месеца, но в последния момент разбрах, че операцията ще ми е при Димова и Ташков и въпреки целия стрес останах много доволна от отношението и условията.

Ако искате и аз мога да се заема със създаване на фб или вайбър групата, аз лично предпочитам да си направим наша на момичетата от форума. Relaxed

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 16:50 от Avienda :)

# 59
Момичета, направих група във вайбър. Пишете ми съобщение с номера си, за да ви добавя 😊

Общи условия

Активация на акаунт