Козе или Краве АМ ?

• 484
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте.
Колебая се какво адаптирано мляко да взема за кърмаче, козе или краве.Надявам се да мога да кърмя, но мисля да взема и една кутия ам..  Зная че организма на всяко бебче ще реагира по различен начин и все пак ще се радвам на повече мнения и опит..  Козето е близко до майчината кърма, но някои лекари- неонатолози и педиатри не го препоръчват като първо мляко, други казват че е по - лесно смилаемо и е по- добре за коремчето.. Вие какъв опит имате ?
Благодаря предварително!

# 1
Аз бях в същата дилема след като се наложи да прекратя кърменето поради други здравословни проблеми и приемането на лекарства, но в крайна сметка се спрях на краве млякото. В болниците го дават като първо АМ, както и всичките ми познати са давали краве, затова и аз. Обсъдено беше и с педиатър, да подчертая!

# 2
На Лактана съм ползвала козето и обикновеното АМ.. Явно козето е с по-особен вкус и не го възприемаше с такъв апетит както кравето, затова останахме на краве, което много одобряване. Разбира се, ако има някаква хранителна непоносимост, вкусът е на заден план.

# 3
Ако не сте родила още, изчакайте и вижте с какво хранят в неонатологията, обикновено вкъщи се продължава със същото.

# 4
Старша акушерка като родих в Шейново ми каза да взема на Babybio козето - супер доволна съм. Една идея по-скъпо е, но с мъжа ми решихме да я послушаме и бебка с кеф си го пие, не е развила непоносимост или нещо подобно, което беше плюс. Казват, че козето повече се приближавало до кърмата, пък дали е така.. Успех!

# 5
Старша акушерка като родих в Шейново ми каза да взема на Babybio козето - супер доволна съм. Една идея по-скъпо е, но с мъжа ми решихме да я послушаме и бебка с кеф си го пие, не е развила непоносимост или нещо подобно, което беше плюс. Казват, че козето повече се приближавало до кърмата, пък дали е така.. Успех!
И ние бяхме на babybio, но кравето и сме МНОГО доволни!

Общи условия

Активация на акаунт