Варифокални вътреочни лещи - катаракта

• 1 116
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, някой има ли информация за варифокални вътреочни лещи? Доволни ли сте, ако изобщо има някой с такава сложена вече? Намерих случайно само в една клиника, че се предлагат.
Интересувам се от тях, защото искам да ми направят повторна операция и описанието на тези лещи е супер. Имат множество дистанции, с варио добавка са и наподобяват максимално естественото око, т.е. не се лишаваш от възможността да виждаш, наблизо или надалече, както с естествената човешка леща.

Преди два месеца оперираха окото ми, причината беше перде, но операцията е неуспешна - виждам размазано (не са предвидили астигматизма). Лещата е мултифокална. Освен това наблизо не виждам - на около метър има някакво прояснение, но не съвсем и всичко надалече е размазано.

# 1
  • София
Аз работя в оптика. Минавали са клиенти, които са си правили такава операция и са доволни.

# 2
Казвате, че работите в оптика, това значи, че все пак и за варифокалните лещи са необходими очила? Защо? Ако можете да ми кажете нещо по-подробно ще съм много благодарна Flowers Tulip

# 3
  • София
Не, не. Примерно са идвали със свои роднини, хвалят се и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт