Пътуване със самолет

• 964
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, тъй като ми предстои пътуване със самолет,а не мога да се свържа с кардиолога си,прилагам резултатите от последния ми преглед.Според вас дали е безопасно да се кача на самолета и ли да търся друга алтернатива.Моля,който е компетентен към въпроса ми да ми отговори възможно най скоро,тъй като датата наближава,а аз незнам  какво да правя...Благодаря ви!

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 15:10 от Margarita Yordanova 769225

# 1
Снимката не се вижда. Прикачете я отделно

# 2
Моля ви, това е форум, тук няма кардиолози... Платете си за консултация с кардиолог, имало и онлайн.

# 3
Снимката не се вижда. Прикачете я отделно
Прикачих я

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 15:11 от Margarita Yordanova 769225

# 4
# 5
  • София
Платформа за телемедицина. Примерно
https://www.healee.com/bg/patients
Плаща се с карта. Отговарят за ден, до няколко дни.

# 6
Лятото трябваше да летя със самолет до Варна. Лекарите ми каза, че заради повишения риск от тромбози при мен и слабо действие на антикоагулантите, не препоръчват да летя, за да не се откъсне тромб. Пътувах на части с автобус, като направих две почивки с нощуване, за да не седя прекалено дълго и в автобуса.

Така, че най-добре се консултирай с добър кардиолог.

# 7
  • София
Позволих си да прикача снимката в чат джипити и да му задам въпроса Ви, ето какво отговори той:

Консултирайте се с добър кардиолог, може и с личния Ви лекар, който познава здравословното Ви състояние най-добре. Тук .. и да получите съвети, те няма да имат тежестта на тези от един специалист, който се е запознал в детайли с Вашия случай.

Има значение и как се отразява самото пътуване - на мен например ми е приятно със самолет, нямам като паники, не го мисля, все едно съм в друго превозно средство, разсейвам се с разговори, музика, книга...

Пожелавам .. успех .. и да намерите най-добрия вариант за пътуване.

# 8
Позволих си да прикача снимката в чат джипити и да му задам въпроса Ви, ето какво отговори той:

Консултирайте се с добър кардиолог, може и с личния Ви лекар, който познава здравословното Ви състояние най-добре. Тук .. и да получите съвети, те няма да имат тежестта на тези от един специалист, който се е запознал в детайли с Вашия случай.

Има значение и как се отразява самото пътуване - на мен например ми е приятно със самолет, нямам като паники, не го мисля, все едно съм в друго превозно средство, разсейвам се с разговори, музика, книга...

Пожелавам .. успех .. и да намерите най-добрия вариант за пътуване.
Много сте внимателна,благодаря ви!Мисля да направя един преглед при друг кардиолог,тъй като моя в момента е в отпуск и ще видим какво ще ми каже.Благодаря ви много...Heart

# 9
Здравейте, момичета!
Бих искала да попитам имали възможност да избегна таксата за ръчен багаж  при Rayner.
Обмислям пътуване до Копенхаген декември месец и ще пътувам само с една ранница,но и при такъв багаж, трябва да заплатя 29,98€, когато тръгна да  купувам билети през сайта им.
Благодаря  Ви!

# 10
  • София
Здравейте, момичета!
Бих искала да попитам имали възможност да избегна таксата за ръчен багаж  при Rayner.
Обмислям пътуване до Копенхаген декември месец и ще пътувам само с една ранница,но и при такъв багаж, трябва да заплатя 29,98€, когато тръгна да  купувам билети през сайта им.
Благодаря  Ви!

Здравей, ако си само с ръчен багаж, просто когато те пита да потвърдиш, избери само раницата и би следвало да те пусне. Няма как да те задължи сайтът да плащаш за услуга, която няма да ползваш и не искаш да ползваш.

Нещо бъркаш когато продължаваш да правиш резервация и затова явно става така.. проследи си стъпките.

# 11
За съжаление няма опция за без пари  Simple Smile

# 12
За съжаление няма опция за без пари  Simple Smile

Реално тарифата Basic е само цента на билета. Нищо не доплащате.

# 13
За съжаление няма опция за без пари  Simple Smile

rohka

Казвате, че имате раница. Ако е в размерите на 40 x 20 x 25, влиза в рамките на това, което наричат в сайта "само една малка чанта" - и това е, както ви казаха, стойността на билета, най-ниската стойност на билета, която можете да заплатите. Това е на практика една дамска чанта или малка спортна чанта, или пък малка раничка - важното е да е с посочените размери. Ако е дори само с 1-2 см по-голяма, създават проблем, защото има и специални кутии при тях, където се поставят да се види дали е спазен размера.

Общи условия

Активация на акаунт