Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 305
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 395
Лизи, много са яки обувките, цветът е трепач.
Ани и аз доброволно се разделих с едните червени глитери, зарадвах приятелка! Щото нали седмица по рано го имах от Лондон, но и в мола бях уговорила да ми оставят едно! Мисля, че преспокойно мога да живея и само с лондонското до изчерпване на количеството! Joy

# 1 396
Наистина не разбирам кое прави червеното червило не-ежедневно !?!?!?!
Ходя с червено червило когато ми е кеф, жъна само овации и от никъде не са ме върнали още ......
Глитера 999 редовно си го нося и без Dior Addict, цвят Be Dior не оставам - тоест излиза, че всеки ден съм с червено червило Grinning

# 1 397
И аз си нося червено червило като ми е кеф.

# 1 398
Весана,
китайска марка, в момента има 20% отстъпка за ЧП
https://songmontofficial.com/en-bg/collections/drippy-bag
Китайска?! Ей това го бях пропуснала … това повече ме разколебава, отколкото PU вътрешността!

Аз едно такова въпросче - как въобще се добрахте до тия глитъри? Като питах в Дъглас и ми казаха, че по 3бр на магазин докарали и веднага се разпродали… тия дни ще пробвам да видя има ли поне в Кико подобни.

# 1 399
  • София
Преди много, много години имах колежка - пищна, впечатляваща мадама, която носеше или тъмнокафяво, или яркочервено (кармазъ!) червило. При това беше предупредила кой от цветовете какво означава,  да няма неразбрали. 
Червеното червило натрапчиво привлича внимание към устните, това първо, и второ - изисква безупречни кожа, зъби и подбран нюанс. И сериозна доза самочувствие.
Мисля, че всяка жена трябва да си има по едно червено червило.
За дните, когато не й се носи кафяво Simple Smile

# 1 400
Скрит текст:
Весана,
китайска марка, в момента има 20% отстъпка за ЧП
https://songmontofficial.com/en-bg/collections/drippy-bag
Китайска?! Ей това го бях пропуснала … това повече ме разколебава, отколкото PU вътрешността![/spoiler]

Аз едно такова въпросче - как въобще се добрахте до тия глитъри? Като питах в Дъглас и ми казаха, че по 3бр на магазин докарали и веднага се разпродали… тия дни ще пробвам да видя има ли поне в Кико подобни.
Еми как, трудно...едното дойде от Лондон, другото го уговорих в мола /една бройка от трите за мен/ Joy, после като го изпробвах реших, че мога да живея и с едно и второто го подарих. Красиво е, но на мен ми суши устата и ми мирише на адска химия. Предпочитам Диор Адикт, Макадамия! Flushed

# 1 401
Кико трябва да са докарали новата колекция глитери, аз имам едно на Колистар,никога не съм му обръщала внимание, че има глитери.

# 1 402
В мол Парадайз глитерите на Кико били изчерпани-инфо от щерката.

# 1 403
  • София
Нямам устни за такова нещо, само разни бежови и телесни нося.

# 1 404
Едно време имаше едни червила, тип химическо.
Направо се потрисам, като се сетя за тях.
Колкото по-трайно е червилото, толкова повече ще изсушава устните, според мен.
Сега поръчах Диор Адикта-а, дано се спогодя с него.
Не виждам нищо страшно да се подновява грим, червило, парфюм и т.н.
Харесвам устните да са сочни, подхранени и ненатрапчиви като цвят.
Продължавам да твърдя, че има цветове за уста за през деня и такива за нощни излизания.

# 1 405
Цитат
Китайска?! Ей това го бях пропуснала … това повече ме разколебава, отколкото PU вътрешността!

Хм ... и аз съм пропуснала, че марката е китайска. В този случай променям мнението си за покупка. Чантата ми хареса, но тези пари за китайска марка са много, отделно не са утвърдени, качеството е неясно.

Магазините на Кико са превзети от тълпи тийнейджъри.

Нищо лошо не виждам в ежедневно носене на червено червило, стига да стои добре на човека /на мен не ми отива/. Които дами съм виждала в темата с червено червило - много ми харесват.

Аз не виждам смисъл в два чифта почти еднакви като модел боти в неосновен цвят /лилаво/. В интерес на истината не виждам смисъл дори и да са в основен цвят /черно например/, ако моделът е сходен.

# 1 406
  • тук-там
Ама нали все някой е поръчвал от тази китайска марка? Че аз вече поръчах и платих.

# 1 407
  • Sofia
Бях се поболяла по глитерите на Диор, както знаете. Обиколих цяла София и цяла Виена за тях, намерих само тъмните цветове налични. Накрая на летището имаше всички,  пробвах на устните 323, който си бях избрала и се потресох. На картинка и на ръка чудесно хладно бежово розово, на устата ми сухо прашно сиво кафяво, мъртвешко. Блясъците едва личаха и не помогнаха. Мина ми мерака  и останах без. Grinning

# 1 408
Баба ми едно време всеки ден излизаше с червено червило от вкъщи.Много ѝ го харесвах о постоянно го разглеждах.Не знам кога и кой е казал, че червеното червило не е за всеки ден и е вечерно.Ако е съобразено с натюрела на жената, облекло и обща стилистика, си е е едно червило в червен цвят.Никакви скрупули нямам да нося такова винаги, когато ми се отвори възможност.

# 1 409
  • София
За качествените ежедневни чанти съм много "За". Имат живот 10+ години. Тази е на толкова, предната ми беше Petek, подарък от колеги. И нея носих десетина години 😃

На мен това ми е ужаса! Да трябва да нося една и съща чанта 10 години!!! Weary

Общи условия

Активация на акаунт