Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 346
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 215
Сега се сетих, че имах Фабиано преди - 20 години сигурно! Черни супер ботуши. Пишеше Фабиано на металните ципове. Бях го купила от магазин на Графа мисля.
Мисля турски бяха, но с качество на Италиански бих казала.

# 1 216
Cloè, мерси, изгледах с интерес.
За пролетта искам светла Numéro Dix или светла Cyme Mini.
Ако не си харесам дотогава някоя друга чанта ще си поръчам от Polène.

Макадамия, ботите на Фабиано са по-хубави, Геокс нещо много дървени изглеждат.
Второто яке е по-фешън
Може да видиш и ботуши на Фабиано, ще ти стоят супер

Света, честити! Искаше камъчета, намери си камъчета Simple Smile

едит: Папурче пита за фотоепилатор, а аз писах за лазерна епилация

# 1 217
Papurche, забравих за фотоепилатора- за мен е безценна вещ, НО!!! лицето и интимът се повлияват различно при всеки, защото там е зона, влияеща се много от хормоните.Дали ще има ефект при теб, няма как да разбереш.Това е уредът, който ме спаси от вечното мъчение с обезкосмяването и най-добре инвестираните ми пари.Имам го от 10г , като последните 3-4 даже не правя 1-2 поддръжки годишно, а трябва, просто забравям.Толкова вече нямам косми почти никъде( няма 100% обезкосмяване), но при мен мен е на 95%.Въпросът е, че аз имах нужда от него за цяло тяло, в онези години сумата беше огромна, затова скептично дадох 350лв. от една промоция с точки от Шел, но се оказа моето спасение.По онова време ми излезе 1300лв. само за интим и бедра в дерматологична клиника.Реших да рискувам с Лумеа и не сгреших за себе си, с него постигнах професионални резултати на подбедрици, ръце, мишници, лице.На интим, дори с профи машината, имам места, които не се повлияха, с Лумеа също, но е много по-добре от преди.Така че опитай.
Моя близка на ръце, крака и мишници имаше супер ефект, на интим не и там направи лазер.Не знам повлия ли се, не съм се сещала да я питам.Знам само, че и при лазерите трябва процедурата да се направи с подходящ и да е в изпитано място, защото някои уреди са слаби, лампите им поизхабени.
По правило 6-7-8 процедури трябва да решат проблема( аз правих 6), ако са повече- или уредът е слаб, или операторът не е компетентен, или хормонално има пречка.

Макадамия, на мнението на Ал съм.
Света, баш за теб са тези боти, много ти опиват.Честито.
На Мими ботушите също много ми харесват.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 19:42 от ДХ3

# 1 218
  • Берлин
Благодаря. Лазер ми е забранен заради знаете защо. Лумеа взех. Страхувам се, че трябва да бръсна, след това да светкам. Ми, м@м@ му стара- мустака и него ли да го бръсна 🙈

# 1 219
По принцип светлината се улавя от косъма и слиза по него до луковицата, където я изгаря.Ако няма луковица( след кола маска) няма какво да гори, обаче космите никога не растат заедно, едни са във фаза на растеж, други на покой, трети са умрели и чакат да паднат.Така че дори ако изскубнеш едни, то други растат и ще уловят светлината( защото се предава в кожата), трети са в покой, съшо ще изгорят.Просто ще стане по-бавно.
Ако ти е гадно да бръснеш( няма нищо страшно, апропо), можеш да махаш с тример или ножичка да скъсяваш( но това е същото практически като бръснач- пак прерязваш видимата част на косъма).Психологическа бариера е.С депилатоар не може.

# 1 220
  • Sofia
Може и да оскубеш, пак има ефект светкането.
Много съм доволна, резултатите при мен са трайни.

# 1 221
  • Бургас
Papurche, аз имам фотоепилатор, ползвала съм го доста преди повече от 10 г и съм доволна. Третирала съм всички зони, резултата е добър. Не знам какъв си избрала, но обикновено цената на подобен уред покрива 5-6 процедури в център. Имай предвид също, че интима е най-трудно податлив, макар че и там зависи кой с какъв старт е и какви резултати целИ
Допълвам, че съм пропуснала няколко мнения - да, няма нищо страшно в бръсненето, както казва ДХЗ, ще си опадат след това. Важна е и слънцезащитата след това /за лицето/. Удобство е също поддръжката, по всяко време ти е  на разположение. А и щом ти изобщо нямамаш опция за лазер... 100% ЗА
Макадамия - розовото 100% за теб, и цвят и модел. Ботите - Фабиано.
Аз като взех моите, мерих доста, и подобни заострени модели, които стояха много добре, но обуването ми беше мега трудно, имай го предвид, т.е такива slip on или не с цял цип на мен поне не ми бяха ок.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 20:16 от sunny-n

# 1 222
Макадамия, чудесна новина! Много се радвам!
Най-накрая опаковах подаръците за БГ и кашоните са подготвени за изпращане. Налях си едно бяло вино със селекция сирена (най-любимото с червени боровинки вече свърши), докато охранителят е на пост и си върши съвестно работата.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 17:55 от G&B

# 1 223
Eх, ще го изям.Моята Чернюшка(Блеки официално)само спи откак има сняг.Сутринта ме събуди в 7:30 и демонстративно отиде и си легна пак.😀

Честит имен ден на всички с името Андреа, Андрей!🌹

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 21:58 от ДХ3

# 1 224
Макадамия аз съм за цикламеното яке и Фабианото, макар, че и Геокса ми харесват!
Света ботите са красиви, особено с декоративния елемент, хем модерни, хем нежни като за теб!
Правя баница....омммм, аз няма да ям!
ПП Направо ме е страх да ви кажа, купих една чалга чанта от Луси, не е качествена, но много ми се прииска. Имаше я и в червено, но беше ептен крива! 🤪🤣

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 20:40 от mimi.7299

# 1 225
Макадамия ти просто ми направи деня. И най-красивата или скъпа дреха/чанта/обувки не биха ме зарадвали както новината, че близък (а тук всички чувствам такива) е преборил здравословен проблем.
Сирене с червени боровинки е винаги налично у дома. G&B, наздраве от мен, да нагушкаш този прелестен охранител.
Деси и ти твоя. Kissing Heart
Мими, прелестна в пола молив и толкова класик с ризата. С обувки вместо ботуши ще си идея по- елегантна. Този стил е толкова твой. Ужасно ми харесва и признавам останах искрено изненадана да го видя в 31 годишната ми дъщеря. Служебно разбира се. Иначе диването си ходи с дънки и маратонки.
Скрит текст:
...

На Света ботите са по-атрактивни от моите беж и се замислих защо все избирам по-обрани модели.
Второто яке от показните от Макадамия харесах повече и Геокс ботите.
За фотоепилатора от приятелки в реала само добри впечатления чувам. Лични нямам, тънката ми коса е минус, но върви в комплект с мижаво окосмяване по тялото. Все е някакъв бонус. Лазерната епилация при мен реши проблема на 90%. Това преди 15 години.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:46 от MagniМ

# 1 226
Пола молив е любима моя кройка също.
Макадамия, това са най-хубавите и най- съществени новини, всичко друго е суета.
Мими, ако покажа зеленото палто, с което се развявам, или ще избягате с писъци, или сами ще ме изгоните от темата...тактично Grinning
Ал, рокля нямам, един гащеризон ще покажа.
Най-новата ми покупка са тези черни боти на Pull abd bear, някакво намаление хванах, за първи път се качвам на такъв ток - оказа се невероятно удобен.
И едни боти разтъпквам - мисля, че ги бях изкопирала от Копче, пак от някаква разпродажба на Зара.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:47 от Mometo*

# 1 227
Магни, красавица си имаш ти!
Пола-молив си е класика, някога преди години и аз носех с удоволствие - тогава бях около 30-Тина годишна, но имахме дрес код във фирмата и срещи, изискващи по-делово облекло.
Адаш, честита чалга - чанта, на мен ми харесва.
Момето, супер са ботушките и гащеризона.
Макадамия, а съм за ботите на Фабиано и второто яке, на първото колана не ми допада.
Иначе мен ме е страх от лазерна епилация, бръсна се от десетилетия и не ми пречи особено, интересно но космите, въпреки бръсненето оредяха - изглежда хормоните са над всичко.
Чакам си вълнения панталон с нетърпение и се чудя как ще го съчетавам с моите ниски боти..
Много са ви сладки котараците!

# 1 228
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Cloè, мерси, изгледах с интерес.
За пролетта искам светла Numéro Dix или светла Cyme Mini.
Ако не си харесам дотогава някоя друга чанта ще си поръчам от Polène.
Ал, в тубата има един канал, в който един тип прави буквално дисекция на всички маркови чанти, безкомпромисен е и много компетентен, ето и един негов клип за Polène: https://www.youtube.com/watch?v=7fbyuxPbVRc  Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:58 от kolevaangela

# 1 229
Магни, кокво хубаво момиче имаш, да ти е здрава и твоя радост! Heart Eyes
Да, полата ще нося и с обувки, просто с това бях обута днес докато пробвах...това не са кроко ботущите, а другите!
Моме, хубав е гащеризона и ботите също!

Общи условия

Активация на акаунт