Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 299
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Аз затова си купувам чанти, които траят 2-3 години и сменям.

Мацки, канена съм на фирмено парти в новата фирма! Сега ще трябва наистина да мисля за тоалет.

# 1 411
  • Бургас/Пз
Ама нали ви писах, че в Зара са пуснали dupe на Dior. Кико също имат Simple Smile

# 1 412
Момичета, като нещо е функционално, красиво и ми пасва на стила защо трябва да го хвърлям? Не ми омръзва, не съм привърженик на бързата мода.
Това е все едно да изхвърля килими, шкафове, столове, картини и т.н. защото са ми омръзнали 😃

Cloè, мисля че се досещам какво търсиш 🙂 ексклузивност и класа плюс продукта сам да говори за себе си.

Мтз, споко 🙂
Аз поръчах чанта от шотландска марка 🙃 че и платих вече.

Кафяво червило?
Ужас-ужас 🤣

# 1 413
  • Sofia
Кафявото има безброй нюанси и добре подбран такъв може да стои много хубаво.

# 1 414
  • София
Ако някой ходи до Зара или прави поръчка в Сф да ми вземе едно бляскаво червило, но не червеното, а другото. 10 лв. не ми се плаща за доставка.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:55 от asa

# 1 415
  • Велико Търново
Весана,
китайска марка, в момента има 20% отстъпка за ЧП
https://songmontofficial.com/en-bg/collections/drippy-bag
Китайска?! Ей това го бях пропуснала … това повече ме разколебава, отколкото PU вътрешността!

Аз едно такова въпросче - как въобще се добрахте до тия глитъри? Като питах в Дъглас и ми казаха, че по 3бр на магазин докарали и веднага се разпродали… тия дни ще пробвам да видя има ли поне в Кико подобни.

Ако искаш 999 го имаш от мен за Коледа!

Убедена съм, че ще си отида от този свят с червено червило, дори никога да не купя ново и с чантата от Богданин.Колежката днес ме помоли да си снимам всичките червени червила, но едва ли една снимка щяла да ги хване.
Мисля си, че ако отстрелям една на Шанел и ще ми мине мерака за чанти, преди 18 години мъжа ми ми купи телефон Прада на LG от тогава грам не се вълнувам от телефони, държа само да ми харесва на външен вид, което пак води до скъп апарат.Телец!

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 18:12 от siska79

# 1 416
Ауу, Сиска, златна си - не, глитърна си направо  Sparkling Heart
Ще ти пиша на лични.

Иначе за Сонгмонт-а не се съмнявам за качеството, това ревю го затвърди https://www.youtube.com/watch?v=7L44imZsg_k&t=426s 
Много добри изглеждат като кожа и метални части, обаче някак си за китайче ... ако ще и най-качественото китайче да е... нз, ще го мисля още малко.

Освен това обичам да си нося чантите с години, много години - класически модели, които никога не излизат от мода, а с годините си вдигат стойността. Не ги взимам с цел инвестиция, твърде много си ги харесвам, за да се разделя с тях.
Планирам си покупките предварително, неслучайно имам бюджет по една чанта на година и като я взема си я нося с най-големия кеф на света.
Много харесвам "ежедневния лукс" - може до магазина за мляко да отивам, но ще е с хубава чантичка и хубави обувки. Sunglasses

# 1 417
А, на, Сиси, точно чантата на Богданин визирах, че с нея ще те изпращаме..това в кръга на шегата! Wink

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:38 от mimi.7299

# 1 418
  • Велико Търново
А, на Сиси, точно чантата на Богданин визирах, че с нея ще те изпращаме..това в кръга на шегата! Wink

Няма шега, Мими!С нея ще е!Това нещо няма скъсване и протъркване.Сега ще потърся снимка.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 06:07 от siska79

# 1 419
Сисе, чакам да я видя с нетърпение. 😍
При нас не е много прието да се ходи с червени червила на работа , но откакто аз от почти година ходя с такива и други се престрашиха! Wink Е, Диор от Лондон имам само аз! 😁

# 1 420
  • Велико Търново
) Е, Диор от Лондон имам само аз! 😁

Ние не сме виновни, че те не пишат в бг мама.

# 1 421
) Е, Диор от Лондон имам само аз! 😁

Ние не сме виновни, че те не пишат в бг мама.
🤣🤣🤣🤣

# 1 422
Много моля дамите, които ще дойдат на срещата в София, да си сложат този Диор глитър пуст, че само аз нямам и да видя, аджеба, какво толкоз му харесвате.😅

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:40 от ДХ3

# 1 423
  • Велико Търново
Аз ще отговоря за себе си-обичам красивото, а гилзи, опаковки външни, а тук дори и текстурата са много хубави.
Сега си самоподарих цялата серия на Герлен империал, ами красота са опаковките, какъвто и ще състав да имат....
Мъжът ми никога няма да може да ме разбере по този въпрос, но това е положението.Може и да съм ви го разказвала, но като бях малка /не ходех на училище/ седях права с часове и гледах календарите на българския аерофлот.Толкова бяха красиви екипажите, също така с отворена уста гледах и катарците в Лондон и едното дете каза да си затворя устата.

# 1 424
Сиси, възхищавам ти се с какво удоволствие се наслаждаваш на блясък и лукс!
ММ пък ме разбира...каза, че обичал да води по заведения лъскава жена! 😃

Я покажи тоз Герлен, нали знаеш, че съм им фенка!

Общи условия

Активация на акаунт