Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 284
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 455
Аптечна козметика обхваща стотици продукти.
И само малка част са с ниацинамид, но такива се продават и на други места.

# 1 456
  • София
Ама то vit.B3 на всички хора така действа. Аз вкъщи също имам опаковка Ниацин 500мг на Now,  като го пихме първия път щяхме да умрем. Няколко часа страшно щипане, парене, цялата глава, ръце, ужасно беше. Много интересно преживяване беше. Но по принцип в по-малки количества го има в повечето фет бърнари, аз си купувам във фитнеса и ако не си на тотално празен стомах, не е драматично. Както винаги, в дозировката е разковничето.

За лице, ниацинамид не съм намерила моят, всички пробвани са ми мазни текстури и не са ми добре. Ако имате лека, суха текстура, ще се развам да ми предложите.

Не мога да припадна по чанти, не обичам да ги сменям. За сметка на това не обичам да ми се скапе чанта, преди да ми е омръзнала. За това предпочитам или текстил, или естествена кожа. Имам чанти на над 10г. естествено не са носени 10г, но мога да ги извадя и да ги нося, без да започнат да се белят, както е с изкуствената кожа след време. Като цяло, имам изискване към всичко, да е толкова качествено, че аз да се откажа първа от него, а не то да ме принуди да го сменя, като ме изостави. Сигурно си има и психологическа причина за това, досега не се бях замисляла. Имам си страх от изоставяне, така или иначе, явно го пренасям и към вещи.

# 1 457
Grinning  Текстилните чанти са ми слабост, добре че скоро не съм попадала на някоя, която да ме грабне.

# 1 458
  • Бургас

Добро утро /ден и от мен с едно частично показване. Като казахте, че може всеки ден с червено, реших да не го пазя за случай Joy
Аджела Flowers Hibiscus

# 1 459
Анджела, Съни - страхотни сте Heart Eyes
Аз докато не докарам равномерен цвят на косата изобщо няма да ви се показвам - само да добиете представа, показвам ви корен - така трябва да стане цялата но е нужно малко наслагване на боя ......

# 1 460
Съни❤❤❤- ве-ли-ко-леп-на!😱
Macadamia- страшен цвят.
Клеми, две сме.
Ниацинамид на мен ми е ок.Над него слагам крем и не го усещам.Само по серум не става.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 13:09 от ДХ3

# 1 461
  • Бургас
Макадамия, обожавам този цвят.  Жалко, че с къната не може да стане съвсем такъв, но на слънцето се доближава.

# 1 462
Света, аз също правя реакция от B3 на Нейчъръл факторс.
Ама то vit.B3 на всички хора така действа. Аз вкъщи също имам опаковка Ниацин 500мг на Now,  като го пихме първия път щяхме да умрем. Няколко часа страшно щипане, парене, цялата глава, ръце, ужасно беше. Много интересно преживяване беше. Но по принцип в по-малки количества го има в повечето фет бърнари, аз си купувам във фитнеса и ако не си на тотално празен стомах, не е драматично. Както винаги, в дозировката е разковничето.

Момичета, аз затова написах ако държите да вземате В3 и за да нямате никакви страничните ефекти купете го  под формата на Ниацин инозитол хексаникотинат.
Скрит текст:
Разковничето не е в дозировката, а във формата под която витаминът присъства в таблетката.
Четете, върху опаковката пише коя е формата и ако е  инозитол хексаникотинат няма да имате нежелани симптоми. Лично проверено. Купих си горе показания вид В3 /500мг/ -  нямам никакви оплаквания.

Анджела, хареса ми твоя аутфит!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 21:11 от Sweta

# 1 463
Готова за Коледа:

Малко се е преосветила първата снимка.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:03 от ДХ3

# 1 464
Настана студ и си извадих късите поли Simple Smile.
Все още през есенно - зимният период нося късо с плътен чорапогащник.
Новото ми червило LANCÔME L'Absolu Rouge Червило стик - 215 не е най - сполучливата покупка. Цвета ми харесва - матов близък до кожата нюанс, но с недостатъчна трайност за несклонни да подновяват червило през деня хора, т.е. за мен Simple Smile. Ще си го измажа де.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 23:26 от pep_si

# 1 465
Красиви маникюри 😍
сутринта в мрака се лакирах скоростно,  далече съм от перфектност, видях го като се щракнах сега за форума 😃 цвета е Coup de Coeur
Скрит текст:
не ми стига времето и ...абе добре съм 😃

Пепси 🙂

Клеми, нежеланието човек да се разделя с красиви неща е нормално 🙂

# 1 466
  • Бургас/Пз
Ал, много е хубав цвета на лака. Чакам да покажеш чантата на живо.

Копче, твоят маникюр винаги е страхотен.
Анжджи, страхотна коса , червеното червило е един път.

Съни, страхотна снимка на устните и маникюр 🥰

Днес бях с костюм от букле с блузката от Стилна жена. С къс ръкав е и полу поло. https://www.stilnajena.bg/products/%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B … D0%BA%D1%80%D1%8E моят цвят обаче го няма

# 1 467
Ани, като момиченце си.
Върнах се да видя на Копчето маникюра, не го намерих, но прочетох куп постове, които съм изпуснала.

# 1 468
Не мога да се лакирам сама, по тази причина откакто спрях гел лака на ръце, слагам само гланц / заздравител. Рядко пъти виждам професионално нанесен лак в домашни условия.

# 1 469
  • София
Ани, благодаря! Стилната жена си ти! Хонорар имат да ти дават!
Дх3 ми е  конкуренция винаги и харесвам много нейните също! И по форма  и идеи много ни се доближават фантазиите!
Ето го моят. Историята му е много интересна. Спря тока на половината процедура. Сменихме си концепцията и го направихме с ефект котешко око.  Момичето довърши работата си брилянтно и то -на светлинната на фенерчето от телефона си и заредена лампа за печене. Така е в дълбоката провинция! Токът винаги може да те сюрпризира неприятно там!
Скрит текст:

Ангела, тъкмо обясняваше за червеното червило, което е твой запазен знак и …пусна снимка компромат! Smile  Чудна коса и букли! Сама ли успяваш да го правиш такива перфектни? Точно за червено червило си плаче рази снимка!

Общи условия

Активация на акаунт