Каране на колело

• 431
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Когато тръгнах да се уча да карам кола се чудех как едновременно може да натискаш педал, да сменяш скорости, да гледаш пътя и огледалата и да държиш дистанция. Ми може, ама практика си трябва.
Аз честно не познавам човек, който не може да кара колело.

# 16
Дам, аз също не смятам, че е подходяща работа. Намери си нещо друго и карай колело до работа и обратно известно време. Когато си сигурна, тогава скачай да си куриер.

# 17
В Декатлон има помощни колелца за по-големи колела. Определете си колелото по Вашата височина. И вижте дали може да вземете подходящо. 
Ако не, гледайте да можете да стъпвате, но без да ви е ниско. Т.е. хем да стигате земята, хем да не са краката под странен ъгъл, когато ги слагате на педалите.

# 18
  • София
Аз бях купила на дъщеря ми "дамско колело" с ниска рамка, точно, за да мога да стъпвам и да се уча. При това имах спокойствието да сме в училищния двор. Опитах няколко пъти и пак не можах.

# 19
Ето недостатък на колелото с 3 колела за възрастен - аз съм карала такова, електрическо: На завой трябва много да се внимава, защото трите колела не са като двете. Само на завой.
А иначе, електрическото колело е бързо и не се уморяваш, проблемът е в началото да не бързаш прекалено, за да не загубиш управление все пак. Но е много сериозна инвестиция.
Обикновено триколесно неелектрическо ще е същата работа, само дето с твоите си мускули въртиш педалите.

Тези колела, дето се ползват в Западна Европа и отзад карат вагонче с едно-две дечица, според мен са обикновено с три колела. Тоест, щом човек може с три колесен велосипед да вози и вагонче с деца отзад, значи може да се кара триколесното колело безопасно, само с внимание на завоите.

# 20
Благодаря ви много
Тези с три колела са вариант, а и не са много скъпи (не - електрическите)
В Amazon видях помощни колела за възрастни, ще видя и в Decathlon.
Има някакви варианти. Аз се бях отчаяла, че единствения вариант е да се науча да карам колело 😀

# 21
Здравейте, от два дена карам колело на 2 колела. Днес успявам да се задържа за около 30 секунди на колелото, но след това винаги губя баланс. Вчера и това ми се струваше невъзможно, така че напредъка е голям 😀 Но да ви питам - как успявате да запазите баланс и концентрация за дълго време?

# 22
Ти в началото няма да си дълго време, едно или две завъртания направи и слез, ако не можеш. По-късно разстоянието, което изминаваш ще се удължи. Важното да придобиеш увереност и да не те е страх.

# 23
Здравейте, започнах работа 😀 след два дена със едно разбито колело и ужасна мускулна треска обмислям да се сдобия с електрическо колело. Мислите ли, че човек с малък опит да кара колело би могъл да се справи?

# 24
Ти ако всеки два дни си купуваш ново возило, не знам как ще се справиш.

# 25
Ти ако всеки два дни си купуваш ново возило, не знам как ще се справиш.

Благодаря за загрижеността, но не ми беше това въпроса 😀
Личните ми финанси ги управлявам доста добре

# 26
Еми пробвай с колело под наем и виж как е. Как да кажем дали ще се справиш...

Общи условия

Активация на акаунт