Всякакви въпроси за хладилниците - тема 5

• 23 665
  • 605
  •   2
Отговори
# 570

https://www.bosch-home.bg/mybosch/register-product

Момичета, помощ!
Дойде хладилника на Бош преди малко, закупен е от Техномикс. Вътре и отвън никъде няма стикер със сериен номер! Проверих абсолютно навсякъде няма нищо залепено. Махнах само облепките по етажерките. Какво да правя към кого да св обърна, не мога да го регистрирам така… къде да търся този стикер?

# 571
Няма го никъде! Няма абсолютно НИЩО залепено вътре освен бялото тиксо за прикрепване на рафтовете и синьото фолио по инокса! Направо съм бясна! Не си намирам място. Никой не ми вдига телефони в тоя техномикс, просто нямам думи

# 572
А книжка има ли, упътването и инструкциите?

# 573
А книжка има ли, упътването и инструкциите?
Има книжки има упътване - пише, че е залепен вътре - Е, не е.
Моля някой да ми снима хладилника си да видя как изглежда този етикет.
Ще го търся сега по кашона

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 16:39 от Дамасцена

# 574
Пиши на Техномикс на мейла - отговарят.

# 575
На фактурата и гаранционната карта не може да го няма.
Виж и за незалепена лепенка в книжата!

# 576
Момичета, помощ!
Дойде хладилника на Бош преди малко, закупен е от Техномикс. Вътре и отвън никъде няма стикер със сериен номер! Проверих абсолютно навсякъде няма нищо залепено. Махнах само облепките по етажерките. Какво да правя към кого да св обърна, не мога да го регистрирам така… къде да търся този стикер?
Към книжките с инструкции има документ, виж там.

# 577
Благодаря момичета, намерих го! Лепенката е паднала от книжките явно. Добре че слязох да гледам по коридора и стълбището. Голям стрес, голям ужас- 350 лв за хамали - значиии иде ми да се обеся, честно! Вобще не очаквах, че е толкова тежък, нито моя мъж и приятел, който беше извикал. Трябваше да си завявя в магазина качване. Та дано помогна на някой друг с моите премеждия днес. Момичета, ако нямате под ръка поне 4ма здравеняци - за 5 етажа /понеже не влиза в асансьора - толкова. Не е малко но пък момчетата много бързо го качиха, без инциденти и дойдоха за 20-30 мин.
Отивам да хвърлям кашони, стиропори и да мета коридора на блока 😒

# 578
На нас пералня близо 100 кг ни качиха по стълби до 4 етаж двама срещу 40 лв. Тия 350...не знам...доста са си.
Кой е този толкова тежък модел пък? Колко тежи?

# 579
По-добре да си бяхте купили това и двамата да го качат.

https://praktiker.bg/bg/Stroitelni-kolichki/TOVARNA-KOLIChKA-ZA- … YAPARLAR/p/129411

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 20:42 от Черна станция

# 580
97 кг е, kgn39aiau. Ами нямахме готовност и звъннахме на първия номер, който ни излезе в интернет. Не толкова тежестта колкото неудобството за носене. Много пари са - да. Ама здраве да е, пак нали го качиха безпроблемно.

# 581
Информативно хладилника, който купихме преди седмица от физически магазин Техномаркет - гр. Варна включваше безплатен транспорт и безплатно качване до апартамента (ет. 2) по стълбите, защото не се събираше в асансьора.

# 582
Гледам сега рафтовете за вратата и не едната релса има само една малка етажерка. Понеже няма да слагам големи бутилки и искам да си използвам максимално пространството - откъде мога да си купя още една етажерка? Нещо в сайта на бош не се ориентирах за аксесоари. Само резервни части ми излизат…

# 583
Резервни части гледаш.
Може да им пишеш на вносителите също.
Тук също
https://apogee99.com/postavka--raft-za-vrata-na-hladilnik-bosch-11009804/p/20096
В гугъл също.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 07:20 от teta75

# 584
  • София
Здравейте,
Не знам дали тук е мястото или има отделна тема за препоръки за хладилни техници/ сервиз, но ще съм изключително благодарна, ако някой се отзове или просто ми пише на ЛС. За София става дума.
Хладилникът е голям - АЕГ/Elecrolux с долен фризер с 3 чекмеджета. От няколко месеца наблюдавам от време на време малка локвичка точно под вратата на фризера. Отделно най-горното чекмедже се обледенява. Два пъти го размразявахме, чистим където може да се бръкне. Един-два месеца е ОК и после пак започва с локвичките и заледяването. Хладилникът е върху дюшеме, което още повече ме притеснява, защото очаквам в най-скоро време да се надуе.
Мерси предварително!
( в близост до нас виждам някакъв сервиз “Тропик” в нета. Дали някой го е ползвал?)

Общи условия

Активация на акаунт