Къде в Бургас? Тема 63

• 36 203
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
И аз се записах днес.Много съм доволна.Най-после читав магазин за Лазур .Имало подземен паркинг да 1.30 е безплатно.Според мен този е един от най-големите Лидъли.Всичко от брошурата за др.седмица е заредено.Взех си каквото ми трябва.Аз съм щастлива. Смотаното Болеро се надявам да увехне.Не влизам от години-всичко написано по-горе е вярно.Омръзнало ми беше да търча до Изгрев или Славейков за да пазаря -мнооого доволна Simple Smile.

# 286
  • Бургас
Минавайки,покрай Лидъл в Лазур,видях и табела на К&К, той отворен ли е вече? Или само Лидъл работи

# 287
Не е отворен още

# 288
Завъртях се днес покрай новия Лидъл, но имаше толкова много хора,че се отказах. Надявам се другите дни да не е така...иначе в района отдавна се усещаше липсата и нуждата.

# 289
  • Пловдив
Минавайки,покрай Лидъл в Лазур,видях и табела на К&К, той отворен ли е вече? Или само Лидъл работи

Отворен е отпреди Лидъл даже, във вторник си купих чаши от там.
Не е Лазур, а Братя Миладинови квартала Simple Smile

# 290
Flushed А от къде е входа..Аз пообиколих днес-не видях ..

# 291
Отскочих  в Лидл преди да затвори Grinning
Отвън има няколко места за паркиране,  но са в обхват синя зона . Входа е откъм блока ( Народен юмрук ) . Не разбрах откъде се захожда за подземният паркинг, но видях асансьора , водещ до там . 2 каси има и две за самообслужване . Чист, подреден и не огромен, компактен . Хареса ми . Над него Кик и Пепко табели , но не знам дали работят. Явно Първият да .
Найййй - после Лазур да се развие в тази ниша.
Сега с една разходка и 5000 крачки  си пазарувам доволно . Сигурно има доста хора като мен следящи Лидл с интерес .  И да зареден е с азиатската седмица от 13.01 .
Дано лятното работно време се промени до 22:00 часа .

Пп. Веднъж си пазарувах и взимах бадемово мляко ( напитка да бъда честна ) и една баба,  възрастна си беше , ме попита какво е това . Обясних и , казах и ако пие кафе може да си добавя и тя взе . Някакси и стоплих душата на жената , че и отделих внимание . Та сега и в този квартален Лидъл възрастните жители ще им е странно да си пазаруват стоки, които ги няма в Болеро и Т маркет

# 292
Здравейте, извинявам се предварително ако въпросът ми не е за тази тема. АГ ме праща на изследване за СПИН и хепатит в РЗИ Бургас, като каза, че изследванията ще трябват чак за раждането. Въпросът ми е някой знае ли колко време са валидни, тоест може ли този месец  да ги пусна или трябва да е малко преди раждането?

# 293
По спомен в началото на бременността ги правих тези изследвания.
Брей Лидл в Лазур го отворили. Смятайте колко съм бляла, че не съм разбрала, че са го отворили. И ние ще се изсипем за калабалък.

# 294
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Развали ми се вграденото казанче в тоалетната, та търся някой майстор да го види - честно казано не знам ВИК ли трябва да е или друг, но ще съм много благодарна,  ако  се сещате за някой, който би ми свършил работа.

# 295
  • Бургас
По спомен в началото на бременността ги правих тези изследвания.
Брей Лидл в Лазур го отворили. Смятайте колко съм бляла, че не съм разбрала, че са го отворили. И ние ще се изсипем за калабалък.

А от другата страна има и НЕчовешки магазин  Simple Smile

# 296
Касите за самообслужване са много повече от 2. Аз само такива ползвам и вчера в новия Лидъл бях на тях. Минимум 6 преброих, те са си и номерирани де. Просто са наредени в малко пространство и са много близко една до друга. Не са само 2 със сигурност.

# 297
Здравейте, извинявам се предварително ако въпросът ми не е за тази тема. АГ ме праща на изследване за СПИН и хепатит в РЗИ Бургас, като каза, че изследванията ще трябват чак за раждането. Въпросът ми е някой знае ли колко време са валидни, тоест може ли този месец  да ги пусна или трябва да е малко преди раждането?
Валидни са за самото раждане.Част от профилактиката на всяка бременна.

# 298
Във Възраждане(Трапезица ми идва в страни и чанти не ми се мъкнат)та в района БЧК макс Борисова има ли хубав хранителен магазин,плануваме местене и с две малки деца не ми се обикаля до Трапезица
... деца...торби+не съм шофьор 🫤ще се радвам и на някаква бг кухня или щанд в магазин

# 299
  • у нас
В блока на БЧК е Съни маркет. Наоколо друг няма. През няколко пресечки по Калоян е старото Петаче, на Македония. На Гладстон също има Съни маркет и Магазина наблизо го има 2 броя на Самуил и на Левски, но вероятно ще са ви далече.

Общи условия

Активация на акаунт