По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 954
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Canada
М/у дрругото ти къде се губиш на последък /ако не е тайна Wink/?

Тук съм  Laughing и всяка сутрин минавам през теми4ката да ви про4ета докато си пия кафето преди дъъългият ден, но в пове4ето слу4аи не ми остава време да напиша. То4но в този период имам доста работи за приклю4ване, които бях запо4нала миналата година(в това 4исло и изпити). Имам и голям стимул за това, тази година сме на ваканция в БГза цели два месеца  newsm44 . На 12 юни отиваме първо  при  мама newsm68 (живот и здраве  Praynig), после на море и завършваме при свеки...

Благодаря ви за съветите, ние имаме много животни за къпане, даже минахме на шампоаните(и тях ги къпем и подреждаме после), но сигурно трябва да й взема нещо ново. Аз си мислех, 4е се страхува от нещо, което го има само в нейното въображение, защото все ми показва нещо  вътре във ваната и обяснява нещо разпалено.
Това което ме подведе да мисля така се слу4и един ден , когато си играеше в гардероба(много оби4а да се затваря там и се дразни като я изкарам от там). Тук гардеробите са с големина на килер и се затварят с плъзгащи врати. Йони си носи някакви игра4ки вътре и си играе, та веднъж като я изкарах от гардероба, тя се обърна навътре и каза на "някой" ЧАО  #Crazy. Тогава не обърнах внимание, но сега след слу4ая с ваната newsm78.
Вие какво мислите?.....

# 151

Йони си носи някакви игра4ки вътре и си играе, та веднъж като я изкарах от гардероба, тя се обърна навътре и каза на "някой" ЧАО  #Crazy. Тогава не обърнах внимание, но сега след слу4ая с ваната newsm78.
Вие какво мислите?.....

Не се притеснявай за това. Децата растат и въображението им се развива. Аз също съм улавяла Дени да си прави театър. Само че тя и двете страни. Казва: "Здравей, Дени" и си отговаря "здравей". "Какво правиш...нищо играя си, айде чао - чао", маха на някой и изчезва. Това са въобважаеми приятелчета, най - вероятно:)
Водолейчетата са интелигентни деца, често живеят в измислен от тях си свят, да им се радваме...Simple Smile

А за идването в България много се радвам, нашите кумове са в Торонто и разказват какво е да си там:) А вие къде се подвизавате Laughing

# 152
Много хубави са сладурчетата от снимките! Слънчоглед, а Светльо е станал голям пич.
А, Вики отдавна се къпе сам под душа- насапонисва се сам и се къпе с гъбките си. Много обича да къпе баща си като му мие главата с шампоан- любимо занимание. Така си го връща за неговата глава, която не обича особено да сапонисваме. Аз рядко се къпя с него и като сме заедно в банята той ме кара да клекна долу, за да ме къпе и мен. Няма отърване.
Опитва се и да цели канала в банята, като пикае в него- това за завършек на къпането.
Вики навън напоследък го изваждаме с колело, на което в момента само се вози, то е с помощни колела и дръжката му се маха. Има и едно бутало, което от време на време си го взима. Лятото задължително е с кофичките и лопатките.
За рожд.му ден му купихме батут, но играта в него беше само за 3 дни, сега въобще не си играе на него. Скача по спалнята и се борим на нея. А, батута е почти колкото спалнята. А, занимава се с него като държи помпата и се прави че го помпа, и помпа ли помпа:)

# 153
Честит Рожден Ден, Style!
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!
Желая ти безпроблемно раждане, едно хубаво и здраво бебенце и послушна кака!

newsm59  bigdance2 newsm51 bdbaloni

# 154
  • София
 Style Честит рожден ден!
Само хубави емоции и исмивки от любимите ти хора!

# 155
  • София
Честит Рожден Ден, Style!
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!
Желая ти безпроблемно раждане, едно хубаво и здраво бебенце и послушна кака!

newsm59  bigdance2 newsm51 bdbaloni

Много целувки и от нас  newsm51 newsm51 newsm51
Style, ти май ще направиш кърмене в тандем  Simple Smile
Aз да се отчета че Влади тая седмица вече почти не е вдигал температура, беше само за уикенда, да не мога да дойда да се видим  Embarassed
А тия дни установих, че му е избило едно връхче от 18-тия кътник и явно, са се съчетали нещата и затова е бил толкова крив  Cry
Относно къпането, ние се мием прави под душа. По принцип обича да се мие, стига да не му мием главата, тогава настава ужас, реве, сърди се  ooooh!

# 156
  • София
Здравейте мами, случайно да ви се участва в едно проучване, свързано с храненето на децата? Мъж ми работи в една агенция за пазарни проучвания и  търсят мами на възраст 20-45 години с деца от 1 до 4 годинки, които да консумират ежедневно поне 100 мл. АМ на ден.

Организират се групи за дискусия, на участничките ще се заплаща.
Възможните дати за участие са 21-ви и 22-ри, сутрин или следобяд.
Ако ви е интересно и искате да участвате може да се запишете на 
953 10 56, 953 10 76 - Весела Банева, може и да ми пишете на ЛС.

Благодаря ви предварително и извинете за нахлуването.

# 157
Честит Рожден ден, Стайл!!!

Да си здрава, много щастлива и усмихната. Късмет и парички да те преследват:) И още едно хубаво дете като Руми!

bdbaloni newsm51

# 158
  • Canada

newsm67Честит Рожден Ден, Стайл! newsm67
Да си жива и здрава!
Леко раждане на  здраво и сладко бебче!

# 159
ЧРД на Стайл само хубави мигове да имаш цялата година ! Аз съм потресена, че още се кърмите  #Crazy
Тези дни се загубих защото ходя на шофьорски курсове, взех си всички часове и имам изпит на 10 април - мами да ми стискате палци, по улиците карам добре но на Цариградско все нещо става ей, все попадам на камикадзета там  #2gunfire Ходя и на йога и за друго не остава време. По цял ден съм със слънчицето ми Ема, много си играем, разхождаме се и гледаме за Барби Simple Smile
Прави ми впечатление че не може да говори с изречения, но използва доста по абстрактни думи като мене, тебе, днес, утре, аз, ти дето не ги чувам от децата дето приказват по добре.

# 160
  • София
Стайл, честит рожден ден! Пжелавам ти много здраве и любов и едно прекрасно и послушно бебе!

# 161
ЧРД и от мен мила Стайл!!!  bouquet
Към всички страхотни пожелания мога да добавя само да се сбъдне това, което най-много искаш!!!
Весел празник и много усмивки!

# 162
Искрено ви благодаря за пожеланията, много сте мили и внимателни всички Simple Smile
Една виртуална почерпка от мен от тортата, която току-що мъжът ми ми донесе:

Днес се роди едно момиченце от форумът на Априлките, а терминът на майката беше един ден след моя......

Снощи Руми се е държала доста прилично, само няколко пъти се е сетила за мен и баща й е успял да й отклони вниманието. Малко се поуспокоих за раждането, че ще се справят някакси. Много се радвма ,че не родих, макар първо действие на балета да имах ужасни контракции, но после музиката си свърши работата и днес съм доста по-добре, успокоена и  щастлива ....Дори се подстригах Simple Smile

Сънчо, надявам се, макар това да е "висш пилотаж", както го нарече една майка във форума за кърмене Simple Smile

Joana, Руми до сега не ми се е молела за сучене, освен, когато й се спи. Надвям се да е така и за напред (въпреки, че ще вижда бебето как яде по-честичко), което изобщо няма да ми пречи, къй като тя за няколко минутки е готова....... но времето ще покаже Simple Smile

Още веднъж, благодаря ви и много много приятна вечер ви пожелавам.

P.S. Утре може да отскочим до Борисова градина, ако има желаещи, ще се радвам да се видим Simple Smile

# 163

newsm67Честит Рожден Ден, Стайл! newsm67
Да си жива и здрава!
Леко раждане на  здраво и сладко бебче!
и от нас с дани:)))))))))))
до сега четох цялата тема, ама то до като ми остане време да се разпиша и то вие сте я приключили Laughing напоследък нямам и 5 минутки да открадна лично време в бачкане:( такъв гърч е - нали идва великден и има много работа, а вкъщи просто не ми се сяда на компа...
изпуснах срещата newsm45  доста ме е яд, исках да дойда и почти се бях организирала...ама на...
времето се оправя, трябва да се правят по-чести срещи Praynig
аз утре съм сама с дани и ще сме в южния парк, само не знам колко часа, ако някой иска срещичка да свирне и ние сме на линия Mr. Green
малко отколоение - ама полудявам, всяка нощ започва да пищи една аларма на кола и ме побърква - избива ме на агресия вече от този звук:( как може такова нещо #Cussing out дпбре че дани не се бъди от нея...
лека нощ  до утре:)

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 23:00 от beti_bratanova

# 164
Не ме хваща сън и се сетих, че бях обещала снимките от 11 март в оригинал:
Моля, пишете ми на лична, за да ви пратя парола, на който желае.
За сега, Клеми, само на теб ще пратя Simple Smile)), така че пак ще си опитно зайче.....

Общи условия

Активация на акаунт