По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 968
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много сте хубави на снимките  Hug
Повечето деца ги разпознах, ама от родителите познах само Клеми. Много ми се идваше да се запознаем  Hug
Гладам, че само Светльо е отсрамил мъжката половина от децата  Laughing
Иначе Влади днес вече почти няма температура, имаше само сутринта около 37,5 и следобеда вече няма, та ще видим как ще е тая вечер и ще решим утре дали да го водим при личната.

# 136
  • София
Клеми като се е изтепосала на автара... Joy

# 137
  • София
 Peace
Ами така трябва да е - за да се разпознаваме  Grinning
Не че и аз не съм се изтипосала  Joy

# 138
  • София
Ей мами, страхотни сте и вие и дечицата, много съжелявам, че не успяхме да дойдем този път причината беше в мен бях със запушени канали и 39 температура, неможах цял ден от леглото да стана, а татито беше обслужващ персонал. Живот и здраве може пък другия път да се класираме, ама с две деца всичко при нас е много сложно.

Поздрави  bouquet

# 139
Момичета чудесни снимки,хубаво е,че ст си от София и може да се виждате,докато ние само пишем,но може на някоя среща и ние да дойдем Laughing

# 140
Здравейте,искам съвет  HugКак да отуча Дими да си смуче палеца ?Да го мажа с нещо ли  newsm78Казаха ми за пелин,но ме е страх.Ако някой ми даде съвет ще съм много благодарна baby_neutral

# 141
Пропуснах да благодаря на Joana  за съвета за отучването от пиене на сок през ноща.Това което ми каза подейства  bouquet

# 142
  • Canada
Страхотни снимки моми4ета и още по- сладки малки февруар4ета. Вижда се 4е малките са намерили общ език и са си изкарали 4удесно "общият Рожден ден" Hug
Небесна, много е фотогени4на Дени. Присъединявам се към направените  коментари.  bouquet
МОФ, пожелавам ти къщата  ви да прелива от любов и щастлив детски смях Hug
диана7102, за съжаление не мога да ти дам съвет, ние имахме този проблем когато Йоанка беше доста малка и си сму4еше палеца,но тогава не се сещаше много, много, 4е може да ми противодейства - слагах й паму4ни ръкави4ки без пръсти. Дано някой даде по-практи4ен съвет. Успех! Peace
Ние имаме друг проблем сега, от една седмица Йони отказва да влезе в ваната да я къпя, снощи се къпахме "заедно"-бях 4исто мокра, защото постоянно се катереше по мен- гоооолям рев беше...Не мога да разбера защо? newsm78 толкова оби4аше да се къпе- не можех да я изкарам от ваната. Има ли някой същият проблем?

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 22:13 от Yoni bonboni

# 143
  • София
Ние от 2 вечери не пием вода и ско нощем, казах и че е голяма и ако иска да пие ще пие от чаша, слагам една с вода до леглото и. Първата вечер се събуди да пие, питалка баща си за шишето със сока и като и акзал, че няма Никол му казала "А,да" и заспала. Снощи даже не се е събуждала да иска.  Laughing

# 144
Още веднъж, мерси на всички за хубави думи Hug

Ох, съвет за сока и аз не мога да дам, защото Дени още пие мляко нощем, че понякога и по два пъти, питайте ме как сменявам памперс през нощта, събират й се вечерно и едно  - две нощни шишета с по 150 - 180 Shocked И така реве страшно, ако не дам, че блока се тресе. Не вярва на голямо момиче, че няма, нищо не действа Crazy

Вчера пък в градинката й показвам едно дете колкото нея да пишка, и обяснявам, че ще му кажем браво, че няма памперс, че е голямо. А тя ми вика "ами нека пишка" #Crazy

По въпроса с банята, Дени обича, но само след като измием главата, хич не обича да й стича , дори вода по лицето. А да не ви казвам как ние се къпем, в банята, но в коритото, на стойка при това, иска си я детето и това си е. Нито права под душа иска, нито гушната, нито пък коритото да е на земята! Sick

# 145
Пропуснах да благодаря на Joana  за съвета за отучването от пиене на сок през ноща.Това което ми каза подейства  bouquet
Eee, радвам се Simple Smile

Yoni bonboni, Йоана намрази къпането след кръщенката май месец м.г, а до тогава обожаваше да се къпе и не можехме да я извадим от банята. От тогава до Коледа беше цяло приключение къпането ни Mr. Green. Единственото, с което успявах да я поизмия беше права под чучура на душа-първо ръчичките, после краченцата и по някое време, като се залиса я насапунисвах цялата. Но все пак, когато миехме главата вдигахме целия блок във въздуха Confused
По Коледа бяхме в един спа хотел във Велинград и там докато ние бяхме в басейна, Йоана обикаляше около нас и пееше песнички, забавляваше къпещите се и се заглеждаше по един батко, който с голямо удовоствие се къпеше в басейна. Та благодарение на този батко, последния ден успях да вкарам Йоана във ваната и й хареса. Бях й дала едно мече-гъбичка да го къпе и първо пуснах малко водичка, после я увеличих и накрая й напълних ваната. Определено й хареса и след като се прибрахме повторихме упражнението в нашата вана. От тогава се родих, е ... пак поплаква като й мия косата, но определено вече не е такъв екшън. Понякога, когато бързам й слагам леген във ваната и я слагам вътре.
Та... пробвай или да види някое детенце как се къпе или й дай някакви нови играчки за баня и докато се залиса-ти действай. Аз на Йоана й давам малка лейка, канче, бебеца за къпане, патета, рибки и пр.
М/у дрругото ти къде се губиш на последък /ако не е тайна Wink/?

# 146
Здравейте,
И Марти имаше период, в който беше намразила къпането и  не искаше да влезне във водата.
След някой и друг опит установих, че с удоволствие влиза в надуваемия си басейн и известно време я къпах в него.
Вътре задължително и слагам лейка и някоя играчка, която тя да  къпе.

# 147
  • София
Момичета,искам да ви питам с какви играчки излизат децата ви навън
Имам предвит някакъв тип колелца,колички за бутане.
ИСкам да взема нещо такова на мъника,но незнам към какво да се ориентирам?

# 148
Здравейте, мами Simple Smile

Днес е последният ми ден на 32 години и ми подариха билети за балет, при това Лебедово езеро, което е около 3 часа и половина. Дано издържа и не се схвана, но съм много щастлива, че до сега все не се решавах да оставя Руми, а балетът си ми е страст от едно време....

slan4ogled, моето детенце излиза или с колело или с количка, отгоре бебе, а отдолу в коша й топка, кофички и лопатки, които са в раничка и понякога излиза само с тях и бута един въртолет на пръчка и една топка-дрънкалка също на пръчка (трябва да са й заети и двете ръце). Не знам дали за Светльо е удачно количка, но ако му харесва, защо не. Племенникът ми е влюбен в количките. Ето ги двамата с две от трите колички на Руми, за да не се карат всеки си има за разходката:

За къпането май всеки има период на страх: Руми лятото не искаше да влезне в реката и в басейна. В същият този период не даваше и да й мия главата, ставаше с вой и рев. Отне й една-две седмици адаптиране, докато се престраши да влезне в "голяма вода" и слава Богу ,че за морето вече беше готова и там не излезна от водата. За банята у дома нямам никакви проблеми. Това е празник, всяка вечер си проси "къп-къп" и ако не я окъпем има рев. Къпе се в корито, което е поставено вътре във ваната и тя влиза, излиза, мести играчки, кофички и термометри, гъби - вън, вътре. Учудвам се, че Дени се къпе на стойка - не е от най-мирните. Руми още преди да навърши годинка я свалихме от стойката във ваната, че беше ужасно любопитна да опита свободен полет и как се слиза от коритото навън, след като всичките й играчки вече са на пода... Simple Smile

А ние не сме пристрастени към нищо друго, освен към гърдите на мама........ сега правим опит напълно да я откажа от нощното кърмене (тя денем само при заспиване иска, при това не винаги), че не знам какво ще правят като влезна да раждам. За сега имам успех, кърмим се само преди лягане и понякога сутрин към 6, когато татито отива на работа. Стремежът ми е и това в 6 да елиминирам........ Чета, че вие сте успели постепенно с млека, чайчета и пр., дано и ние успеем, при това бързо Simple Smile

Приятен и много много слънчев ден ви пожелавам от сърце Simple Smile

# 149
Style, ти ме изуми Shocked
Бях забравила, че още се кърмите с Румена. А скоро как ще ги съчетаваш 2-те кърмения?
Според мен, колкото пъти Румена те види да кърмиш Бебчо ще ти налита и не те мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт