По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 976
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • София

P.S. Някой си беше забравил едно колелце за бутане на пръчка и ни предложиха да го вземем, но докато облека Руми, напълно изключих, така че ако някоя от Младостките майки има път натам, може да мине да го вземе. Аниматорите мислят, че е на Светльо.

На Светльо ,днес баща му ще мине да го вземе,има път натам,а такъв рев падна за него снощи....

# 121
Много са хубави снимките;)

Мила, ще ти пиша, който ден ходим към Младост 2, и ще се разберем за буталцето:) Може евентуално утре, ако е хубаво времето:) А пък може и вие да дойдете;)

# 122
Те снимките хич не са хубави, нещо са преосветени........ Истината е, че децата са хубавите Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 10:44 от Style

# 123
Момичета, страхотни са снимките. Много ме е яд, че не мога да идвам на вашите срещи, но някой път и аз мога да се домъкна до София, само да се стопли, че страшно искам да се запозная с вас.

Небесна, страхотна е снимката на щерка ти!

МОФ, добре дошла при нас отново, наминавай по-често, примерно като приспиш ордата от деца Grinning Желая ти щастие, късмет и разбирателство с новото ти семейство, ще се справиш-ти си силна жена Peace

P.S. Аз съм с нов ник, бившата gali съм-да не се объркате Grinning

# 124
  • София
Снимките са супер, само дето на много ниска резолюция са снимани...Моята щерка навсякъде тъпче нещо в устата, как няма да е 15 кила  Joy, на мама слончето. Хайде други уикенд пак???

# 125
Снимани са с огромна резолюция - 6 мегапиксела, но ги ъплоуднах на ниска, че иначе щяха да се точат до утре по това време.
Мъжът ми ми обеща да направи FTP сървър тези дни, ще ви дам адреса и от там може да си ги изтеглите в оригинал, а в интернет са само за разглеждане.
Има две кратички клипчета и в момента тях ъплоудвам, разбира се и тях ще кача на сървъра след това Simple Smile

Първото е готово с Йоана:
http://s3.photobucket.com/albums/y86/style_smile/11%20March%2020 … rent=07031101.flv

# 126
  • София
А,ок. Аз ги изтеглих. Другия вариант е през скайпа?  newsm78

# 127
А,ок. Аз ги изтеглих. Другия вариант е през скайпа?  newsm78

Тук ли си все още, да пробваш става ли за гледане клипа?

# 128
  • София
Тук съм, дай линк. Laughing
Гледа се, има ли още?

# 129
Ми редактирах си предишния постинг, докато си писала и ти.......виж горе

# 130
  • София
аз го гледах:)

# 131
ОК, това е линка и с двата клипа. Днес си рових из фотоапарата, че хич не ми харесаха снимките и се оказа, че има разни екстри за луминисцентно осветление и пр., ама като нищо не съм пробвала....
Веднъж да тръгнем по градинките, че на открито стават най-хубавите снимки и клипчета Simple Smile

http://s3.photobucket.com/albums/y86/style_smile/11%20March%202007/

# 132
Май и така става: Кликнете върху филма и резултатът е същия или би трябвало да е същия

# 133
Style, снимките и клипчетата са много сладки!
И на нас ни беше много приятно на срещата Simple Smile

# 134
Style, снимките и клипчетата са много сладки!
И на нас ни беше много приятно на срещата Simple Smile
А аз много съжалявам, че си тръгнахте рано, дано всичко да е по-добре - мъничко остана Simple Smile
Една свясна снимка ваша няма - на теб и мъжа ти - много ме е яд, но следващия път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт