По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 989
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
А нас къде ни забравихте Rolling Eyes

# 106
еее, нали и style, anaise, pola и др. бяха "за". Нека не го отлагаме. Тъкмо най-накрая се организирахме.
Йоана Т не е вдигала. Миналия ден я водих при педиатърката-гърлото й не е зачервено, гърдичките й са чисти. Уж са зъби и алергия, но мислех че ще реагирате кофти, ако й текне носа или се изкашля. Вчера беше много добре детето-нищо й нямаше, но днес пак й тече носа.
Все пак, ако се откажете пишете, за да звъннем в клуба и да не се разкарваме напразно.

# 107
  • София
Ние сме там:)Нас сополи не ни плашат:)

# 108
Ние сме напълно здрави, ще минем със сигурност през клуба, а иначе за вечерта сме на гости именно в Младост. Дори съм се разбрала с моята приятелка в кой клуб съм и може и тя да мине да го види евентуално за празнувания на нейното детенце.
Ако вие сте там добре, ако не, ще се видим след като родя, че вече имам доста чести контракции и доста съм се шашнала.....
Иначе си признавам, че хич не ми се иска да лепваме точно в този момент вируси, но то си е Божа работа - ще се моля всичко да мине ОК.
До скоро и дано се съберем Simple Smile)))

# 109
  • София
Абе тези,д ето даваме децата на ясла, ясно че не ни плашат сополи, ама другите да си кажат. Иначе ние сме там. Laughing

# 110
Ние сме там;)

# 111
Руми ме побърква, повече от час се опитвам да я приспя, но се е заинатила........... Няма да й остане никакво време за сън.....
Отивам за поредния насилствен опит и стискайте палци да успея, че ми писна

Всъщност в 17,30 или 18 е срещата?

# 112
Яна току що заспа, ако се натутаме, ще дойдем.  Praynig

# 113
Ние няма да дойдем. Приятно изкарване.

# 114
Аз мисля, че е 17:30 срещата, в толкова ще отидем.

Момичетата, как ги оставяте да заспиват толкова късно /към 15 часа, после в колко си лягат вечер/. Аз Дени я слагам към 12:45 на обяд в леглото /не се приспиваме/, и тя си говори и пее до към 13:30 и заспива. Ако до 2:15 най - късно не е заспала я вдигам и излизаме. Вечерите, които не спи на обяд си ляга в 19:30, а когато спи в 20:00 Laughing

# 115
  • София
Прибрахме се и докладвам-изкарахме чудесно,по-често трябва да се събираме:)
Анайс къде се загубихте вие?
Стайл давай снимките преди бебока да е решил да излиза:)

# 116
  • Стара Загора
Аз Дени я слагам към 12:45 на обяд в леглото /не се приспиваме/, и тя си говори и пее до към 13:30 и заспива. Ако до 2:15 най - късно не е заспала я вдигам и излизаме. Вечерите, които не спи на обяд си ляга в 19:30, а когато спи в 20:00 Laughing
и ние така, само че той заспива веднага. Небесна , в колко ставате сутрин, Сами е голям ранобудник. Тази сутрин например се събуди в 6 часа, обикновенно около 6:30-7:00.

# 117
И на нас много ни хареса срещата, чакаме снимките;)

# 118
Определено трябва по-често да го правим Simple Smile

Ето ви суров материал - няма да подбирам и трия размазаните, всеки сам да си реши какво да си свали:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2834&AlbumId=88510

Съжалявам, че съм ви накарала толкова дълго да чакате, но бяхме и на пицария след това, където Руми и Надя подивяха - ние ги водим на клубче да се наиграят, пък те искали по кръчмите да вилнеят Simple Smile)).

P.S. Някой си беше забравил едно колелце за бутане на пръчка и ни предложиха да го вземем, но докато облека Руми, напълно изключих, така че ако някоя от Младостките майки има път натам, може да мине да го вземе. Аниматорите мислят, че е на Светльо.

# 119
ами момичета аз питах питах и все се отказваха всички затова отидох на йога. като се върнах към 19 часа видях че някои от вас са писали че ще ходят все пак ама беше вече късно - докато се облечем и изминем 100 - 200 метра дето ни делят от клуба още половин час. иначе този клуб ми е много близо, можехме да дойдем но нещо не се доуточнихме преди да реша да изляза.
а снимките са супер, следващия път може да е другата седмица и няма да влизам в нета - като кажем неделя значи неделя и който е там там - така само се обърках ще има ли среща или не

Общи условия

Активация на акаунт