По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 12 005
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Май за утре никой не е на линия, включително и аз.

# 91
  • София
нали няколко момичета се записаха че ще се присъединят и двата дни?

# 92
Небесна, чудесна е малката! Поздравления!  txtloves
МОФ, желая ти още много много щастие!  Hug

# 93
Суреп, страхотно е да се появи някое от позаченалите "стари кучета" Simple Smile

МОФ, много се радвам да те "видя", както и малката пораснала Неа - голяма сладурана. Дано само хубави неща ви се случват от сега нататък на цялото ти ново семейство Simple Smile.

slan4ogled, аз бях и за двата дни, но ми се стори прекалено ветровито, а паркът ми е делече, така че и днес разходката ни ще бъде само в градинките около блока ............ Все пак съм си оставила вратичка, че ако след като се събуди, не духа прекалено, ще я заведа на кръглата площадка в Борисова градина да се наиграе, но не обещавам.

Небесна, страхотна снимка на Дени - като кукличка от картичка е Simple Smile

# 94
няма ли да има утре среща  newsm78

а снимките и на Неа и на Дени са прекрасни   bouquet

# 95
Още веднъж мерси  на всички:)

Утре нали сме в клубчето младовското в 17:30, я да се преброим за последно, кои ще сме:)

# 96
  • София
broite ni!

# 97
ako ima sresta i nie

# 98
Здравейте!Честит 2-ри рожден ден на всички мъници,пожелавам им много здраве и щастливо и безгрижно детство и да не правят много бели.Небесна малката е прекрасна и сладка г-жица.
МОФ желая ти много щастие и любов на теб и на цялото ти с-во. Ние хванахме някакъв гаден вирус и сега се борим с него.Ели я мерих и е 12,5кг. и 84,5см.,ако съм я премерила правилно де.Не знам защо,но не сте записали какво си избра на прощапулника-черпак,книга и пари.Приятно изкарване на срещата утре.Ще чакам снимки Grinning

# 99
  • София
Говорих с Клеми и те са на линия за утре:)

# 100
Йоана нещо не е в кондиция Sad По принцип я мъчат 1-те кучешки зъбки, но не съм 100% сигурна дали е само това. Ще я наблюдавам до следобед и ще реша в последния момент. Все пак не ми се ще да рискуваме и ако е нещо друго да заразим някое дете. Но дори и да не я доведа, ще гледам аз да мина и да се видим.
Поздрави!

И да не забравите да вземете пантофки за дечицата

# 101
  • София
Оффф, и Влади от вчера е с температура  Tired
Така се бях наканила, да дойдем, въпреки че никога не съм ходила в Младост и изобщо незнам дали ще се оправя...
Така че и ние ще решим в последния момент, най-много и аз да дойда сама, но определено още не съм сигурна какво ще правим.
А някой да ме упъти, ако реша, с какво да дойда до там, от Банишора (или от гарата)?

# 102
  • София
Добре де, Никол е с хрема  /това си е вече хронично при нея/, да я водя ли?  newsm78 Ако някой има нещо против да казва, докато е време.

# 103
  • София
МИ Клеми то май ще сме си само ние,идвайте,как не:)

# 104
  • София
Е,има ли смисъл , ако ще сме само ние?  newsm78 По-добре елате вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт