По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 962
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Canada

Честит празник, момичета!
Да си пожелаем  много романтика,
 силни мъже, които да ни карат да се чувстваме крехки
и милиони сбъднати мечти!

# 76
Момичета, съгласна съм за 17:30, а предлагам преди това да се видим на площадката, пред новите пързалки. За тези , които не са от Младост. Ориентир, паркчето до ясла "Ян Бибиян", до училище "Меридиан 22". Има едно "празно" езеро, и точно там има нови пързалки и люлки, всеки ще ви ориентира. После вкупом всички отиваме до клубчето. То е на 10 - минути пеша:)

# 77
  • София
Времето го дават лошо. Кажете как се казва клубчето и адреса му, ние вероятно ще дойдем 5:30 там направо.

# 78
Клеми, ето тук е:

http://www.pooh-i-priateli.com/

Уговорката ще е, ако не вали, разбира се;)

# 79
  • София
Мерси!
Що не си в кю-то? newsm78

# 80
Защото Дени не ме оставя на мира да пиша, на припълзявания съм до тук:)

# 81
Момичета, не мога да не си похваля гарджето. Помните ли миналата ни среща в Борисовата. Тогава един фотограф я снима и сега си е пуснал във фотофорума ето това:

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=517864

Направо ми се разтапя сърцето от коментарите Laughing

# 82
Ха здравейте и честита баба Марта както и честити втори рожден ден на всяко едно февруарче.

Не съм ви забравила аз, просто не съм имала много време да седна и напиша нещо.

Та... днес трябваше да сме на 2 годишна консултация, но за наше нещастие (то май нещастието е повече Неа-во отколкото мое де) госпожицата се разболя преди 2 дни и е толкова сополива и раздразнена и нещастна, че се обадих и отмених консултацията. Та стратегически мерки не мога да ви дам поне за сега.

Аз вече уча втори семестер, един изпит минах, още милион остават. Също и след година и нещо кибичене сама с децата, лятото (и то не на друго място ами на пясъчника в градинката до блока ни) се запознах с един самотен татко на 3 годишно момченце и сега вече месец и половина живеем всички заедно под един покрив. Аз кажи речи се водя мама на 3 деца (на 6, 3 и 2 години) и с училището и семейството не остава време за почти нищо друго.

Та Неа и тя най- сетне стана на 2 годинки. Правихме парти за роднините и за любопитните, ето малко снимки http://ep0nine.multiply.com/photos/album/10 .

# 83
Момичета, не мога да не си похваля гарджето. Помните ли миналата ни среща в Борисовата. Тогава един фотограф я снима и сега си е пуснал във фотофорума ето това:

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=517864

...то моето се разтопи, пък какво остава за твоето Laughing
Наистина страхотна снимка!

МОФ страхотна новина! Предполагам, че се чувствате страхотно заедно и е голяма веселба, а?

# 84

МОФ страхотна новина! Предполагам, че се чувствате страхотно заедно и е голяма веселба, а?

Ами няма да те лъжа... толкова ни е весело, та чак ревем от смях (без да преувеличавам...). Но и трябва да призная, че не е лесно с 3 деца, а и особенно когато едното от тях не е собствено. Винаги трябва да се замислям преди да нарпавя или кажа нещо, не ги деля, гледам на всеки да е по равно...
Инак те си играят заедно, но батковците са малко много груби с мадмазел Неа и като играят заедно тя, милата, е все тази която е разплакана на края.

# 85
Ееее, МОФ-че най-накрая се появи  Hug Heart Eyes
Добре, че се разхождах из подфорумите, та разбрах за хубавата новина  Wink
Поздравления, дано си много обичана щастлива   bouquet

Браво за снимката на Дени, страхотна е  Peace

# 86
  • София
Има защо   bouquet  bouquet  bouquet

Ееее МОФ най-после се появи  Hug
Много е сладка Неа  Heart Eyes
Искрено се радвам, за това което ви се случва, само хубави моменти за напред  Heart Eyes

Сега остава и Годзила да се разпише  Mr. Green

# 87
И Годзи ли я е духнал вятъра на някъде?
Едно време я мярках из КЮто... а сега дори не съм си го инсталирала от ново... май ще трябва.

# 88

Благодаря , момичета Hug

Моф, радвам се да видя отново тук, страхотни снимки!

# 89
  • София
Аз май нещо пропуснах,каква е угворката за утре?

Общи условия

Активация на акаунт