По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 948
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
мами ще ходите ли някъде по празниците за Велик ден? а козунаци отде ще си вземете?

Ние плануваме спа хотел Астрея в Хисар за Великден, а козуначета от фурната на пазара Иван Вазов, чудни са
  chef 
Пола, и ние с кумовете ще сме на Хисар, от 05.04 ни е резервацията, в Аугуста сме.
Най-вероятно ще се видим.
Та, козунаци-от хисарските ще ядем и свеки ще се погрижи за боядисване на яйцата  Whistling

# 181
Anaise, не знам за цените. Собственикът на хотела ни е приятел и ни прави намаление, но сигурно можеш да видиш в сайта на хотела  newsm78
Gena, мислим да сме там на 7 и 8-ми, дано се видим  Wink

# 182
намерих сайта но и там цените за тези дни са 800 лв Sad явно всички са се наговорили за цената щото е еднаква 780 лева. а и нямаме таикива приятели с подобни хотели Thinking но Пола разбрах нещо много интересно Simple Smile на една бивша колежка на мъжа ми мъжа и е бил бивш скиор и сега и той строи хотели по Черноморието - тва да не е заразно при скиорите, да се преквалифицират в строителна бригада  Party

# 183
  • София
Момичета цирк Монтекарло е в София
Искате ли да водим дечицата,аз утре ще ходя за билети

# 184
Anaise, 180 лева е на човек пакета от 3 нощувки, значи за двама 360 лева за 3 дена. Така разбирам от публикуваното в сайта. Защо 800 лева  newsm78

Слънчоглед, а къде е цирка?

# 185
  • София
Никол няма да седи на едно място. Confused

# 186
Anaise, в Астрея, ако не си в пакет, цената е 96 лева на стая със закуска.

# 187
Аз също мисля, че няма да седи Дени на цирк, иначе с удоволствие....

А ако е хубаво времето, искате ли да ги заведем да потичат някъде заедно по случай 22 март;)

В нашето читалище май ще има концерт от 18 часа, но не знам дали ще е на открито или вътре, миналата година беше вън, и Дени много танцува;) Ако някой знае къде ще има театър или нещо друго, да пише, много ми се иска на театър да я заведа:)

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 11:23 от Небесна

# 188
  • София
Пола цирка е до Мол-а,мисля че ти беше писала миналата година че Яна много е харесала представлението и е успяла да и задържи вниманието:)Тогава не се престраших да заведа Светльо но сега мисля че ще му хареса.
Днес мъниците в наща ясла имат ътржество послучай идването на пролетта и довечера с баща му ще ходим на тържество:)А Мими идеята ти да ги съберем е добре,но незнам къде има оргазнизирани тържества,ако не намерим нищо искате ли събота или неделя ако е хубаво времето да отидем на някоя площадка?

# 189
Искаме;)
Има вариант да сме на Рожден ден един от двата дни /събота - неделя/, но още нямаме официална покана, и засега сме свободни:) Но и двата дни дават валежи за след обяд Cry

Прочетох в "Програмата", че в Арена Младост имало утре от 18 часа "Пролетен бал", но нямам идея какво ще е, ако някой може да разбере newsm78

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 12:58 от Небесна

# 190
Миналата година водихме Вики на цирк- Монте Карло. Хареса му и даже ръкопляскаше с нас. В неделя пък го заведохме на театър- в Сатиричния. Детето не мръдна 2 часа и говореше тихо, както му казахме с баща му. Е, не мръдна в смисъл, че се местеше ту в мен, ту в баща си, ту на седалката до нас. Като излизахме и хората много му се радваха и ни питаха дали е спал, а ние им отговаряхме че не е спал. Те питаха явно, защото не са го чули. След представлението Виктор беше атракцията в театъра.

# 191
добре дошла Татяна:))) разнополови близнаци беше мечтата на мъжът ми  Mr. Green добре че не стана Praynig хехе, а ти си с още едно дете - стават 3 - цял отбор, наистина как се справяш?Simple Smile))
Това за цирка е добра идея... до кога са, къде са??
А ние този Великден ще ядем гръцки козунаци Mr. Green така и така направихме група за великден, реших и аз да се възползвам - та на 6.04 заминаваме за 4 дни до
Колежката ми обещава як купон, гърците много се веселели по Великден newsm78 дано е права Mr. Green
момичета, аз да кажа, в събота черпя по едно виртуално пърче торта. Макар че купона ще бъде последващата събота, по ред семейни прични. но пък за 24 съм замислила половинката да ме води в Чек поинт чарли Mr. Green ако някой е бил скоро или не толкова скоро да даде мнение дали му е харесало:)
 лека нощ  bouquet

# 192
Binito....как ти завидях за театъра.....как го правите тоя номер с кротките деца Rolling Eyes

Само моето ли е неконтролируемо newsm78

Ние на заведение не можем да седнем без да обърне всичко на главата си, а какво остава на театър!

Бети, да разказваш за Гърция после:)

Да не заблудя някой....в читалището в Младост 1, "Пролетен празник" се оказа поетична вечер, представяне на стихосбирка! Май на цветница беше празника миналата година newsm78

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 13:18 от Небесна

# 193
И Марти сигурно няма да стои.
На Коледа я водихме на една детска пиеса - децата си гледаха, а Марти искаше да се качи на сцената.

# 194
Пола права си, незнам къде съм гледала  Heart Eyes Казах на мъжа ми и май ще се съгласи, та може и там да идем за няколко дена. Дано хотела и местноста да са хубави, че аз не съм била там и ..... незнам как е.

Общи условия

Активация на акаунт