По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 945
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
а за цирка ще чакаме като дойде в Младост. чудя се обаче дали остана 1 метър незастроена площ дето да го разпънат  newsm78 миналата година виждах един цирк ама сега там има нов строеж и вече неостана място никъде май. добре че около нас засега няма ни блокове, ни строежи в целия квартал, а парка почва от нашия блок та мирно и спокойно си обикаляме /нямаме и големи улици, но не сме на село  Joy / из пясъчниците пързалките и люлките. онез новите пързалки в езерото се оказаха Вивателски  Peace

# 196
O-o, a днес какво ме прави в МОЛ-а.....Виктор там се чувства като у дома си и му харесва много, интересно му е и се забавлява по магазините, защото пипа всичко, но е внимателен и не разбърква дрехите. На Колев и КОлев обича да си играе със столчетата им, които са като конструктор и ги върти и обръща всякак.  Но днес ме побърка. Бях със сестра ми и Вики и даже й казах, че ще умра от нерви с него. То не беше тичане да се качи на ескалатора сам, ту надолу, ту за нагоре. Влиза в магазините издебвайки ни, че се заглеждаме по други и после го търсим, а той най спокойно разглежда и пипа дрехите. Обувки също обича да гледа. Влезна и в Техномаркета и после го гоних м/у телевизорите. В Хепи седнахме и обядвахме, а Виктор сърдит че съм му се карала ходеше при чуждите хора, ама като го заговаряха той не смееше много да общува с тях, а само ме гледа дали аз го гледам. Беше доста далче от мен, та си протягах врата до схващане, за да не го изпусна от поглед. После хукна в киното и седна на диванчетата и искаше пуканки. Да не говоря после в Пикадили, че само му дърпах разни неща от ръцете, които успяваше да награби при обиколките покрай щандовете. Първата му работа между другото като влезем в МОЛ-а е да хукне към парфюмите и да си вземе едно листче. После си взима някой парфюм и вика:"Мамо, пъс" - т.е. да му пръсна. Така си харесва няколко парфюма и гледа да са различни и като се успоки, че е събрал миризми на листчето си, си тръгваме едва тогава от Бюти магазина. Абе, Виктор е много послушен, ама като сме се карали и реши, че няма да слуша, просто става друго дете. А от Манго не искаше да излиза, рев и момчето дето охранява му стана мъчно за него даже. Аз му говоря тихичко и му обяснявам да тръгваме, а той само вика: "не,не, игай" - да си играеме там  Tired И като хукна да слиза сам с ескалатора едвам го хванахме, абе луднах е малко да се каже.

# 197
  • София
БИнито и ние вчера с Клеми бяхме в МОЛ-а,но с теб не сме се засякли:)

# 198
е бинито добре сте си прекарали бих казала  Joy Ема също обича ескалаторите и магазините, но ме слуша и ходи само след мен или тича пред мен. леко пипка дрехите и ги разглежда, много съм доволна как се представя в магазините. на театри не сме я водили - догодина като разбира повече а и ако иска да се качи н асцената защо не нали е детски спектакъл да се забавляват както искат  Peace

# 199
Честит Рожден Ден на мама Desika и мама benna!
Бъдете живи и здрави и много обичани! Много сбъднати мечти ви пожелавам!

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:57 от Гигова

# 200

и от мен   bouquet

# 201
Честит Рожден ден на Desika i Benna!
Да са здрави, щастливи и много обичани! newsm51

# 202
небесна кат живеете в младост 1 идвате ли на нашето езеро в младост 2 ?

# 203
Честит рожден ден на мами Desika и Benna  bouquet
Много здраве и любов!

Слънчоглед, аз бях от 12.00 до 15.00 и нещо там:)

# 204
  • София
Честит рожден ден на мами Desika и Benna
Ние бяхме от 13 до 16

# 205
небесна кат живеете в младост 1 идвате ли на нашето езеро в младост 2 ?

Идваме, разбира се, поне 2 пъти в седмицата. Там се срещам с приятелка с малко бебче, която идва чак от Младост 4. Седим на пейката точно до пясъчника, а Дени вилнее или на пързалката, или рита топка в "езерото" Grinning

А ние живеем точно до градинката , срещу читалището, в блока на "Джораре", на зеленчуковия пазар:) Повече от това няма как да обясня;)

# 206

Присъединяваме се към пожеланиятат и ние.........

Аз не смеех нищо да се уговарям тези дни, но със сигурност няма да раждам сега, рано ми е, та се замислям над предложението ви театър или нещо от сорта....
Руми сме я водили само веднъж на Мечо пух в театър Ариел - срещу нашия блок и издържа 35 мин. от общо 40, коте си беше постижение за първи път.......
Инача в последно време хич не стои на едно място, сигурно сте видели клипчетата от пицарията след Мечо пух - така сме по заведенията - всеки път срамуваме Simple Smile

За Великден отново нищо не плануваме, освен, че се надявам да съм родила до тогава.....наистина много искам Simple Smile

# 207
Днес ходих с леля ми на театър "Още веднъж отзад" с Христо Гърбов. Още ми е смешно като се сетя за щуротиите им. От сърце се смяхме. Постановката е от английски автор и е доста стара, поне от няколко години се представя.
Ако някоя от вас си е купила спасание "Анна" мартенския брой, може да види сестра ми като модел на облекла и аксесоари от стр.86 до стр.93 вкл.

# 208
  • София
момичета какво ще правите днес,ние си търсим компания за разходка

# 209
  • София
Ако е за детски клуб, свиркайте, на разходката сме пас, че Дани е болен пак.

Общи условия

Активация на акаунт