По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 938
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами аз също съм мама на Февруарско бебе моят син Денис е роден на 26.02.2007г  като се роди тежеше 3950кг и беше висок 56см. 

# 211
  • Canada
Честит Рожден Ден, Бети!
Бъди здрава и обичана!
Весел празник!

Честит Рожден ден на Десика и Бенна!
Много здраве и щастие!

Добре дошла на мама на Дениbouquet

Моми4ета идеята за цирка е 4удесна, но аз не се виждам скоро на такова мероприятие с Йоанка. Ако някой отиде, нека да разкаже после...

Бинито все едно разказваш за моята Йони, когато ми е сърдита. Явно има доста сходни неща в поведението на де4ица на еднаква възраст.

Sad Йони все още не показва никакъв напредък с желанието за къпане  Cry  какво ли не вземаме с нас във ваната- само книжки още не сме замъкнали, никакъв напредък Shocked

Към мамите с де4ица, които ходят на ясла. Колко 4есто боледуват малките? Йонито по4ти през седмица кашля сериозно, но тук лекарите не предписват лекарста(а пък антибиотик никога), а оставят организма да се бори сами4ък с вируса. Общо взето ходим на лекар за мое успокоение да й 4уят гърдите и да й видят ушите и гърлото. Запо4вам да се притеснявам с тези постоянни кашлици да не докараме нещо хрони4но. Вие давате ли лекарства на дребните някакви по сериозни лекарства или само профилакти4ни за облек4аване на кашлицата?

Уф, най-после и при нас ве4е идва пролетта, до един два дена снега ще се стопи и ние тръгваме по парковете. Много е тягостна тази дъъълга зима...
Пожелавам ви весел и слън4ев уикенд!

# 212
ЗДРАВЕЙТЕ:))))
ЧЕРПЯ ВИ С
  ura  Gift Tada
и честит рожден ден на Десика и Бенна newsm51 newsm67

# 213
Честит рожден ден, Бети!
Много да си здрава и щастлива
  bouquet

Добре дошла мама на Денис  bouquet
А, Денис прави ли много бели Laughing

# 214
Това с белите е непрекъснато. 

# 215
Аз след дълга пауза да се включа пак  Grinning  Благодаря за пожеланията   bouquet
Напоследък въобще нямам време да чета , пиша само на бързо в някои теми но на лято живот и здраве съвсем няма да имам тази възможност май  Crazy

ПП Всички ли махнахте памперса , че Далия още не иска  и се надявам поне на яслата да се научи  Tired

# 216
  • София
Споко, почти всички са с памперс, а не без.

# 217
Мдаааа, не само, че сме с памперс, а нямаме нито едно пишкане в гърне, не ще й да чуе Embarassed

# 218
  • София
Клеми по какъв случай е новия ти ник:)има ли нещо общо с Боби...от яслата

# 219
Клеми по какъв случай е новия ти ник:)има ли нещо общо с Боби...от яслата

Казвай, Клеми, че ни хвърли в трета глуха с този ник, сега ще има да мислим Joy

И кой е Боби, и коя ясла, това да не са кодирани имена Laughing

# 220
Бети честит рожден ден, пожелавам ти всичко най-хубаво   bouquet

небесна не го знам блока, но ако знаеш кой ден ще си там казвай да се видим Simple Smile

# 221
Бети, Честит Рожден Ден, малко на патерици

Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

# 222

Честит Рожден ден, Бети!

Да си здрава, щастлива и много усмихната!

smile3525 bdbaloni

# 223
Честит Рожден Ден, Бети. Пожелай си, каквото си искаш и нека ти се сбъдне Simple Smile

Yoni bonboni, И Руми никога не е пила антибиотик, но тя не ходи на ясла. Лекувам я винаги по един и същ начин. Панадол при температура и Хустаджил при зачервено гърло и кашлица. Хустаджилът е сиропче от мащерка (предполагам, че има някакъв вариант и в Канада) - той не само облекчава, но до 2-3 Руми оздравява. Веднъж пробвах и с едно друго билково сиропче - мисля, че беше на д-р Тайс, не помня името, но е от живовлек и също помогна. Наистина не знам дали би имало ефект, ако от дълго време кашля детето, все пак аз се стремя да хвана нещата още в началото, че после билките обикновено са недостатъчни, но въпреки това им имам вяра - себе си също лекувам предимно с огромни количества чай от Мащерка, Лайка и тем подобни....дори и профилактично.

# 224
привет мамита  Heart Eyes
с Ема нещо сме понастинали тези дни - мен гърлото се опитва да ме боли а тя е с хрема и малко пресипнал глас. майка ми твърди че било вирусно, не свършиха ли тез вируси вече...
да се похваля ма вече много започва да плямпа, прави изречения и се опитва всичко да повтори.

Общи условия

Активация на акаунт