По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 929
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
От две седмици Яна е без памперс  newsm44 А не искаше и да чуе за гърнето.
Мислих да изчакам до лятото и тогава да го махаме, но й излязоха пъпки по дупето. Оставих я по голо дупе и за 3 дена се научи.

# 226
Мислих да изчакам до лятото и тогава да го махаме, но й излязоха пъпки по дупето. Оставих я по голо дупе и за 3 дена се научи.

Браво на вас!
И ние от днес сме на такава вълна и от 8.30 до 10 ч. се начишка 4 пъти Shocked
Та въпроса ми е: на какъв интервал ги слагате на гърне?

# 227
Мили момичета,
Движение на българските майки съвместно със Столична Библиотека организира Работилница за Великденски чудеса. Събитието ще се проведе на 30ти март, 31ви март и 1ви април в сградата на Столична библиотека на пл. Славейков в София  от 11 до 17 часа, както и на площад Света Неделя на 31ви март и 1ви април от 11 до 17 часа.

За трета поредна година ще бъдат изложени ръчно изработени предмети и украса, изработени от децата от Дома за деца, лишени от родителски грижи в село Доганово, доброволки от Движението и от приятели, съпричастни с благотворителната кауза.
„Тази година планираме и голямо боядисване на великденски яйца на открито заедно с нашите приятели от дома в село Доганово”, разказаха доброволки от Движението. Средствата от базара ще бъдат предназна4ени  за Дома за деца, лишени от родителски грижи в град Златица,където живеят 40 деца на възраст от 0 до 3 години.

Очакваме ви, за да успеем за пореден път да направим живота на тези дечица малко по – лесен, малко по – щастлив и малко по – истински!

# 228
аз няколко пъти махах памперса и понякога я улавах но за 1 ден само че опикването беше много...но ще се напъна 3 дена да видим

# 229
  • Стара Загора
Ние сме без памперс от лятото. А бе то си е до детето. Измежду всичките ми познати с деца на тази възраст съотношението е 1/1 с и без памперс.

# 230

Браво на вас!
И ние от днес сме на такава вълна и от 8.30 до 10 ч. се начишка 4 пъти Shocked
Та въпроса ми е: на какъв интервал ги слагате на гърне?

Сложих гърнето близо до нея и като се напишкваше я слагах на гърнето и обяснявах за какво е. Сложих и гащички да пишка в тях и да й е мокро. Първия ден опишка навсякъде, но после по-често в гърнето, аз викам браво и изпадам в див възторг и така  Laughing..

# 231
  • София
Ние почти ги бяхме памперсите, но на яслата го върнаха за 0 време.  #Cussing out После не искаше да чуе за гърнето и я оставих така да и мине, сега сама иска понякога. Ще изчакам да е напълно готова, мисля че лятото ще сме без памперси. Сутрин задължително отива веднага в тоалетната, сама си го иска, никой не я кара. Ще свикнат, не се шашкайте,какво толкова има.

# 232
  • София
Светльо 3 седмици беше без памерс..почти не се е напишквал,спеше без него излизаме навън без памперс.Сега пак иска да е с него и не дава да му го свалям,незнам защо.Като се позатопли ще е по -лесно да ги откажем:)

# 233
  • София
Свикнали са с памперсите и им е трудно май да се разделят, навик донякъде.  Laughing

# 234
Pola, браво на вас с Яна, явно е много разбрано детето и бързо и лесно сте се отучили.
Ние опити не сме правили. Реших, че не ми се превива с този голям корем и ще изчакам лятото. Дори съм прибрала гърнето, за да не би да го намрази или да го приеме за играчка или нещо от сорта...... Просто като го извадя, започваме.....

Joana, голям си ентусиаст Simple Smile. Иначе за интервала - имам приятелка, която работи в ясла и ми каза, че там на всеки половин час слагат дечицата на гърне. Предполагам, че те имат опит и това е оптимален интервал за отучване Simple Smile

# 235
утре ще купя 10 чифта гащи и от други ден започваме...махам пампите и тва е

# 236
Лятото Дени получи алергия от памперси обрив и принудително се опитахме да махнем пампрерса /лекарката каза да забравим за него известно време, иначе нямало да мине/. Та мислех си, че с 10 чифта ще минем, ами познайте....За първите 3 часа отидоха 10 - тте....После купих още и сега имаме 27 чифта Crazy
Нервите ми издържаха 10 - на дни, в които изпадах в истерии, защото не успявах да я преоблека и изчистя и тя пак се напикаваше....Добре ,че сме на пакет и таракот, поне килими нямаме. Обаче пантофи, сандали, обувки , всичко биваше напикано /перях обувки по цял ден/, а боса не искаше да ходи. За капак я хвана разтройство, та имам най - прекрасни спомени от този момент. Освен това ми беше трудно и навън, защото трябваше в количката да я преобличам и почиствам, изтрещях af

Не ми се мисли как ще го махам това лято #Crazy

# 237
  • София
Ooo аз гащите ги купих още миналата година, но още сме си с памперса  Embarassed
Не че съм била много настоятелна де, за момента пишаме в гърнето след сън и когато се сетя или ако той поиска да седне, но в същия момент е с памперс и пълни и него. Въпро са е, че голямата работа задължително е в памперса, нея никога не  я върши в гърнето  Crossing Arms Naughty
А Влади пък сега е със сополки и пак започнаха събота и неделя - когато няма как да отидем на лекар... капахме му едни капки и уж се пооправи, ама все пак продължава да се сополиви и сигурно утре ще го заведа до личната да видим какво ще каже  Confused

# 238
  • София
имах 3 чифта гащи когато Светльо каза Не на памперса,не съм го карала,даже сама се учудих:)
Анайс успех в начинанието,да ни държиш в течение

# 239
ще ви държа я  Mr. Green Twisted Evil  Ема ака и пишка в гърнето но рядко, понякога сама иска там да иде та си мися че е готова. ще оцелея 3 дена имаме бая панталони пък ще видим. на месец даваме 100 лева за гащи памперси...

Общи условия

Активация на акаунт