По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 919
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
ще ви държа я  Mr. Green Twisted Evil  Ема ака и пишка в гърнето но рядко, понякога сама иска там да иде та си мися че е готова. ще оцелея 3 дена имаме бая панталони пък ще видим. на месец даваме 100 лева за гащи памперси...
На първо време можеш да си купиш т.н. подложки /нещо като превръзка/, които се залепват за бельото. Хем ако се напишка няма да е мокра, хем е лесно да я причуркваш. А и са евтини- 8,10,15 ст. според размера.

# 241
ще ви държа я  Mr. Green Twisted Evil  Ема ака и пишка в гърнето но рядко, понякога сама иска там да иде та си мися че е готова. ще оцелея 3 дена имаме бая панталони пък ще видим. на месец даваме 100 лева за гащи памперси...
Хем ако се напишка няма да е мокра, хем е лесно да я причуркваш. А и са евтини- 8,10,15 ст. според размера.
Извинявай но тази дума я чувам за първи път Wink  Ще обясниш ли моля как точно се определя значението .

# 242
  • Стара Загора
Означава да я слагаш да пишка.

# 243
ха ха то от чуркаш става и причуркваш  hahaha много е смешна думата Simple Smile
мами ние в неделя бяхме в зоопарка и там е супер за децата - Ема зяпа с часове патиците в езерото, а после се примъкнем на площадката с пързалките и там довършваме. ако времето  е хубаво може да се организираме за събота или неделя сутринта  bowuu

# 244
Anaise иние в неделя бяхме в зоологическата градина - напоследък сме много често там през уикенда.
Само първо бяхме на една площадка с 2 пързалки и пясък и после запрашихме към патиците. Вие по кое време сте били там?
А някой ще каже ли повече за тези подложки - от къде се купуват?

# 245
ходим сутрин от 10 до 13 часа, този уикенд пак ще сме там по това време на тези 2 -те пързалки, ако има желаещи мами да си покажат как изглездат че не ви познавам ей  Hug

# 246
На първо време можеш да си купиш т.н. подложки /нещо като превръзка/, които се залепват за бельото. Хем ако се напишка няма да е мокра, хем е лесно да я причуркваш. А и са евтини- 8,10,15 ст. според размера.
samimami, тези подложки наистина изглеждат доста практични. А по аптеките ли ги продават?

Ние също почти всяка събота или неделя сме в зоологическата или на Витоша или в южния парк. Но миналата седмица бяхме в зоологич. в събота.

Style, да ти призная ентусиазма ми се изпари доста бързо. Йоана по принцип не обича да е обута с чорапки или пантофки, а да ходи боса и тъкмо й бях хванала цаката с едни гащеризони, коити й ги обличах под блузката, за да не може да ги свали и вчера и дойде добре дошло да си съблича цял предибед панталона, гащите и чорапите и да щъка гола по плочките Mr. Green. Накрая взе да киха и реших да оставя това упражнение за по-нататъка, когато се затопли повече. Въпреки че ми се щеше да се научи на гърне преди да съм родила, но уви Confused Интересното беше, че докато си бяхме вкъщи за 1 1/2 ч. се напика 4 пъти, а след това на разходката с памперса за 2 часа не се беше изчишкала нито веднъж.  Thinking

# 247
ходим сутрин от 10 до 13 часа,
Ние бяхме от 11 докъм 2 този път, покрай смяната на времето .
На площадката Марти като се напързаля се засили да засипва децата с пясък и си тръгнахме набързо.

# 248
  • Стара Загора
Подложките си ги купувам от детския магазин, от който си купувам памперсите, кърпичките, а преди и АМ, шишета, биберони и пр. Не съм проверявала в аптеката.  newsm78

# 249
И Виктор е с памперс. Не съм го карала да седи на гърне или прав да пишка. От време на време той сам проявява желание да пишка в банята и само тогава му събуваме панталонките и му махаме памперса, колкото да се изпишка. Пишка си сам съвсем "целенасочено" и когато се къпе. Или лятото ще го карам да махаме пампа или сам до тогава да се научава. А, като се заговорихме за пишканията и подобни да ви споделя, че до ден днешен на Вики не сме успяли нито веднъж да му вземем урина за проба. Три пъти сме му слагали колектори. Първия път не се изпишка до обяд и го махнахме, а другите 2 пъти не бяхме сложили колектора добре и си остана празен. Та, така до сега не можахме да му занесем урина за проба. Дано и да не се налага вече, де!

# 250
  • Стара Загора
 Binito защо ти пише ЧРД на лентичката. Много щях да се изложа тръгнах да ти честитя, добре че видях в статистическите данни........  Joy

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 09:04 от samimami

# 251
Здравейте и на вас, момичета Simple Smile
Срахотна идея за Зоологическата градина - благодаря ви. Аз Руми само в парка я водя напоследък, че уж е малко по-чисто.

Иначе минавам набързичко да ви пусна едно клипче от вчера, че много си го харесвам и да го споделя с вас - дано не ме осъдят някои майки, че позволявам подобни изпълнения.... Simple Smile))))

http://s3.photobucket.com/albums/y86/style_smile/?action=view&am … rent=07032901.flv

Приятен уикенд ви пожелавам на всички от сърце Simple Smile

# 252
Здравейте и на вас, момичета Simple Smile
Срахотна идея за Зоологическата градина - благодаря ви. Аз Руми само в парка я водя напоследък, че уж е малко по-чисто.

Иначе минавам набързичко да ви пусна едно клипче от вчера, че много си го харесвам и да го споделя с вас - дано не ме осъдят някои майки, че позволявам подобни изпълнения.... Simple Smile))))

http://s3.photobucket.com/albums/y86/style_smile/?action=view&am … rent=07032901.flv

Приятен уикенд ви пожелавам на всички от сърце Simple Smile

Що да те съдят бе? И моят Виктор така се въргаля из пясъка и после като се приберем направо в банята Grinning Важното е децата да се забавляват, нали само си играят, а не правят някоя непозволена беля Peace

# 253
  • София
Style клипчето е страхотно,как ти издържат нервите обаче?!
И да си дойдем на думата вие двечките с Juana няма ли да раждате вече:)

# 254
Гигова, Свикнала съм доста да ми цъкат бабки с език, когато пусна руми да седне в локвата или да бръкне в калта ......... единственото, което ме притеснява, е когано Руми се опитва да оближе пясъка или калта, иначе от дрехите редовно си изтърсваме какво ли не, вкл. камъни от джобовете и то сериозно количество.......

slan4ogled, имам само 5 дни до термин и никакви контракции, ама никакви. Когато се видяхме имах доста контракции в продължение на 3-4 дни и от 15 март насам НИКОЙ.... Иначе бебо го гледахме и си му е добре, има си околоплодни води, жизнен, добра неузряла плацента.....
Сигурно чака някой празник, за да се роди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт