По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 916
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • Canada
Аз днес минах един труууден изпит и ве4е ми е много Великденско на сърцето. Утре запрятам ръкави да меся козунаци.....(хайде само на вас ще призная, 4е машината ще ги меси). Голяма ваканцийка се заформя около Великден, по4ти всеки ден ще е пълна къщата с приятели.
Ох така оби4ам семейните празници!  Grinning

Десика, 4естито корем4е и на теб! Hug
Като не се вясваш в теми4ката щяхме да разберем 4ак когато родиш... Heart Eyes Я кажи, Далия радва ли се? Знаеш ли ве4е дали ще е розова или синя панделка?

Весели Вликденски празници от снежен Монреал!

# 271
Далия много се радва и чака с нетърпение срещата с бебето  Heart Eyes Даже не дава на братовчедите си да ми пипат корема , голяма ревност  Laughing А за пола големи надежди имах да е момче но пак ще имаме девойка  stork-girl

# 272
много бебешка тема  Laughing то май почти всички февруарки или родиха или са бременни   bouquet
аз мога да кажа че си взехме козунаците от 100 грама сладки и са супер  Peace

# 273
Момичета приятно изкарване на празниците.

# 274
  • Стара Загора
много бебешка тема  Laughing то май почти всички февруарки или родиха или са бременни   bouquet
Е не всички...............  hahaha Ама какво чакаме и ние.................  newsm78
Весели празници момичета!!!!!!!! easter
А след велик ден чакаме и велика новина от Style.  newsm10

# 275
......... май ще има да си почакаме за моята велика новина Simple Smile))
Но най-великата все пак е, че

Христос Възкръсна

Да ви е честит празника на всички и много много приятни дни със семейството и приятелите ви пожелавам от сърце, както и здраве, щастие и любов Simple Smile

Desika, прекрасни новини и от теб, но не се обезсърчавай за преносването. Аз Руми я родих преди термин, а вторите по принцип по-рано излизат, освен ако не са инатливи овенчета Simple Smile)), но пък това, че закъснява, ме навежда на мисълта, че може и да е момче, не че има значение за мен Simple Smile

Yoni bonboni, поздравления за трудния изпит - дори не мога да си представя как се учи с "терминаторче" като нашите Simple Smile

# 276
Честит Великден и от нас и весели празници на всички!

# 277
  • София
Христос Воскресе!
Хайде, бремита, чакаме новини!

# 278
  • София
Христос Воскресе!
Аз бях сигурна че или Стайл или Йоана ще ни изненадат с великденско бебче,а те още се ослушват:)

# 279
Аз все още се стискам, Стайл да му мисли Laughing
Хайде утре среща или в Борисовата или в зоопарка?

# 280
  • София
Аз все още се стискам, Стайл да му мисли Laughing
Хайде утре среща или в Борисовата или в зоопарка?
ние утре ще ходим в зоологическата:)

# 281
A по кое време ще ходите там? Ние обикновено ходим там преди обед. Даже и днес бяхме Wink

# 282
  • София
И ние утре ще сме там преди обед:)
вие от кой вход влизате,ако искаш утре да се чуем да видим кой къде и да се видим:)
Някой друг няма ли да се присъедини към наща групичка?

# 283
От страната на Св. Лазар. Ще се чуем утре.

# 284
Мили момичета, имам удоволствието да ви съобщя, че мама Style роди днес в 11.45 момиченце Гергана Grinning Малката девойка е с размери 3,480 и 52 см и се роди в Шейново. Мама звучеше страхотно и има само няколко вътрешни шева.

Общи условия

Активация на акаунт