Къде в София - тема 6

• 25 205
  • 432
  •   1
Отговори
# 375
Къде може да се иде днес за обработка на дълбока гнойна рана? Мисля, че има нужда от дрениране. Аз само за Пирогов се сещам, но приемам съвети и за други места.

# 376
Къде може да се иде днес за обработка на дълбока гнойна рана? Мисля, че има нужда от дрениране. Аз само за Пирогов се сещам, но приемам съвети и за други места.

Предполагам, че в спешното на Токуда също няма да ви върнат. Със сигурност трета градска болница не става - майка ми една събота се беше спънала и разбила брадата на улицата и понеже трета градска ни е най-близо, отишла там - лекарят започнал да кърши ръце, че няма нищо за дезинфекциране и я пратил в Пирогов. Добре че има позната аптекарка, която обработила раната, без да се налага ходене до Пирогов.

# 377
Благодаря ти за споделеното, защото и на мен трета градска ми е близо и мислех да се оправяме натам, но ще пропусна:)

# 378
Благодаря ти за споделеното, защото и на мен трета градска ми е близо и мислех да се оправяме натам, но ще пропусна:)

Нашият опит не е добър, но ако ви е на път, не пречи да се отбиете да видите.

# 379
  • софия
Във ВМА има спешен център.

# 380
Давам малък ъпдейт: ходих в Пирогов, там ми казаха, че въпросният кабинет работи от 8-16ч, аз отидох към 18, просто нямаше как да стигна по-рано. Отрязаха ме също от ВМА, ИСУЛ, Александровска, Токуда, Лозенец, Софиямед и Трета градска. На другите болници реших, че няма смисъл да звъня. Останах неприятно изненадана, айде при мен търпи отлагане, но ако наистина е нещо спешно? Чакаш да стане 8 часа на другия ден и си свиркаш.

# 381
Това не е спешно състояние, за да се стигне до дълбока и гнойна рана това е хронично усложнен процес, развивал се дълго време. По-скоро е неотложно, отколкото спешно, за което могат да ви таксуват за обработка.

# 382
Да, съгласна съм, от неправилно лечение се стигна до тук - ходила съм на лекар, който не взе мерки навреме, но това е отделен въпрос. Иначе съм напълно ок да ме таксуват, затова и звънях по частните болници, но и там нямаха лекари. Написах го за информация, ако някога някой търси - да си знае.

# 383
  • софия
Ами наистина спешно - счупване, не са ни връщали от ВМА. Хем единия път беше счупен малкия пръст на ръката. Баш 2 пъти там ходим. Преди това ходех в Пирогов, но във ВМА е значително по-малко натоварено.

# 384
Интересно защо не са Ви превързали в кабинета по гнойно-септична хирургия особено ако наистина се налага дрениране, както споменахте.
За първи път чувам, че работи до 18ч, тези кабинети работят денонощно.

# 385
  • Melmak
Странно е от ВМА да върнат със счупване. Години наред живеех до болницата и за всякакви такива сме ходили там - пукната ръка, скъсана връзка на коляното - никога не са ни връщали.
За такава рана имам опит - бях стигнала явно от недостатъчно лечение след ухапване от котка. Буквално имах количества гной в ръката. В работен ден ме обработи сестрата на личната лекарка и ми изписа орален антибиотик.

Имам въпрос - трябват ми торби от тези, в които слагаш дрехи и вакуумираш с прахосмукачката. Искам хубави, не някакви, които ще се надуят на втория ден. От къде?

# 386
  • софия
Кой е върнат за счупване от ВМА?

# 387
  • София
Давам малък ъпдейт: ходих в Пирогов, там ми казаха, че въпросният кабинет работи от 8-16ч, аз отидох към 18, просто нямаше как да стигна по-рано. Отрязаха ме също от ВМА, ИСУЛ, Александровска, Токуда, Лозенец, Софиямед и Трета градска. На другите болници реших, че няма смисъл да звъня. Останах неприятно изненадана, айде при мен търпи отлагане, но ако наистина е нещо спешно? Чакаш да стане 8 часа на другия ден и си свиркаш.
По телефона ли са те отрязали или намясто, ако си звъняла, нормално да те отрежат. Аз съм ходила за различни поводи в ИСУЛ, не са ме връщали, но всеки път казвам, че знам, че се плаща и нямам проблем. Виждала съм за настинка да върнат, но и жената не изглеждаше зле.

# 388
Здравейте! Аз съм от Пловдив и утре сутринта трябва са заведа детето си ба преглед в Пирогов- детската клиника по урология. Въпросът ми е: къде може да се паркира около Пирогов? Има ли паркинг? Синя, зелена зона? Това с паркирането на непознато място направо ми в кошмар:(

# 389
  • SF
Зелена зона е. Трудно се намират места за паркиране през деня. Въпрос на късмет е някъде да се освободи място точно в момента, в който пристигате. Приготви се и си остави време за търсене на място.
Наоколо има и други болници, много жилищни сгради и като цяло е голямо приключение да паркираш в центъра на София.

Общи условия

Активация на акаунт