Къде в София - тема 6

• 25 215
  • 432
  •   1
Отговори
# 360
Nedinka, благодаря!

Биле омайно, сигурна ли си, че имат магазин на пазара на Младост 1? Питам, защото разгледах сайта им и не пише, че имат магазин там.

Сега обаче виждам, че питането е за нощница с дълъг ръкав. Такива не знам дали има в магазина, но предвид че е голям и има всякакви пижами (Виенета + български производители като Ива текс и Петков), вероятно и нощници има. Като бременна и кърмеща ползвах нощниците на Петков - супер бяха.
Nedinka, можеш ли да ми дадеш малко повече инфо къде точно е този магазин? На Цар Симеон преди парка, ама коя част на парка? Ох, дори не знам как да си задам правилно въпроса...

# 361
Предполагам, че става въпрос за магазин Kristilia, този който е на Симеон.
Ако идваш от църквата, подминаваш парка, заведенията, Минимарт, пресичаш и на ъгълът точно е магазина. До месерница Бозмов.

# 362
Предполагам, че става въпрос за магазин Kristilia, този който е на Симеон.
Ако идваш от църквата, подминаваш парка, заведенията, Минимарт, пресичаш и на ъгълът точно е магазина. До месерница Бозмов.

Точно за този става въпрос. Под един блок. Навремето беше сладкарница. А можете в района да видите още един, който се намира на ъгъла на Зайчар и Пиротска, от на левия тротоар, като гледате към центъра. Последния път от там си взех две пижами на Ива Текс.

# 363
Сигурна съм. Не знам как да обясня къде се намира. Има една сграда, която е квадратна в пространството вътре  има кафене, а в единият ъгъл има магазин за халати, пижами, хавлии.  Малко е магазинчета. Не пише виенета, но в него всичко е на виенета.
Има и страхотни екипчета за в къщи.

Като се влезе през този вход има сергии с плодове и зеленчуци и зад тях е тази квадратна сграда, също с магазини и от външната страна и от вътрешната.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 09:45 от *Биле омайно

# 364
Благодаря много на всички! Аз отивам на лов за перфектната нощница за болница.

# 365
  • София
Ако ви е за болница не мисля, че с дълъг ръкав ще ви е удобна. Най-малкото, ако ви сложат абокат...

# 366
  • гр.София
За болница е силно препоръчително нощницата да е с копчета отпред. Имайте предвид и успех!

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 12:13 от blanc

# 367

Успех. И всичко да мине бързо и успешно в болницата🌷

# 368
Търся Heindl шоколад. Магазинът на Раковски има ли го още?

# 369
Къде може да намеря ванилова паста в бурканчета?

# 370
Къде може да намеря ванилова паста в бурканчета?
В Зоя има някаква ванилова паста дано да е това, което търсиш.

# 371
Къде в София мога да купя резервни кожени дръжки за раница? Искам да сменя дръжките на една велурена раница, която много си харесвам, но дръжките да в потресаващо състояние за около година носене.

# 372
Търся Heindl шоколад. Магазинът на Раковски има ли го още?
Отдавна го няма.Не знам има ли някъде в София.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 07:30 от Ernestina

# 373
  • София
Може ли да ми препоръчате фирма за миене на прозорци? Става въпрос за апартамент, само отвън да се измият, на първия етаж е. Не знам в коя тема да попитам 😊

# 374
  • София
Може ли да ми препоръчате фирма за миене на прозорци? Става въпрос за апартамент, само отвън да се измият, на първия етаж е. Не знам в коя тема да попитам 😊

Mr.Clean сме ползвали и мият добре!

https://mr-clean.bg/

Общи условия

Активация на акаунт