Къде в София - тема 6

• 29 279
  • 501
  •   1
Отговори
# 495
Но малко по-надолу е бившият "Дон Домат" (на Триадица и Веслец). Там е просторно и винаги има места. В момента е нещо като битова кръчма.
И е винаги празна, което не говори добре за нея.

Защото е прекалено голяма, иначе не е лошо вътре, без да е нещо супер. Точно за каквото си попита. А е празна, защото е много голяма. Пробвала съм я и я намирам за прилична кръчма.

# 496
  • софия
Дон Домат няма от поне 3 години. Затвориха около Ковид.
Новото се казва Шопска среща и не е хубаво. Вече писах.

# 497
Ама то и аз написах БИВШИЯ Дон Домат, защото не му помнех името на новото заведение.
Но веднъж съм го тествала и салатите бяха супер ( с хубави домати даже в студения сезон), ракията истинска и храната съвсем нормална. Но има една досадна музика, ама не знам дали всеки ден.

# 498
  • софия
При толкова много възможности, там сядат единствено случайно присъстващи в района. Това е достатъчна атестация за мястото. Ако отзивите не са достатъчни.

# 499
ОК, не настоявам. Но, честно казано, всички тези отзиви с по една * са тотално несъвпадащи с моя опит. Може за месец два след това да са развалили нещата...

# 500
  • софия
Това, което мога да кажа е, че никой, който познава добре района, не ходи там и не бих го препоръчала по никаква причина. Дори и не може да се каже, че е компромис.

# 501
Бирария Дондуков? https://dondukov.com/

Аз да попитам, видях, че има такъв въпрос, но не намилих отговор: къде мога да намеря дебело яке с естествен пух? Не ме интересува какво производство е.
Имам от Зара, но го поръчах онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт