Къде в София - тема 6

• 25 219
  • 432
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Сетих се за още един традиционен ресторант - "Избата".

# 346
  • Melmak
Пицария Виктория е нещо като Хепи - полуфабрикатно. Какво българско и традиционно има там?

Магерницата е много добра, преди беше на други собственици. Преди няколко години (около 3) го купи нов собственик и вдигна още нивото. Аз много обичам да ходя там, водим чужденци. Другото е Воденицата в Драгалевци, там също е много добре.
Под липите не е нищо особено. Също твърдо “не” за Хаджидрагановите къщи и изби, ужасна храна.

# 347
  • SF
Заведох ги в Щастливеца. Много им хареса.
Беше пълно с чужденци.

# 348
  • софия
Щастливеца е скъпо Хепи. Чудженците го харесват. Те харесват и Хепи.

# 349
  • София
За Магерницата и аз съм чувала хубави неща, ама не съм водила за сега чужденци там. Иначе винаги сме оставали доволни от Щастливеца, Мома, Хаджидрагановите. Скоро бяхме в Под липите и всичко беше топ, с една камара чужденци. Иначе за малко по-висок бюджет обичаме да ги водим и в Космос, там е малко традиционна фюжън кухня, ама си е по-скъпичко

# 350
Препоръчайте ми моля, добър хотел в центъра? Да е чисто, това е основното ми изискване.

# 351
# 352
  • София
Някъде в центъра имало магазин за италиански стоки - конкретно за мляно кафе ми въпроса.

# 353
  • София
Някъде в центъра имало магазин за италиански стоки - конкретно за мляно кафе ми въпроса.
"I sensi" на Аксаков. По диагонал на Руското училище.

# 354
Здравейте! Къде в София се продават нощници с дълъг ръкав? Трябва ми нещо качествено, но не уау.

# 355
Vienetta имат магазин на пазара в "Младост" 1.
Може би и на други места, вижте в гугъл. Цена - качество - разкош.

# 356
Vienetta имат магазин на пазара в "Младост" 1.
Може би и на други места, вижте в гугъл. Цена - качество - разкош.
Благодаря много!

# 357
Виенета продават доста и в един магазин за бельо и подобни на Цар Симеон, до градинката Света Троица (май сега са ъпгрейднали наименованието на ‘парк’). И аз съм много доволна от качеството - за съжаление цената всяка година е нагоре.

# 358
Nedinka, благодаря!

Биле омайно, сигурна ли си, че имат магазин на пазара на Младост 1? Питам, защото разгледах сайта им и не пише, че имат магазин там.

# 359
Nedinka, благодаря!

Биле омайно, сигурна ли си, че имат магазин на пазара на Младост 1? Питам, защото разгледах сайта им и не пише, че имат магазин там.

Сега обаче виждам, че питането е за нощница с дълъг ръкав. Такива не знам дали има в магазина, но предвид че е голям и има всякакви пижами (Виенета + български производители като Ива текс и Петков), вероятно и нощници има. Като бременна и кърмеща ползвах нощниците на Петков - супер бяха.

Общи условия

Активация на акаунт