Къде в София - тема 6

• 25 229
  • 432
  •   1
Отговори
# 330
Тази намирам в Декатлон.

# 331
Минавам само да кажа, че съм ползвала плувната шапка за дълга коса от Декатлон, а после си купих и от swimholic. Втората е по-добра.

# 332
  • There I was on a July morning
Минавам само да кажа, че съм ползвала плувната шапка за дълга коса от Декатлон, а после си купих и от swimholic. Втората е по-добра.
Знам, че декатлонските не са много добри, но на swimholic не намерих във физически магазин. Взех една за дълга коса, марка Arena , по-тъничка и разтеглива е от тези в Декатлон, утре ще я тествам.

# 333
  • Melmak
От Парадайс бързо ли се стига до  болница Надежда с 83? Виждам маршрута на мапс, но вечер има ли много задръстване? Часът ми е в 18:30 баш…

# 334
  • София
Има задръствания. Може би към 1 час да предвидиш.
За мене е по-добре да чакам в болницата, вместо да закъснея.
Бих се метнала на 83 от Парадайс най-късно в 17.15 ч.
Виж в софиятрафик има разписания кога тръгват и пристигат.

# 335
Здравейте,къде в София във физически магазин има шапки и нисесери с Пепа Пик.

# 336
  • SF
Къде в София има добри ресторанти с българска кухня, за да заведа чужденци, които досега са опитвали само баница и много им харесва? Искат да опитат и други неща, интересуват се от нашия бит и култура.

# 337
  • София
Манастирска магерница ако искаш погледни.

# 338
Една приятелка все хвали ‘Под липите’, някъде в Лозенец. Ама ако успеете да го проучите, по-добре. Като цяло съм скептична към препоръките на конкретната приятелка, но сайтът на ресторанта ми направи добро впечатление.

# 339
  • софия
"Под липите" е прехвалено и шир потреба. След последния път повече там не ми стъпва крак - отвратително отношение и вкиснало ядене.
Виж "Мома", "Старият чинар" и "Комат".

# 340
Била съм два пъти. Първият не останах очарована, но втория път беше много добре.

https://kashtite.com/bg/

# 341
"Под липите" е прехвалено и шир потреба. След последния път повече там не ми стъпва крак - отвратително отношение и вкиснало ядене.
Виж "Мома", "Старият чинар" и "Комат".

И аз това препоръчах да се провери обстойно.

# 342
Глас за Магерницата на Аспарух само чужденци там водя - от 10+ год. еми няма грешка, всички са доволни и като дойдат пак в БГ искат пак там да ги водя. Водила съм и в МОМА - на Солунска, ммм не от мен! Под Липите - също от поне 8 год. не става!

# 343
  • SF
А музиката в тази Магерница каква е?

# 344
Аз харесах пататника и някои други неща в механа Славянска на ул. Славянска беседа.
Иначе харесах  нещата в пицария Виктория до Военния клуб  .

Общи условия

Активация на акаунт