Отговори
# 195
Добре сега,кво им пречеше да ни подготвят едно фрагче още днес..
Ония път епизода с предлагащия Ферит в хотела ни качиха ,че хем се знаеше,как ще се развие..пък сега не..

# 196
Есме ще се връщам да слушам какво точно каза. Да свърши сега Сабина, че да го пусна пак.

# 197
Сейрошум беним, с риск пак да ме опровергаят. Хареса ми как се обясни, какво каза на наш дечко, не може да реши и това е, бил пораснал, а все още търчи при дядо му. Деде хубаво му каза- "...вземи решение..."

# 198
Щастлива съм 🥳🥳🥳❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Много ми хареса епизода.. Особено разговорите на Сейфер ❤️❤️❤️.. Олекна ми, че Сейран му каза всичко в хана...
Имам ново гуру- Емрулах🥳🥳🥳🥳🤣
Толкова се развълнувах, че не знам дали ще мога да спя днес 🙃🙃

# 199
Фи, благодаря Kissing Heart Гледай непременно, много ми хареса.

# 200
Ферит знаеше,че леля му го наблюдава зорко с орелски поглед,но не му пукаше..прегърна си Сейран и каза ,че никъде няма да ходи..
Може би нарочно го направи,да се усети леля му и сама да сложи край,да не се пада тежката задача на него..

# 201
stasha_s , докато не го чуя от устата му , не му вярвам на Ферит.  Току виж пак се зажени за Дияр.  Колко пъти Сейран го пита "защо" , защо иска да остане и той мълчи.  Добре че момичето ни е настъпателно , иначе Дияр вече щеше да пренарежда стаята им.

# 202
Аз пък съм ядосана - тая картина в стаята на Ферит/Сейран не падна. Ех, сега кака ядосана да реши да влети в нея и да троши (Ферит и Сейран така се вихреха) и да я свали ......е тогава вече ще избухне и чак ще ослепее!

# 203
Хареса ми, че падна едното обвинение към Ферит, че е започнал връзка с кака докато Сейран се е лекувала.

# 204
Ще има доста инсинуации , след тази прегръдка, която беше прекрасна. Спонтанното спускане на Ферит към Сейран много ме изкефи. Казаха си всичко без думи според мен, нищо че ще има въпроси и то не малко.
Да,  дадоха ръката на Ферит с халката, беше много хубаво операторско или режисьорско решение, но аз "прочетох" тази сцена така: Ферит е прегърнал Сейран, изражението му е сериозно и камерата дава точно ръката с халката и неговото изражение, което ме навежда на мисълта, че той осъзнаваше, че е сгоден, но после, ех, после как промени изражението си, тоест тези му мисли, че е сгоден изчезнаха , някак ги отхвърли, леко се усмихна и  започна силно да прегръща някак собственически / в хубавия смисъл/ Сейран. Като казвам собственички имам предвид, че я прегърна като негова вече. Каквото и да става оттук нататък смятам, че вече ще започнат отношенията си на друго ниво , на доверие, истинска любов с много страст и на много тяхно творчество.

# 205
Хареса ми, че Ферит и Сейро си обсъдиха раздялата. Явно Синан я е излъгал за Дияр. Ферит е започнал връзка след като са заминали Сейро и Синан. Преди това нямал. Явно все я е очаквал да се върне при него 😌

# 206
Феро още вечерта каза на Сейран да не заминава, като му казваше, че тъкмо ще може да се ожени за Дияр, той не каза ли - каква сватба, като мисля за теб?

# 207
Феро още вечерта каза на Сейран да не заминава, като му казваше, че тъкмо ще може да се ожени за Дияр, той не каза ли - каква сватба, като мисля за теб?

И отговорът `и беше  - защо ? защо мислиш за мен ? и........мълчание.

Хлъзгав си ми е Феро в отговорите.

# 208
Аз мисля, че Феро ще се жени, но кога ли. Че сватба ще има се чете в очите му. Въпроса е коя е булката. Според мен да направим ли анкета или е безсмислено. Всички сигурно сте съгласни, че Серо ще е булка.

# 209
Сташе, мисли за нея, демек притеснява се за нея. Нищо друго нямал за казване.
И все пак Сейран беше решила да остане, но двамата Шанлъ я подбраха, изненадаха ме тук.

Общи условия

Активация на акаунт