Отговори
# 285
Ако си тръгне сега обаче, това ще покаже на Ферит, че тя пак може да го изостави. Това, което той не иска . И тогава Дияр ще е във вихъра си да го изманипулира как сейран пак си тръгва, въореки неговите и дори на деде молби.

# 286
Хубави отзиви за епизода, понижен рейтинг...ами да определено епизода беше от вълнуващите с повече СейФерски сцени, разговори за мен закъснели между тях, но остави един Диярски привкус в моето зрителско око, което не ми хареса. Предвид тази голяма любов, която проследяваме вече 3 сезон обърканите мисли на Ферит, коя да избере са нелогични. Опитвам се да го разбера, да разбера страха му да не би Сейран отново да си тръгне( ако има още сезони  сигурно ще стане) и тя ми не беше убедителна в причините да го изостави... Да деде ще оправи нещата, ама защо той ?! Това са големи хора, взаимоотношенията трябва сами да си оправят.
Дияр вече няма място в тази история и някак си ми се иска да си тръгне с гордост и да си остане що-годе положителен герой, не ми се иска да се съюзява със Синан и да прави мръсотии. А Синанчо нека поостане, може вълнуващи неща да напишат с него. Колкото по-лош, толкова повече засилва любовта на СейФер и избистря главата на Феритджим.

За играта на АфРам няма думи с които вече да се опише-няма друга екранна двойка, която да ме е докосвала по този начин. Heart

Брилянтни Cupid

# 287
Ако си тръгне сега обаче, това ще покаже на Ферит, че тя пак може да го изостави. Това, което той не иска . И тогава Дияр ще е във вихъра си да го изманипулира как сейран пак си тръгва, въореки неговите и дори на деде молби.
Не съм съгласна, той много добре, ще знае защо тя си тръгва. Фактора ще е неговата нерешителност и решението му да се самозаблуждава. Сейран чака действията му, а не само думите остани. Защо да остава, за да са и двете на една ръка растоятие ли. Да свали пръстена и тя ще е негова и никъде няма да ходи. Но да остане само за да е до него, когото той е сгоден няма нужда.

# 288
  • Яко в Матрицата...
Ако и този път Ферит не е разбрал защо Сейран не може да остане, значи е неспасяем случай и по-добре да си седи с предвидимото тейзе.

# 289
Здравейте,
След дългата нощ, днес съм много натоварена и само ви чета.
Но как да остане човек равнодушен. Луднали сме по сериала.
Рейтинга е нисък, но реален. Има пръстен, има кака, има вечеря, има "обичам" на леля и какво ли не.
Една пргръдка/ с чужди пръстен/ и Никъде няма да ходи, няма да спре наранена и отхвърлена жена. Феро ще си плати за стореното, както и Сейран  го плаща. Двамата са постъпили грешно, с излишна гордост и чужда намеса.
Всички пишете за погледа на Сейран,  но аз видях и погледа на Ферит в началото на прегръдката. Погледа му сякаш беше насочен към Диар. Явно ще има големи неразбории между тримата.
Само не ми е ясно защо Сейран  не каза на каката, че ялъто е нейна собственост и тя не може да прави нищо в стаята.

# 290
Здравейте,
След дългата нощ, днес съм много натоварена и само ви чета.
Но как да остане човек равнодушен. Луднали сме по сериала.
Рейтинга е нисък, но реален. Има пръстен, има кака, има вечеря, има "обичам" на леля и какво ли не.
Една пргръдка/ с чужди пръстен/ и Никъде няма да ходи, няма да спре наранена и отхвърлена жена. Феро ще си плати за стореното, както и Сейран  го плаща. Двамата са постъпили грешно, с излишна гордост и чужда намеса.
Всички пишете за погледа на Сейран,  но аз видях и погледа на Ферит в началото на прегръдката. Погледа му сякаш беше насочен към Диар. Явно ще има големи неразбории между тримата.
Само не ми е ясно защо Сейран  не каза на каката, че ялъто е нейна собственост и тя не може да прави нищо в стаята.

Ферит беше обърнат с гръб към Дияр

# 291
Не съм съгласна, той много добре, ще знае защо тя си тръгва. Фактора ще е неговата нерешителност и решението му да се самозаблуждава. Сейран чака действията му, а не само думите остани. Защо да остава, за да са и двете на една ръка растоятие ли. Да свали пръстена и тя ще е негова и никъде няма да ходи. Но да остане само за да е до него, когото той е сгоден няма нужда.

Така де. Тя да остава, а той разваля годежа. Не да стоят и двете. Все пак пред всички показа, че не може без Сейран. Дори самата Дияр трябва гордо сама да си тръгне.

# 292
  • Яко в Матрицата...
Дияр и гордост 🤣 Ако имаше гордост, досега да си е тръгнала. Сега ще покаже човека, който не е… Нали ще брани своето.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 13:08 от Reni 🧿

# 293
Гордостта определено не е сред най-характерните черти на Дияр. Тя започна с ултиматум Ферит повече да не се вижда със Серйн, но постепенно прие Сейран  да заживее под един покрив с Ферит, да работят заедно и т.н. След прегръдката снощи няма да се изненадам, ако приеме и че Ферит просто е прегърнал Сейран, за да я предпази от евентуални куршуми на дебнещия наблизо Синан.

И въобще това, което ни показват с Дияр, вече не е драма, а агония. Дано не продължи още дълго.

# 294
Грешно започна този сезон Не се предава ясно , не се обяснява Хората не са психоаналитици Гледат направо  Неадекватни / непознати са всички герои
Много точно казано! Не стига, че героите са неадекватни и не им се дават и 24 часа, за да ги завъртят на 180 градуса, то и ситуациите са неадекватни. Като сте искали в тази серия да ни кажете, че Ферит е бил само приятелче с Дияр, то защо ни дадохте ретроспекцията от фитнес залата (въпросите ми са към продукцията)? Там ни беше показано нещо напълно противоположно. На мен си ми беше класическа сцена на флирт и хич и не си помислих, че Ферит си търси  просто другарче, което да го утешава и да му е опора, докато жена му умира или се изцелява (и това вече не знам).
Как може само за няколко часа от "обичам Дияр и ще се оженя за нея" Ферит да стигне до " дядо, направи нещо, защото жената, която видях в огледалото (разбираме правилната жена) си тръгва от живота ми"? Аааа, с помощта на огледалото! Как може да разчиташ на едно смотано огледалце от стената да мотивира героя ти и да обясни поврата, настъпил в него??? Идиоти!!!
P.S. Чувстам се глупава!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 14:20 от Fi79

# 295
Диярката много компромиси прави, за да има Ферит, наистина. Тя, смятам, също е обсебена от мисълта да има Ферит.

# 296
Грешно започна този сезон Не се предава ясно , не се обяснява Хората не са психоаналитици Гледат направо  Неадекватни / непознати са всички герои
Много точно казано! Не стига, че героите са неадекватни и не им се дават и 24 часа, за да ги завъртят на 180 градуса, то и ситуациите са неадекватни. Като сте искали в тази серия да ни кажете, че Ферит е бил само приятелче с Дияр, то защо ни дадохте ретроспекцията от фитнес залата (въпросите ми са към продукцията)? Там ни беше показано нещо напълно противоположно. На мен си ми беше класическа сцена на флирт и хич и не си помислих, че Ферит си търси  просто другарче, което да го утешава и да му е опора, докато жена му умира или се изцелява (и това вече не знам).
Как може само за няколко часа от "обичам Дияр и ще се оженя за нея" Ферит да стигне до " дядо, направи нещо, защото жената, която видях в огледалото (разбираме правилната жена) си тръгва от живота ми"? Аааа, с помощта на огледалото! Как може да разчиташ на едно смотано огледалце от стената да мотивира и обясни поврата в героя ти??? Идиоти!!!
P.S. Чувстам се глупава!

Ето това и аз не разбрах, как Ферит от " Сейран Мейран йок" стигна до "Жената на живота ми сега си тръгва пред очите ми" като между двете реплики той каза няколко пъти, че обича Дияр и ще се ожени за нея. 🤯 Този епизод Ферит малко ми беше биполярен.

# 297
Дано последната сцена има продължение - Сейран да откаже да остане, да иска отговор от Ферит, защо да остане. И да се надяваме, че най-после ще постъпи Ферит мъжката и ще каже важните думи, пред всички и ще върне пръстена. Май съм в света на фантазиите?

# 298
  • София
Скрит текст:
Добро утро, дами! 🌞🍀🌷
Аз още не съм слязла от черешата!🥳🥳🥳
Снощи избелиха реалността с разговора на Сейфер в хана!
Много искам още в градината, Ферит да сложи точката/удивителната на изречението, което написа Сейран! ❤️❤️❤️
Като си събера мислите ще пиша пак!
Изгледах епизода втори път, сега чакам субтитри!😁🫣🙃
Уникални Мерт и Афра! ❤️❤️🧿🧿

И аз изгледах епизода, че снощи гледах началото и последните 5-6мин.
И съм на мнението на Еванджелин, че прегръдката за двамата значи различно. Загледах се в ръцете им, в очите им, в стойката им- Ферит отпуснат, движи ръцете си, за да я притисне по-силно, заравя лице във врата ѝ, Сейран- с поглед от типа "мисли, Сейран, мисли, момиче!", какво следва напред, хем е в ръцете ѝ, хем не е. Според мен следва шок за Ферит, който ще го тласна към отчаяни действия по отношение на Дияр.
Тя ще остане само, ако получи своите отговори от неговата уста.

Рейтингър не отразява снощния епизод, а кашата, която творят още от миналия сезон. Бая зор ще видят, за да оправят разтурената къща.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 14:07 от missence

# 299

Общи условия

Активация на акаунт