Отговори
# 315
Сикорски, с тези лекоатлети изби рибата JoyJoyJoy

Фи, чета те с голям интерес Kissing Heart Само за Сейран не съм съгласна, че е ударила дъното в тази серия. За мен Сейран мина през себе си за любовта си. До последната минута на серията се бори, не спечели и сега се оттегля. Няма никаква връзка с това да е втора жена, трета любовница и прочее. Феро не й даде причина да остане. "Никъде няма да ходиш" нищо не значи за Сейран. С тези думи може да залъже кака си. Тя не се и залъгва кака, истината я пердаши в очите, ама... Нейсе.

# 316
Аз не искам Сейран да си тръгва, защото ми писна от "Иди ми, дойде ми". В крайна сметка тя това искаше цяла серия, а именно Ферит да започне да си отваря очите, че продължава да е влюбен в нея. Това, което той направи пред всички никак не е малко. За какво се бори като лъвица цял епизод, ако пак ще си тръгва?
Бореше се като лъвица, защото си мислеше, че се бори за лъв, но в последната сцена, когато каза на майка си: " права си", разбра, че е пале, паленцето на Дияр. Всеки път, когато Ферит и подадеше ръка, тя я хващаше и всеки път беше изиграна. Накрая разбра (по много горчив, за мен, начин), че ръка с халката на друга жена на нея, не се хваща.
 А и Сейран да остане, нали не мислиш, че нещо ще се промени. Ферит няма силите да скъса с Дияр. Той и с Пелин нямаше сили да скъса, която сравнена с Дияр си беше едно наивно и глупаво момиченце. Освен да накара дядо му да скъса  с Дияр (от негово име), аз не виждам друг изход за наш Ферит.

Ферит е "счупен" след раздялата им, и колкото и да не ни харесва човекът, който го "счупи" е Сейран. Както видяхме той е започнал връзка с кака след заминаването на Сейран и Синан и както обясни на Сейран кака е била човекът, който го е спасил. За мен е нормално предвид ситуацията, да изпитва трудности при вземането на бързи решения. 😁 Няма как да й повярва от раз, че пак няма да го изостави. Сейран не може да очаква, че ще си тръгне без обяснения, после ще се върне след 2 години и от раз ще се съберат. Да не забравяме, че тя едва в този епизод му даде някакви обяснения за взетото решение преди 2 години.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 17:52 от Lilia*

# 317
# 318
# 319
Анабел, не смятам, че не се е борила.... какво се очаква да направи?цял епизод го гони, притиска го, но той нищо! Ферит цял епизод и обяснява как обича Дияр и как ще се ожени за нея, вика й "любима", постоянно е там, пръстена е още на ръката му.... какво да остане и да стане втора жена, да е в качеството на любовница ли? Втора Пелин!!!! Тя вижда, че той няма да остави Дияр...както му каза "забравил е смелостта си", какво трябва да направи, да го съблазни и да забременее преди или след сватбата му??!!!

Моля, каква Пелин ще става? Каква втора жена, като тя е още омъжена. Нека се придържаме към фактите.
Тя не развяваше ли брачно свидетелство и не коментираше ли на Ферит колко деца ще иска да има със Синан, оглеждайки къщата, в която ще живее със съпругът си. Защо се сравняват нещата само от страната на Сейран не мога да разбера.
Както виждам сме от страната на Сейфер, но виждате ли Ферит бил такъв, пък онакъв. Тогава защо Сейран се бори да него и го обича? Нали е лош, нали не е мъж на място и т.н. Всеки от тях има грешки и ги прави още.

# 320
# 321
Понеже минахме на спортна тематика, започнах да се чудя мачовете Сейран-Ферит, Сейран-Дияр и Ферит-Дияр с какъв резултат да ги водим завършени поне на този етап - да речем първото полувреме, ако ги оприличим на футболни мачове.  За мен в своите два мача Сейран побеждава, макар и с крехка преднина, а в третия Дияр губи, макар и също минимално засега. Да видим какво ще стане през второто полувреме. Ще има ли голове от засада, от дузпи или друго ни чака - примерно продължения до излъчване на краен победител примерно със златен гол от златното ни момче?

# 322
# 323
Ферит уж е невинен, били приятели с Дияр до заминаването на Сейран. Но между Сейран и кака, той е бил щастлив казанова в барове и фитнес, видяхме го с момиче във фитнеса и пътьом свалящ кака. Така, че да не се оправдава. Жена му бере душа, а той бере мацки и уж чака. Не е невинен, а Сейран му остана вярна, въпреки сватбата. Който обича чака и се надява. Съжелявам това не мога да простя. но това е и наказанието за Сейран, че взе решение вместо него за него.

# 324
Здравейте!  Kissing Heart
Епизода ми хареса много  Heart Рейтинга за съжаление обаче отново не е на горе ,а за такъв епизод трябваше да имаме и по-високи цифрички,но   зрителите не се връщат и не прощават така лесно .Обаче ако сериите нататък продължат в същия дух -повече СейФер и съвсееееем мънико каки и мухъли нещата мисля ,че ще се подобрят.   Hands Pray  Simple Smile
Останалото ще г сложа в скритото ,че пак стана много.  Simple Smile
Скрит текст:
Сейран и Ферит бяха прекрасни тази серия ,а Афра и Мерт ги изиграха блестящо и показаха всяка тяхна емоция по ненадминат начин.  Heart
Ферит цяла серия големи страдания голямо чудо изкара завалията.Разбирам го и му оценявам страданието и ми е ясно ,че не може така бързо да прости на Сейран и да приключи с Дияр обаче  айде мънчио вече да се забърза ,че хубавото ни момиче като нищо ще си тръгне и той кво ще остане с пръст в устата и пак ще ревне да реве .Вече обаче след последната сцена в епизода мисля ,че наш Ферит окончателно си разбра желанията и избра Сейран.Всъшност винаги Сейран е била неговия първи и единствен избор, но  поради всичките тия неща които му се случиха той малко се беше пообъркал, ноооооо сега вече мисля ,че фабричните му настройки бавничко започват да се възвръщат и пак ще си се появи стария Ферит и всичко ще бъде наред.
Еве  напълно ти споделям мислите за Дияр.Нека да не я свързват със Синан ,няма никаква нужда ,защото тя и без да я изкарат лоша заради мухъла ще си покаже зъбките и ноктите съвсем скоро и Ферит ще си я разбере много добре що за стока е. Тя е виновна до голяма степен и за това ,че Ферит е такъв ,направо  е като кастриран  бе  Angry  Чак да го е яд човек като го гледа какъв е нерешителен в сношния епизод. Предишните епизоди го разбирах  защото  Сейран първо беше със Синан ,после направо се и ожени за него ,а след това сумати време и тя шикалкавеше и се въртеше около темата докато накрая ясно и точно не си призна какви са и чувствата към него.А той завалийчето дакато стопли цял епизод мина.Ноооо  сладката ни Сейрош хубаво го  подкара ,чееее то ако на него чакаме още 5 серии ще се тутка докато се реши как да се раздели с Дияр и как да се събере със Сейран.Но вече мисля ,че всичко му се изясни ,реши се и след мъничко помощ от деде  отиде и прегърна любимото си момиче ей тък пред всички и най-вече пред кака си ,че да и стане и на нея ясно каква е ситуацията.
Миличката Сейран ,голяма е душичка ,много си го обича Ферит обаче няма да му даде мека дума докато той окончателно не прекъсне връзката си с Дияр ,не развали годежа и не свали този гаден пръстен от пръста си. Погледа и на края на серията като я прегърна Ферит не е много обнадеждаващ ,но пък и тя го прегърна също което е добър знак ,а и нямаше и намерение така или иначе да си тръгва така че ще видим какво ще се случи в другия епизод. Не ми се иска обаче Сейран да си тръгва и то не заради Ферит ,то той е ясен ако тя тръне той още повече ще се активира и ще хукне да я следва ,но и Синан е на вън и дебне и затова не искам да излизат от имението да не ги нарани тоя мухъл.Да си седят в къщи ,там да се карат да се сдобряват ама да са на сигурно ми се иска.
Дияр ,ааааах Дияр тази серия ти си показа вече мноооо добре зъбките момиче.  Angry  Леле какъв тон държеше само на Ферит в хана и аха аха да го набие ,че е бил непослушно момче още малко.  Angry И със Сейран как се държеше все едно разбирате ли тя е големия победител и е мнооого сигурна в себе си и във връзката си с Ферит.И затова хич даже  не ми домъчня за нея в края на епизода като видя как Ферит прегръща Сейран.Еми имаше толкова много индикации само в този епизод и изобщо не споменавам предишните ,че сляп да е човек щеше да види, да почувства и да разбере ,че не му там мястото .Ама къде ти нашата кака си мисли ,че  е примадона от Балщой Театър и Ферит не може без нея.Да ама не ,той през цялото време си я игнорираше обаче тя уж нали е познавач голям на хората  и има опит пък как не можа да ги хване тия нюанси в промяната на поведението на Ферит не разбрах.  Angry Той още от началото дядо му като каза ,че докато Сейран не се избави от проблемите си със Синан няма да има сватба и наш Ферит направо ако не го беше срам щеше да затанцува от кеф ,после в хана там някави извинения измрънка ама тоооолкова ялови ,че хич да не му повярваш ,да не споменавам ,че през цялото време се върти в имението ,не се обажда на уж любимата си годеница ,не я прегръща ,не я целува ,за другото пък хептен вече са забравили и тая Дияр още седи и си мисли ,че е някакъв факто в живот на Ферит.  Thinking  Така че много добре се получи прегръдката в края на епизода  а така нека всеки да си знае мястото. И ако кака продължава и след това да настоява за  брак емиииии вече ще реша ,че си е обсебена от това да се омъжи за Ферит и напълно ще си заслужи да бъде наритана.Ама докато си покаже всичките възможности ще мине малко време сигурно и ще измъчи Ферит ама няма нищо така накрая той по-хубавико ще я разбере що за човек е и ,че не е необходими чак толкова да се прехласва по нея. Както Сейран разбра какъв е Синан така и Ферит ще разбере само да видим кога ще се случи това.  Thinking
И последно да споделя за Аби.Оф ама той сега какво иска  всъщност аз така и   не разбирам.   Thinking И какво ако беше успял да изгони Корхан от имението  Thinking Еми да нямаше да им е готино ,но щяха да го преодолеят ,да си купят нова къща и да продължат на пред. А той Абидин какво ще прави с тази злоба ей това се чудя аз  ThinkingЗащото нито изгонването от имението, нито ,влизането на Халис в затвора ще му намалят мъката и злобата и желанието за отмъщение. Вместо да се успокои малко ,да се поразмисли , да поеме ръката на Ферит и заедно да се опитат да се разберат ,той само скача на бой и това е то. Angry Обаче браво на Сейран ,какво хубаво решение измисли само.  Hands Clap Heart  Така хем имението е при Абидин ,хем пък той нищо не може да направи на Корхан.   Hands Clap  Обаче сега накърнената чест и достойнство на Аби как ще му позволят да взема наема от имението а Thinking  Нооооо на този и на многото други въпроси отговори чак другата седмица ще получа.   Simple Smile А  сега пак ще се върна на красотата на Сейфер и ще кажа ,че те двамата са една от мнооого големите причини да гледам с такъв интерес този сериал ,а също и музиката.Ох еми много е хубава бе браво и на композитора на всичките прекрасни музикални изпълнения. Hands Clap

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 17:09 от Eny87

# 325
Моята голямата красота . Пак го повтарям и гривничката е на ръката му 🤍

# 326
Ферит уж е невинен, били приятели с Дияр до заминаването на Сейран. Но между Сейран и кака, той е бил щастлив казанова в барове и фитнес, видяхме го с момиче във фитнеса и пътьом свалящ кака. Така, че да не се оправдава. Жена му бере душа, а той бере мацки и уж чака. Не е невинен, а Сейран му остана вярна, въпреки сватбата. Който обича чака и се надява. Съжелявам това не мога да простя.

Защо му е останала вярна Сейран? Тя тръгва с мъж на път по света, никой не знае какъв е този мъж, разделя се с Ферит. Всичко, което се вижда отстрани е, че тя е щастлива жена, най-вече оздравяла и се  е хванала в живота. До тук много добре, така и трябва. Той какво да прави през това време? Да я чака да се върне от път, да не й изневерява и да гради пясъчни кули за нещо, което е имагинерно откъм живот със Сейран. Ферит е накаран да вижда и да знае, че тя е добре и щастлива и е поела по своя път. Нещата се объркаха при връщането й в Истанбул.
Не мога да упреквам Ферит за нищо, както не мога да упреквам Сейран, особено, след такава тежка/неясна за нас/ диагноза.
Когато се видяха на сватбата на Суна и Абидин се разбра, че още се обичат.
В хана най-после си разказаха какво се е случило с тях. Сейран много бързо поиска Ферит да скочи и да я търси, както правеше в предходните  сезони. Да, ама не, защото Ферит беше изключително много отчаян от това, че тя се е омъжила, че го е изоставила.  Той преди се бореше като лъв за нея, но сега Сейран имаше нужда от същото борене от негова страна, но не го получи, както тя искаше.  
Да, ще кажете тя му разголи душата си и това е така, но не може да чака мигновена реакция от него, защото има
все пак зад него две години, които са между тях. Сейран успя тези две години бързо да ги заличи, благодарение на Синан. При Ферит не е така. Затова считам, че Сейран, ако иска много Ферит, който вижда, че я обича, според мен би трябвало да изчака и да продължи да се бори. Според мен при такива конфигурации в техните отношения ще има по-висок рейтинг. Мисля така, защото считам, че турската аудитория има други разбирания за тези взаимоотношения, не са като нашите  разбирания за лирическите герои.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 16:56 от Dimana-nova1

# 327
Димана,   първо -постът ми и е в отговор на този  на Анабел, в който пишеше, че Сейран не се е борила достатъчно!!!!
Второ -не съм писала, че Сейран е невинна!!! Ако си ми чела предни постове, ще видиш, че не защитавам  само Сейран!!!! Даже в един писа,че :" ако в предните два сезона Ферит е бил виновен за раздялата, то в този е Сейран!!!! Не виждам, къде съм писала и разглеждала факти само от страна и в защита на Сейран!!!! Изказах мнение за този епизод!!!!! Не за предните!!!!
Трето- къде в поста ми видя, че съм писала, че Ферит е лош и пр.?

Скрит текст:
Анабел, не смятам, че не се е борила.... какво се очаква да направи?цял епизод го гони, притиска го, но той нищо! Ферит цял епизод и обяснява как обича Дияр и как ще се ожени за нея, вика й "любима", постоянно е там, пръстена е още на ръката му.... какво да остане и да стане втора жена, да е в качеството на любовница ли? Втора Пелин!!!! Тя вижда, че той няма да остави Дияр...както му каза "забравил е смелостта си", какво трябва да направи, да го съблазни и да забременее преди или след сватбата му??!!!
[spoiler/]

Моля, каква Пелин ще става? Каква втора жена, като тя е още омъжена. Нека се придържаме към фактите.
Тя не развяваше ли брачно свидетелство и не коментираше ли на Ферит колко деца ще иска да има със Синан, оглеждайки къщата, в която ще живее със съпругът си. Защо се сравняват нещата само от страната на Сейран не мога да разбера.
Както виждам сме от страната на Сейфер, но виждате ли Ферит бил такъв, пък онакъв. Тогава защо Сейран се бори да него и го обича? Нали е лош, нали не е мъж на място и т.н. Всеки от тях има грешки и ги прави още.

# 328
RI_14,

Моят пост в продължение на твоя, може би не беше правилно от моя страна да изкажа своето мнение към него, но така се получи. Не го приемай лично, не ми беше това мисълта да те оспорвам. не. Просто използвах твоята теза, за да продължа своята. Това е.

# 329
Димана,в твоя подкрепа ще напиша и аз още няколко реда
В предните два сезона Ферит се връщаше при Пелин и Сейран го напускаше няколко пъти,даже се стигна до развод
Защото тя не му се доверяваше.
Защо сега не разбираме Ферит,който не може да се довери от раз на Сейран?Ситуация едно към едно
Защо се дразним на пръстена на Ферит,който е само годежен,когато пред очите на Ферит стоеше сватбения пръстен на Сейран
Защо тогава не викахме тя да го махне веднага и не ни бодеше очите?
Всъщност,в тази серия Сейран за първи път не получи Ферит на тепсия.Така,както той не я получаваше на тепсия всеки път,когато се бореше за нея.
Не виждате ли сходствата?
Искам да отговоря и на това твърдение,че той е бил с мацки във фитнеса,докато Сейран се лекувала
Преди няколко страници бях писала,че ние не знаем кое кога се е случвало,само ни е показано.И излязох права
Така е написано,все едно не е с приятели сред хората във фитнеса,а е в някакъв бардак полугол и ние сме свидетели на оргиите му
Ферит каза само две думи и който ги е пропуснал е добре пак да го чуе
Той каза-че е имал надежда,докато Сейран не е заминала със Синан.След това е загубил всякаква надежда и като знаем какво видя не само той,но и ние с очите си в болницата и,след като не го е потърсила,тогава е започнал не безразборни връзки,а връзка само с една жена
В случая двамата са еднакво невинни и еднакво виновни
Просто са се разминали,а на Сейран е помогнал и  Синан
Не мисля да съдя нито един от тях,защото и двамата преживяват една и съща ситуация-преди той,сега тя
Но си задавам въпроса-
Какво искаме от Сейран?
Да си тръгне и да заживее различен живот?Да се откъсне и да забрави всичко,което е преживяла?Да направи шеметна кариера на образована,силна и самостоятелна жена?Независима от нищо и от никой?И..........с разбито сърце
Две години се е опитвала да направи това и виждаме какъв е резултатът.
Ще бъде такава-и силна,и независима и горда и образована,но ще има семейство,пълна къща с любов,деца и любящ съпруг.
И,ако това трябва да е Ферит,аз и го пожелавам от цялото си сърце
Че от независими ми е дошло в повече в днешно време
Пълни със ботокс и силикон,сами,ексцентрички и невротични
Затова,Сейран,давай момиче!Бори се за любовта си,защото си заслужава
На Ферит му дай малко време,защото той не е неуверен,несигурен,НЕлъв.......
Той е отговорен
Това качество е много добро,но понякога вреди на семейството /от опит го казвам/

А,...и тази протегната ръка,която тя пак не пое...Случайно да Ви напомня нещо?
Дано този път да се хванат за ръце и повече да не се пускат

Общи условия

Активация на акаунт