Само за Сейран не съм съгласна, че е ударила дъното в тази серия. За мен Сейран мина през себе си за любовта си. До последната минута на серията се бори, не спечели и сега се оттегля. Няма никаква връзка с това да е втора жена, трета любовница и прочее. Феро не й даде причина да остане. "Никъде няма да ходиш" нищо не значи за Сейран. С тези думи може да залъже кака си. Тя не се и залъгва кака, истината я пердаши в очите, ама... Нейсе. 
Рейтинга за съжаление обаче отново не е на горе ,а за такъв епизод трябваше да имаме и по-високи цифрички,но зрителите не се връщат и не прощават така лесно .Обаче ако сериите нататък продължат в същия дух -повече СейФер и съвсееееем мънико каки и мухъли нещата мисля ,че ще се подобрят.

Чак да го е яд човек като го гледа какъв е нерешителен в сношния епизод. Предишните епизоди го разбирах защото Сейран първо беше със Синан ,после направо се и ожени за него ,а след това сумати време и тя шикалкавеше и се въртеше около темата докато накрая ясно и точно не си призна какви са и чувствата към него.А той завалийчето дакато стопли цял епизод мина.Ноооо сладката ни Сейрош хубаво го подкара ,чееее то ако на него чакаме още 5 серии ще се тутка докато се реши как да се раздели с Дияр и как да се събере със Сейран.Но вече мисля ,че всичко му се изясни ,реши се и след мъничко помощ от деде отиде и прегърна любимото си момиче ей тък пред всички и най-вече пред кака си ,че да и стане и на нея ясно каква е ситуацията.
Леле какъв тон държеше само на Ферит в хана и аха аха да го набие ,че е бил непослушно момче още малко.
И със Сейран как се държеше все едно разбирате ли тя е големия победител и е мнооого сигурна в себе си и във връзката си с Ферит.И затова хич даже не ми домъчня за нея в края на епизода като видя как Ферит прегръща Сейран.Еми имаше толкова много индикации само в този епизод и изобщо не споменавам предишните ,че сляп да е човек щеше да види, да почувства и да разбере ,че не му там мястото .Ама къде ти нашата кака си мисли ,че е примадона от Балщой Театър и Ферит не може без нея.Да ама не ,той през цялото време си я игнорираше обаче тя уж нали е познавач голям на хората и има опит пък как не можа да ги хване тия нюанси в промяната на поведението на Ферит не разбрах.
Той още от началото дядо му като каза ,че докато Сейран не се избави от проблемите си със Синан няма да има сватба и наш Ферит направо ако не го беше срам щеше да затанцува от кеф ,после в хана там някави извинения измрънка ама тоооолкова ялови ,че хич да не му повярваш ,да не споменавам ,че през цялото време се върти в имението ,не се обажда на уж любимата си годеница ,не я прегръща ,не я целува ,за другото пък хептен вече са забравили и тая Дияр още седи и си мисли ,че е някакъв факто в живот на Ферит.
Така че много добре се получи прегръдката в края на епизода а така нека всеки да си знае мястото. И ако кака продължава и след това да настоява за брак емиииии вече ще реша ,че си е обсебена от това да се омъжи за Ферит и напълно ще си заслужи да бъде наритана.Ама докато си покаже всичките възможности ще мине малко време сигурно и ще измъчи Ферит ама няма нищо така накрая той по-хубавико ще я разбере що за човек е и ,че не е необходими чак толкова да се прехласва по нея. Както Сейран разбра какъв е Синан така и Ферит ще разбере само да видим кога ще се случи това. 
И какво ако беше успял да изгони Корхан от имението
Еми да нямаше да им е готино ,но щяха да го преодолеят ,да си купят нова къща и да продължат на пред. А той Абидин какво ще прави с тази злоба ей това се чудя аз
Защото нито изгонването от имението, нито ,влизането на Халис в затвора ще му намалят мъката и злобата и желанието за отмъщение. Вместо да се успокои малко ,да се поразмисли , да поеме ръката на Ферит и заедно да се опитат да се разберат ,той само скача на бой и това е то.
Обаче браво на Сейран ,какво хубаво решение измисли само.
Така хем имението е при Абидин ,хем пък той нищо не може да направи на Корхан.
Обаче сега накърнената чест и достойнство на Аби как ще му позволят да взема наема от имението а
Нооооо на този и на многото други въпроси отговори чак другата седмица ще получа.
А сега пак ще се върна на красотата на Сейфер и ще кажа ,че те двамата са една от мнооого големите причини да гледам с такъв интерес този сериал ,а също и музиката.Ох еми много е хубава бе браво и на композитора на всичките прекрасни музикални изпълнения. 

Препоръчани теми