Отговори
# 300
Определено най-тъпата сцена беше във фитнеса с Дияр,но и Сейран имаше също толкова тъпи със Синан….Предлагам да ги забравим, иначе ще е невъзможно да вървим напред😂😂😂

# 301
  • София
Определено най-тъпата сцена беше във фитнеса с Дияр,но и Сейран имаше също толкова тъпи със Синан….Предлагам да ги забравим, иначе ще е невъзможно да вървим напред😂😂😂
Понеже не гледам цели серии от края на миналия сезон, тази ми е първата, ще кажа, че тъпи сцени имаха всички,  и ги изиграха, де. Железни нерви за актьори и зрители.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 14:40 от missence

# 302
Аз не искам Сейран да си тръгва, защото ми писна от "Иди ми, дойде ми". В крайна сметка тя това искаше цяла серия, а именно Ферит да започне да си отваря очите, че продължава да е влюбен в нея. Това, което той направи пред всички никак не е малко. За какво се бори като лъвица цял епизод, ако пак ще си тръгва?

# 303
# 304
Аз не искам Сейран да си тръгва, защото ми писна от "Иди ми, дойде ми". В крайна сметка тя това искаше цяла серия, а именно Ферит да започне да си отваря очите, че продължава да е влюбен в нея. Това, което той направи пред всички никак не е малко. За какво се бори като лъвица цял епизод, ако пак ще си тръгва?
Бореше се като лъвица, защото си мислеше, че се бори за лъв, но в последната сцена, когато каза на майка си: " права си", разбра, че е пале, паленцето на Дияр. Всеки път, когато Ферит и подадеше ръка, тя я хващаше и всеки път беше изиграна. Накрая разбра (по много горчив, за мен, начин), че ръка с халката на друга жена на нея, не се хваща.
 А и Сейран да остане, нали не мислиш, че нещо ще се промени. Ферит няма силите да скъса с Дияр. Той и с Пелин нямаше сили да скъса, която сравнена с Дияр си беше едно наивно и глупаво момиченце. Освен да накара дядо му да скъса  с Дияр (от негово име), аз не виждам друг изход за наш Ферит.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 14:49 от Fi79

# 305
Бореше се като лъвица, защото си мислеше, че се бори за лъв, но в последната сцена, когато каза на майка си: " права си", разбра, че е пале, паленцето на Дияр. Всеки път, когато Ферит и подадеше ръка, тя я хващаше и всеки път беше изиграна. Накрая разбра (по много горчив, за мен, начин), че ръка с халката на друга жена на нея, не се хваща.

Много бързо се отказва при първата трудност, значи не обича толкова Ферит, защото Ферит много пъти не я пускаше и не я изоставаше, но тя при първа възможност го зарязва всеки път

# 306
Анабел, не смятам, че не се е борила.... какво се очаква да направи?цял епизод го гони, притиска го, но той нищо! Ферит цял епизод и обяснява как обича Дияр и как ще се ожени за нея, вика й "любима", постоянно е там, пръстена е още на ръката му.... какво да остане и да стане втора жена, да е в качеството на любовница ли? Втора Пелин!!!! Тя вижда, че той няма да остави Дияр...както му каза "забравил е смелостта си", какво трябва да направи, да го съблазни и да забременее преди или след сватбата му??!!!

# 307
  • София
Цитат
Освен да накара дядо му да скъса  с Дияр (от негово име), аз не виждам друг изход за наш Ферит.
Това вече ше е връхна точка на дивотията.

# 308
Вижте Нагито и в същото време майка й и баща й

# 309
За мен, най-логичното продължение на прегръдката е да свали пръстена. Ако не го свали, няма право да иска Сейран да остава. Тя му каза, каквото имаше да казва, дано е разбрал какво се иска от него.

Имало сет в имението, само за Кязъм споменават, че е там.

# 310

Възможно ли е това?

# 311
  • Яко в Матрицата...
Ще перифразирам Георги Блажев, който говори за друг сериал, но идеята е същата. Отначало Ферит обича Сейран, тя него - не. После Сейран обича Ферит, той нея - не. Накрая сценаристите се изчерпват и Сейран и Ферит се обичат по едно и също време Joy

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 15:28 от Reni 🧿

# 312
Цитат
Освен да накара дядо му да скъса  с Дияр (от негово име), аз не виждам друг изход за наш Ферит.
Това вече ше е връхна точка на дивотията.
Ама ние вече сме свикнали да преглъщаме всяка хрумка на сценаристите. Какво тук значи една дивотия повече или по- малко.

# 313
Какъв скок във времето?Лекоатлети ни направиха.Бас държа,че ако има такова нещо Феро е с кака си,женен при това,може би и ще гледаме що е то щастлив брак.Ако Сейран си е тръгнала ,браво на нея.

# 314
Какъв скок във времето?Лекоатлети ни направиха.Бас държа,че ако има такова нещо Феро е с кака си,женен при това,може би и ще гледаме що е то щастлив брак.Ако Сейран си е тръгнала ,браво на нея.

Ето още няколко скока и ще ги докарат до положението на Халис и Хатуч. Ще седят на някоя пейка край Босфора и ще си спомнят първи сезон примерно.

Общи условия

Активация на акаунт