Отговори
# 630
Какво е това сега ,пак ли няма да има фраг?

# 631
# 632
Само да не е скок във времето, че както снимат кака, да не се окажат кака и Ферит женени. Боже, опази! Моля се каквото и да снимат да не разделят вече СейФер, грешка - да ги съберат без отлагане.

# 633
Даде емотиконите Емрулах. Има пръстен в тях, да видим.

83/1”Öncelikle cesur olacaksın!” 🌄📷🖼️💍🎉#SeyFer #YalıÇapkını
Първо/Преди всичко трябва да си смел!

# 634
# 635
Много странни емотикони.

# 636
Тези автоматични преводачи, всеки за него си Simple Smile В крайна сметка как се превежда текста от Емрулах. В единствено или множествено число?

# 637
Да не би Сейран да види картината?

# 638
Феро ще получи шамар, Сейран ще си види портрета и тейзето ще изяде годежния пръстен!

# 639
Според мен, Дияр ще види протрета и ще свали пръстена и айдеее

# 640
Според мен, Дияр ще види протрета и ще свали пръстена и айдеее

А, не, не, не. Феро трябва да свали пръстена, а оная няма работа в стаята повече.

# 641
Това с планините означава, че някъде ще ходят? Фотоапарата е странен. Но картината ми хареса и на мен ми се иска кака да я свали и опа, изненада. Пръстена дано да е, че Феро го сваля (друго не приемам)

# 642
Сейран и да види портрета,какво?Тя знае,че Ферит я иска и обича,ръчка го да и го признае.Кака трябва да види портрета,да разбере кого обича Ферит.

# 643
Здравейте, момичета,
Много страсти са се натрупали през деня.
Много са сладки и милички АфРамчетата, човек да им се нарадва 🤍🤍🤍.
За емотиконите, да не отидат на пътешествие СейФер и да си правят снимки и спомени, а пръстена да е за Сейран...хей мечти 😃🤞

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 18:35 от K_I_V_

# 644
В Х писаха че феновете видели Дияр да плаче. Може и да е върнал пръстена Ферото.

Общи условия

Активация на акаунт