Отговори
# 705
При свалянето на картината пред кака картината я няма, затова няма реакция от нея. Тя предекорира след прегръдката (със същите дрехи е). Толкова нагъл човек не очаквах. Ферит и в очите да й каже "Обичам Сейран, а не теб" пак ще се усмихне, ще го целуне и ще каже "Грешиш, ти ме обичаш". Но кога Сейран гледа картината и тя ли я е махнала? Сигурно това е станало преди прегръдката, но ни го дават сега.

# 706
Рени, благодаря за превода. 🌹 Аз си чакам халвета във втория фраг. Емурлах, чу ли ме? 😂

# 707
Рени, благодаря 😘!

# 708
Портретът на Сейро е там, когато свалят картината пред кака.

# 709
В twitter-думите на Халис
Харесвам го това деде,ама с тоя му акъл
Казването на Халис „Винаги сме нарушавали спокойствието ви, знаейки всички вълнения и нещастия, които се случиха, без да забравяме жертвите, които Сейран направи за това семейство, имахме много лоши дни, които не бяха причинени от вас“
 „Можете малко да нарушите мира ни за собственото си щастие"

# 710
Това хубаво животно защо, BELL, го осквернявате с кака. По-добре ще стоят жаба, маймуна, змия.

Еванджелин, дано!!!!! но според дрехите там и после, когато целува Ферит, явно целувката е после. Затова мисля, че портрета не е там. Дано да греша!!!!

Видях добавената картина, о Боже!! Но това не я освести?

# 711
Наистина не ми го побира акъла, как след всичко което видя, кака ще се върне да декорира стаята? Альооо, ти тъпа ли си? 😄

# 712
Фрага е много спокоен и сякаш направен за успокоение на зрителя.
Всъщност ще има огън и борба за надмощие от страна на Дияр, ако
последва съветите на баба си. Продължавам да се питам, защо каката е в
стаята на Сейран за декорация, след като имението не е на Ферит.
Ферит продължава лутането между двата стола, без окончателно решение.
Сигурно трябва да се случи пак нещо трагично и силно, за да се увери в
двойствените намерения на Дияр и тогава окончателно да приключи връзката.

# 713
Само да попитам... Забелязахте ли косата на Сейран 😁😁🫣🫣🫣 Расте с часове, ейййй 🙃🙃
Ах, Циала....
Още малко остана...

# 714
Човек винаги може да намери оправдания за всичко. Кака си вярва, че любовта на и към Сейран е токсична и тя явно омагьосва Ферит. Затова се изживява като спасителка на Ферит и прави всичко, за да го изтръгне от магията на Сейран. Нещо такова й се върти в главата може би и затова е готова да стъпче достойнството си и да не слуша здравия разум. С картина или не, тя отдавна знае как стоят нещата, но си има нейна гледна точка по въпроса. А Ферит все не намира начин да й бие шута, защото тя не му дава поводи. Много е хлъзгава, както го забеляза и Ифакат.

# 715
В сцената с целувката и когато кака се разплаква и двамата са с едни и същи дрехи - дано това да е една сцена. Дай, Боже!
В другата сцена, Ферит и Сейран пред картината, явно кака просто е била със същите дрехи, но по-късно (може би след разговора с баба си) е отишла да променя стаята.

# 716
Мама, татко и аз! 🤍

🤍♾🪬🧿🧄

# 717
Портретът на Сейро е там, когато свалят картината пред кака.

Но тя /Дияр/ сега ще се напъва като магаре на мост. Тръгна си веднага след репликата за раздялата, значи ще го играе жертва.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 21:19 от mari eta72

# 718
Най-бързо Ферит ще реши, ако кака я хване да казва нещо обидно или заплашително на Сейран. Или да застраши живота й като се сдуши със Синан.

# 719
А на мен ми хареса това:
— Дияр, не искам да те уморявам… Smiley
То е в отговор на нейното: "Уморих се да те гоня, Ферит... Или аз ще се уморя да те гоня, или ти ще се умориш да бягаш."
Май проблемът на Дияр не е вече Ферит, а Сейран. Чисто по женски.

Общи условия

Активация на акаунт