Отговори
# 675
# 676
Pepa Romanova 740115,аз да отговоря
Никой не знае как,кога,защо и как Суна се е развела с Кая и се е събрала с Абидин
Това е едно от нещата,които скъпите сценаристи не пожелаха да ни обяснят
Може би,по-нататък ще стане дума,но за сега никой не знае
Благодаря ти  Blush Дано Кая се върне че не понасям Абидин

# 677
Дияр го попита Разделяме ли се? И той тогава свали пръстена. Хареса ми категоричността на Сейран.

# 678
Значи все пак кака отиде да декорира стаята.

# 679
Здравейте, сега разбрах че е почнал сезона. Някой ще ми каже ли къде  е Кая и защо Суна се е разделила с него и събрала с този

Суна винаги е обичала Абидин - още от първи сезон! Тя не беше влюбена в Кая - до последно плачеше за Абидин. Затова Суна и Кая са се развели и Суна се събра с мъжа на живота си Абидин! Сезон 3 започна със скок във времето от 2 години - съответно след развода Кая е заминал за Лондон, а Суна вече е щастлива с Абидин - после Суна и Аби се ожениха. Heart

Актьора в ролята на Кая - Таро Емир напусна сериала. Wink

А актьорите в ролите на Абидин и Суна - Ерсин и Берил се ожениха и в реалния живот на 19 август 2024 - невероятна двойка са! Sparkling Heart

Ето снимки - първите са от сватбата им в реалния живот, а вторите от сватбата им в сериала! Прелестни са - моята любима двойка Sparkling HeartHeart EyesRevolving Hearts

# 680

Тая е егати наглярката, честно. 😵‍💫

# 681

И получи подарък, снимката на Сейран.Много яко. Чели са предположенията на феновете май.

# 682
Нали Сейран живее там, как отива да декорира.
Въобще след сцената отвън, казвай че жената на живота му си отива, как тя стои още там и с какви очи отива да декорира

# 683
Чудя се Сейран омъжена ли е или не. В Турция как ли законово стоят нещата? При опит за убийство на съпругата, не ги ли развеждат автоматично, по бърза процедура.
В еп.82 беше написана и подписана като Сейран Кантърджъ (или там както беше фамилното име на Синан) в документа, с който даде ялъто на Абидин.

# 684
  • Яко в Матрицата...

Момент, днес съм на линия за превод Simple Smile

— Преди всичко ще бъдеш смел, Ферит. Като мен. Ти се храниш от любовта на хората, които те ценят. Но понякога най-доброто, което можеш да направиш за тях, е да приемеш това, че те не обичат.
— Не се създава нещо ново, без да се разруши старото, Сейран. Заради собственото си щастие, наруши малко нашето спокойствие.
— Докато този пръстен е на пръста ти, ти не съществуваш за мен.
— Ако беше до Ферит, Сейран и дума нямаше да може да ти каже. Имам нещо наум…
— Не можеш да гледаш така две жени едновременно.
— Никога не съм гледал друга така, както теб, Сейран.
— Дияр, не искам да те уморявам…
— Дойде тук, за да ми кажеш, че се разделяме ли?
— Животът е много дълго приключение. Този дълъг път се изминава само с правилния човек, с жената, в която си влюбен.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:18 от Reni 🧿

# 685
Здравейте, сега разбрах че е почнал сезона. Някой ще ми каже ли къде  е Кая и защо Суна се е разделила с него и събрала с този

Суна винаги е обичала Абидин - още от първи сезон! Тя не беше влюбена в Кая - до последно плачеше за Абидин. Затова Суна и Кая са се развели и Суна се събра с мъжа на живота си Абидин! Сезон 3 започна със скок във времето от 2 години - съответно след развода Кая е заминал за Лондон, а Суна вече е щастлива с Абидин - после Суна и Аби се ожениха. Heart

Актьора в ролята на Кая - Таро Емир напусна сериала. Wink

А актьорите в ролите на Абидин и Суна - Ерсин и Берил се ожениха и в реалния живот на 19 август 2024 - невероятна двойка са! Sparkling Heart

Ето снимки - първите са от сватбата им в реалния живот, а вторите от сватбата им в сериала! Прелестни са - моята любима двойка Sparkling HeartHeart EyesRevolving Hearts

Благодаря ти не знаех че е напуснал сериала. Някъде бяха писали за него че нямал търпение за 3 сезон и за това се запитах къде е той

# 686
Като излезе превода ще видим за какво иде реч в този фраг..
Добре знаем,че Емрулах обича да ни обърква..
Това,че леля си тръгва с насълзени очи не значи,че Ферит се е разделил с нея,нито че сваля пръстена..

# 687
  • Ямбол
Момичета фрага е много хубав 💜🧿❤️‍🔥
Мале, малеее ерата на кака е към края си ураа 🥳

# 688
Маха пръстена ,друг път.Свали го и го гледа след разговора със Сейран в кухнята.Мисли демек.А и физиономията му след кака не е на добре.Ще хукне след нея.Ще си избере той Дияр ,ама да видим кога и какво ще го отрезви.

# 689
И какво излиза? Баба й я е подкокоросала да ходи в имението, та да пречи на Ферит и Сейран 😂 сигурно затова ще предекорира стаята. Схеми само, гордост тц.

Феро сваля пръстена в кухнята, ама дали потвърждава, каката като го пита? Нещо ми е много съмнителен.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:15 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт