Отговори
# 660
  • София
Това клипче е изчистено, вижда се, че и Афито е ухилена до уши, пупупу

https://x.com/lummsee/status/1856375068386824529

И още едно зад кадър, уж нещо ще снимат, но Афра държи под ръка Мерт, та не знам

https://x.com/hadilanordan25/status/1856382458834325563

Пак ли някой докладва, докато се редактирам изчезнаха два поста?

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:12 от MysteryG

# 661
Не им издържат нервите, Мистери 😁 явно ги боли от днешните клипчета. Пр викат 😂😂😁

# 662
Леле,как го шамароса Афра ли,Сейран ли?
Ама той,глупчо се хили ,та се къса..
Да не се окаже ,чеАфра е по-луда и от Сейран?

# 663
Аййй пак ли бе Head Band Права си, Сташе, нервите са разклатени яко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
При мен всички постове си стоят,ама не знам откъде ги броите

# 665
Репетират бе, затова така се хили Мерт. Най-вероятно. Ще има в епизода явно шамар от Серайн

# 666
  • София
Аз по принцип не гледам, но като писах ми беше трети пост на 45-та страница и после стана първи, че редактирах. Смених и линка за клипчето, че момичето го е изтрило.
Корейска игра било това с шамарите и прегръдките. Явно гледат много сериали.

# 667
Чудя се Сейран омъжена ли е или не. В Турция как ли законово стоят нещата? При опит за убийство на съпругата, не ги ли развеждат автоматично, по бърза процедура.

# 668
# 669
Леле,как го шамароса Афра ли,Сейран ли?
Ама той,глупчо се хили ,та се къса..
Да не се окаже ,чеАфра е по-луда и от Сейран?

Той си го каза в едно интервю - Афра е луда! Една луда, която него прави луд. Има ли нещо по-хубаво от тази лудост?

# 670
Здравейте, сега разбрах че е почнал сезона. Някой ще ми каже ли къде  е Кая и защо Суна се е разделила с него и събрала с този

# 671
Дано Емрулах нещо хубаво да е сглобил. След днешната еуфория, нека не ни разваля настроението.

# 672
  • София
Аз след 9 мога да пусна нова тема, пак ще е набързо, но утре ще редактирам. Дано има и интересни идеи за анкета след фрага.

# 673
Връщат си го заради малко спадналия рейтинг. Но нямат избор, трябва да правят Топ епизод иначе потъват. Затова е това бавене, чудене ,маене, шикалкавене. Сигурна съм, че трейлърът ще бъде супер объркващ и объркан.

# 674
Pepa Romanova 740115,аз да отговоря
Никой не знае как,кога,защо и как Суна се е развела с Кая и се е събрала с Абидин
Това е едно от нещата,които скъпите сценаристи не пожелаха да ни обяснят
Може би,по-нататък ще стане дума,но за сега никой не знае

Общи условия

Активация на акаунт