Отговори
# 75
Вал,нека не се правим на толерантни и разбиращи,само защото харесваш Пакил.Аз не я харесвам и ще си я плюя колкото искам.Не само не е добра актриса а и не е коректна към колегите си.Защо аз да съм такава с нея?Ако не ти харесва,просто подмини.

# 76
Вал,нека не се правим на толерантни и разбиращи,само защото харесваш Пакил.Аз не я харесвам и ще си я плюя колкото искам.Не само не е добра актриса а и не е коректна към колегите си.Защо аз да съм такава с нея?Ако не ти харесва,просто подмини.

Милена,къде точно прочете,че харесвам Пакил?
Нито съм толерантна към нея,нито съм разбираща
Аз призовах към нормално общуване
Ваша воля как ще продължите
Не е необходимо да се използват тежки обиди,за да се разбере кой какво изпитва към даден артист,или герой от сериала

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:21 от VAL*

# 77
Стига сте се джавкали за Пелин ,струва ли си

# 78
Щом са си заслужили тежките обиди,ще си ги получават.А и не разбирям какъв е проблема?Афра отнася ужасен хейт в социалните мрежи,но това е положението.Всеки има право да изразяеа мнението си,а и никой не я е нарекъл с нецензурни имена,макар че,определено си го заслужава.Езика и навън,го доказва каква е...при положение че 100% е видяла какви са отношенията на Афра и Мерт.Макар че си поуплювахме Буче за лошата и игра и желанието на всяка цена да остане в сериала,никой не се и сети да я намесва с Мерт.

# 79
Милена,Мистери,аз не се интересувам от личния живот на актьорите
За мен,той е личен и какво си мишльотим ние едва ли е точната истина
Моят пост е свързан с нашия език на писане
Един път вече писах в темата ,че не е приятно човек да влезе и да чете точно в такъв стил постове
А няма как да разбера какво пише,ако не го прочета
Ако на по-голямата част от Вас този език и стил на изказ Ви харесва,тогава добре,нищо не мога да кажа

# 80
Добър вечер и Честит ни Чапкънов и СейФер Ден момичета!  Heart Tada  Tada  Tada  Simple Smile
Мистери  мерси за новата ни тема !  Kissing Heart
В анкетата гласувах с Да,време е вече Ферит и Сейран да започнат да си говорят и да се изясняват  защо така се  е получило между тях.И след като Ферит попита защо не е отишла при него Сейран когато е оздравяла това ще  е точния момент тя да му отговори и съответно да му намекне ,че е отишла ,но той вече не е бил сам  и така най-накрая може би ще имаме ретроспекция от този момент и ще видим кога  се е случил и точно какъв е бил.

https://x.com/seyfer_27/status/1854627774591647868

Този кадър на няколко пъти е публикуван в темата ,но понеже много ми хареса и аз ще го сложа още един път ей тъй за мое удоволствие. Simple Smile  Heart

# 81
Винаги СейФер! 🤍🪬🧿♾🧄

# 82
Много е сладко . Днес ще има мач ,така че късмет с рейтинга.

# 83
# 84
# 85
Много е сладко . Днес ще има мач ,така че късмет с рейтинга.

Косата ми се струва бая по-дълга отколкото е във фрагът и в предишния епизор. То вярно, че и моята расте бързо де, ама нещо имам някакви подозрения. Даже, ако не се заблуждавам беше с горе долу същата дължина в края на миналия сезон + на сторито от инстаграм косата е накъдрена, тоест изправена ще е още по-дълга. Няма как за 2 месеца да порасне толкова.🤷🏻♀

# 86
Много е красива! Афито на Рамо е най-красива! ❤🔥Уникална! 🤍🧿♾
https://

# 87
Арабките какво пишат? Пръстенът с камъка бил специален някакъв дизайн, за съпрузи предназначен.

# 88
Наистина ли продължавате да спорите за косата? Още септември месец една, която работи по заснеманието на реклами с ДеФакто беше казала от сета, че косата на Афра не е подстригвана късо, а са я подгънали навътре да имитира къса коса. Наскоро се видя в някакво видео даже как е хваната близо до корена.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 19:39 от bellie_ellie

# 89
Набързо да ви пусна едно мнение от Инджи Парлак, винаги я чета с удоволствие Heart Eyes

Искам набързо да запиша очакванията си относно края на епизода. Причината, поради която Сейран дойде и остана в имението, беше опасността от Синан. Тя дойде и остана, но ситуацията се промени напълно в 81.
От всички събития, които се случиха между нея и Ферит през 81-ви епизод и с последния удар, "Ще бъдеш ли с мен?" С въпроса си, със смелостта да попита това, тя се увери, че Ферит я иска.
В 82-и епизод ще гледаме любовната война на Сейран, която е причинена от това, че вижда такъв Ферит. През целия епизод Сейран ще се опитва да обясни себе си и Ферит на Ферит, като междувременно ще се сблъска с всички удари, идващи от околните към нея.
Въпреки че майка й казва „че няма гордост“, въпреки че Дияр казва „токсична“, а Ферит казва „Обичам Дияр“. Защото единственото нещо, което има значение за Сейран, е Ферит и точно сега тя знае, че това, което излиза от устата на Ферит, и това, което минава през сърцето му, не е едно и също.
Но според мен, тази работа ще свърши в края на епизода. Мисля, че изпитанията на Сейран са дадени в ускорена версия в този епизод . Темата за ходенето в Антеп се обсъжда по време на вечеря.
Тя почти се моли на Ферит: „Кажи ми нещо, Ферит! Не мълчи! Кажи ми нещо, за да остана!“ Мисля, че това е най-високата точка. Ферит трябва да действа сега, а не някой друг, иначе мисля, че Сейран няма да остане в имението, не трябва да остава.
Без значение какво казва Халис, когато погледнем от гледна точка на Сейран, не е възможно никой друг освен Ферит да я спре, защото Сейран иска да остане там, за да бъде с Ферит, а не да се отърве от Синан. Каквото и да каже Халис на Сейран, не се разбира, че Ферит няма да се ожени за Дияр.
В този случай, не й остава място да се бори за мъж, който не й казва "не тръгвай, спри". Мисля, че трейлъра и снимките на епизода са измама.
Ферит се усмихна в епизод 29, мислейки, че Халис е върнал Сейран. Но тогава разбира, че Сейран е докарана насила и заключена в една стая и се подписват документите за развод.
Мисля, че Сейран първо ще се усмихне на казаното от Халис, а от друга страна ще видим тази усмивка на лицата на Халис и Ферит, но след това Сейран свежда лицето си и ще се насочи към превозното средство, по някаква причина. Оприличих тази усмивка на тази, която може да съдържа различни опции.
В градината на ялъто Ферит може да изтича до Сейран в последния момент. Ферит, който е разстроен от заминаването на Сейран, може веднага да ги преследва. Може първо да напусне Дияр и след това да ги преследва и т.н. и т.н. Това разбира се са само мои предположения.

Общи условия

Активация на акаунт