Отговори
# 90
И аз разглеждах и излезе само в един сайт цената му беше в британски лири! ✌🏻
Арабките какво пишат? Пръстенът с камъка бил специален някакъв дизайн, за съпрузи предназначен.

# 91
# 92
  • София
Скрит текст:
Мани бе, некадърна работа Head Band Като добавим и топчетата за пинг понг в скулите... работата става пълен зян.Иначе се стараят хората, замазват с филтри (доколкото е възможно) бръчки и торбички.

Опитвам се да се настроя позитивно за довечера, но нещо не ми се получава Grinning Поне ще се насладя на красотата и химията на тези сладури Heart Eyes

Все още нито един от двамата не е рекламирал серията (агейн). Аз по това се ориентирам най-вече, особено по Афито.

Ето за такава жена избухват войни и се рушат империи Heart Eyes

Скрит текст:
Няма да им простя на тъпите сценаристи, че вкараха тези думи в устата на Ферит, за ненето му Head Band
За мен това ще е една от финалните сцени. Сейран заминава за Антеп и Ферит осъзнава, че я губи т.е. няма да има СейФер тази вечер, вероятно другата седмица.

# 93
  • София
Емрулах доста се е активирал, за прегръдката е писал, кой бил казал, че е за сбогуване.

Пръстенът на Афра е на този бранд

https://www.instagram.com/chopovalowena/

Лондонски е.

# 94
# 95
Че то и в предния епизод имаше прегръдка, тази явно трябва да е по-специална някаква.

Аз ще помоля за линк.

# 96
# 97
Благодаря,Еве:hibiscus:

# 98
  • София
YouTube за момента работи, резервният линк е на заглавната страница.

# 99
Ехо, мацки ще може ли в ютуб? Сега става, ама за новия епизод?

# 100
# 101
  • София
Преди по това време вече не работеше, дано не го спират. Вече гледат над 20 хиляди там.

Ето как изглежда, когато има около 150 човека в темата

# 102
Аз само не разбрах, лошата Суна сравнява изтезанията, на които беше подложена Сейран с шамара , който получи Абидин ли? Много е нахална бе! Или обвинява Хатуч ,че го е пратила в дом за изоставени деца? Все по-антипатична ми стана Суната!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 19:58 от BELL-

# 103
Много се активира Сийран, решителна и упорита.

# 104
Разбрахте ли какво каза Халис на масата за вечеря? 🙏

Общи условия

Активация на акаунт