Отговори
# 105
  • София
Защо ли седнах да гледам live?! Добре си бях само на клипчета. Ега ти тъпата реакция на Ферит. Тя му каза, че е съгласна да е с него, и той избяга. Rolling Eyes

# 106
Докато не хванат Синан и Сейран  не се върне при техните брак няма да има между  Дияра и Ферит.

# 107
Иляс не давал Дияр снаха в този дом, докато Сейран е там. Или да се преместели в друг дом младоженците.
Не можело, казаха Корханите, Ферит трябва да е там, дядо му болен.
Халис каза, че Сейран никъде няма да ходи и Ферит също. Прав бил Иляс, не може да ходи Дияр там булка, докато Сейран е в ялъто. Дотогава щели да чакат.

# 108
  • София
Скрит текст:
Иляс не давал Дияр снаха в този дом, докато Сейран е там. Или да се преместели в друг дом младоженците.
Не можело, казаха Корханите, Ферит трябва да е там, дядо му болен.
Халис каза, че Сейран никъде няма да ходи и Ферит също. Прав бил Иляс, не може да ходи Дияр там, докато Сейран е в ялъто. Дотогава щели да чакат.
Scream

# 109
Благодаря, Катерина и Еве.🌹

Какво казва Ферит на Сейран? 🙏

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:28 от Lilia*

# 110
За Кязъм в пълна сила важи - вълкът козината си мени, нрава не.

Феро вика, че нито неговите въпроси, нито нейните отговори имат значение. Ще се жени за кака си.

# 111
Нито неговите въпроси, нито нейните отговори имали значение. Нямало значение и какво са преживели, ще се ожени за Дияр.

Сташе Kissing Heart

# 112
Умрях от смях ,като Сейран донесе телефона..Joy

# 113
Вече искам брака да се осъществи. Толкова е непостоянен Ферит,  че си заслужава каката.

# 114
На мен ми хареса Гюла а за деде не очаквах че ще го заобичам.Твърдо е зад Сейро.А Кязъм ме учуди,но той си е такъв.

# 115
Мъчно ми е и за двамата. Личи си колко страдат. 😭

# 116
На мен ми хареса Гюла а за деде не очаквах че ще го заобичам.Твърдо е зад Сейро.А Кязъм ме учуди,но той си е такъв.

Гюла хубаво му каза, ама той освен много наранен, е и много бесен.

# 117
Епизодът е много добре!! Сейран за Първи път бива отхвърлена, от някого и сега не знае как да се справи с тази емоция, като малко дете не получило това което иска, гневна, не може да си намери място.
Ферит каза много ясно в разговора с Гюлгюн как се чувства -  ще се разхожда по света 2 години със Синан, после той ще излезе психопат, тя ще се махне от него, ще дойде тук и веднага ще ѝ се променят чувствата.
Той просто не ѝ вярва, че тя наистина ще остане. Както бях писала и преди епизода, обиден и наранен е от миналото.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:44 от bellie_ellie

# 118
Честно казано донякъде го разбирам Ферит.Сейро направи много грешки и той е прав за едно.Колкото и да не мога да я дишам тая Дияр,не го е изоставяла,а Сейран за съжаление да.Той наистина е влюбен в нея,но е ядосан,мисли се за отхвърлен и не и вярва.Така че,колкото и да съм поддържала и да съм повече за Сейран,тук разбирам и Ферит.Не е непостоянен,просто трябва разговор.

# 119
Рамо бавничко, но увеличава последователите си! 🤍 4,8М 🎉🎉🎉

Общи условия

Активация на акаунт