Отговори
# 465
# 466
Из Х пак пишат за скок във времето, вие как мислите, дали ще има?

# 467
  • София
Из Х пак пишат за скок във времето, вие как мислите, дали ще има?
И кое точно ще наложи скок във времето?

Сейро си е тръгнала въпреки прегръдката.
Разводът ѝ се е проточва.
Ферит не може да се раздели току така с кака?

Не виждам причина за скок, но ако се говори усилено, значи има нещо и ще бъдат изненадани. Дано не неприятно.

# 468
Добро утро, мацки! 🫶
Правилно сте видели Мерт и Афито тук!

Отишъл и прегърнал Афито след сцената ѝ с Берил!

https://www.instagram.com/reel/DCMkHF3oLds/?igsh=Nno2Y3Z4ODN2Nzc3

# 469
Може и да има скок,но не напред а назад,за да дадат все пак някакви отговори на въпроси,как се е стигнало до тук,та и затова Афра да е с дълга коса.

# 470
Добро утро,дами. Спорна седмица ви пожелавам и хубав фраг днес да видим🌞
Не пречи и Сейран да се подстриже и в сериала,нали така се беше подстригала и на Ферит му хареса,ще е забавно.

# 471
Добро утро и от мен! Да видим какъв фраг са ни подготвили за днес! Надявам се изненадите, каквито и да са, да ни харесат. Няма да откажа и още като тази от СейФерската тераса вечерта. 😏

# 472
Добро утро,момичета!
Не мога да не споделя.
https://www.facebook.com/share/r/18UdrpBXfp/

# 473
  • Яко в Матрицата...
Хубава седмица ви желая!

# 474
Добро утро и от мен и успешна седмица Heart
Много анализи изчетох тези дни,но...за мен няма значение,кой колко сбъркал,направил,сърдит или молещ.Вече съм твърдо в група Сейфер Heart
Те са едно цяло,една душа,едно сърце и най-накрая осъзнаха,че нищо и никой друг,няма значение.
81 епизод беше осъзнаването на Сейран.
82 епизод беше борбата със съвестта си и осъзнаването на Ферит.Каквото и да ни покажат в 83,пътят е отворен и те ще са отново едно цяло Heart

# 475
Разбира са, че са неделими и никой адвокат като Дияр или нотариус, който оня, който дойде да оформят прехвърлянето на имението, не може да ги направи поделяеми. Те са двете половини на едно цяло и ако едната половина се поддаде или отслабне, се намесва другата, за да спаси цялото. Привличането на двете половини е непреодолимо и силата на цялото не намалява, а само се мести от едната в другата половина. Затова и няма как да се вземе страна, така както човек например не може да направи избор между двете си ръце и да реши коя е по-важна. Ами и двете са еднакво важни. Така понякога отговарям на двете си деца си, когато пряко или косвено се обсъжда подобен въпрос.

# 476
  • Яко в Матрицата...

Да видим днес какво следва след тази прегръдка Grinning

# 477
Привет и от мен! 🌷🍀 Щастлива и спокойна седмица ви желая, момичета!
За съжаление каката я има на стори, в караваната е, явно ще снима и днес!🤦‍♀️🤦‍♀️😡

Рейтинга на повторението

# 478
Нали знаете, че якия фраг е вторият в сряда..
Днес според мен ще ни ядосат с този ама да видим.

# 479
  • София
Тази ще се скъса от сторита тази седмица, почти съм сигурна. Освен ако не й направят забележка, както беше миналата седмица. Явно не снима в имението, щом е в караваната.
Хубавото е, че вече има повторения и серията се излъчва в YouTube, могат да си видят статистиката на прякото излъчване на нейните сцени Joy

Общи условия

Активация на акаунт